Отговори на тема стр <  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 24
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
http://www.cars.bg/u661453

Мен ме интересува тази, не че ще я купувам, обаче съм 99% сигурен, че до преди 4 дни я гледах в един чужд сайт и мисля, че който я препродава се гаври яко с тая цена....Ако някой я гледа да обърне внимание на шофьорската седалка - ако е шита е тази дето гледах - около 5К еуро :shock: , ако не и по-малко... имаше някакви бъгове по колата....Иначе е от днес обявата в бг сайтовете...

Сря Апр 25, 2012 3:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
didoya написа:
Някой гледал ли е този Аутбек и има ли впечатления от него?

http://www.cars.bg/u617319

На снимките добре изглежда. Цената за 3.0 с газ е прилична. Сервизна книжка има. Оглеждаш дали няма удари, едно кръгче и кат ти трепне сърцето уговаряш оглед в доверен сервиз - в София поне има няколко. Аз бих направил така щото като гледам човека си вози детето в нея...

Чет Апр 26, 2012 7:29 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 47
Нов фен
Отговори с цитат
Какво мислите за тези екземпляри , знам негативните мненията за търговеца но машините на пръв поглед изглеждат добре:
http://www.ooyyo.bg/car-detail/?languag ... %2Fu639914

Втората е с ожулена броня вижда се но все пак:

http://www.ooyyo.bg/car-detail/?languag ... %2Fu647704

Чет Апр 26, 2012 9:34 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Нов фен
Отговори с цитат
http://www.ooyyo.bg/car-detail/?languag ... ru_Outback

Този също ми се струва интересен!

Чет Апр 26, 2012 9:37 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 65
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0R, 2006
Рейтинг: 38
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Bebo написа:
Какво мислите за тези екземпляри , знам негативните мненията за търговеца но машините на пръв поглед изглеждат добре:
http://www.ooyyo.bg/car-detail/?languag ... %2Fu639914

Относно горната обява - говоря от втора ръка. Мой приятел реши да я купува, дори остави 500лв капаро, но впоследствие започнаха да излизат доста неща, които търговеца бе скрил, неща, които го отказаха и изгора с капарото
1. Колата е с обръщан волан
2. Колата не е януари 2008, а е края на 2007
По интересна е цялата история, при която търговеца решава да скрие тези факти:
При разговор по телефона между моя приятел и търговеца му казват, че колата е внос от Германия. Отива на живо, харесва колата и я капарира - 500лв. От автосалона отиват до КАТ за да регистрират колата (по-късно става ясно, че това е с цел да се прикрие оригиналния талон). Идва момента в който приятелят ми решава да приключат сделката и да доплати. Тогава забелязва някъде по колата надпис Subaru England, или нещо от сорта, което го усъмнява относно произхода. Звънна ни телефон и потърсихме информация по VIN и излезе, че колата е произведена с десен волан. Тогава моя човек повдига въпроса и от автосалона отричат да са казвали, че е внос от Германия и са казали че са обърнали волана с кола донор. Започват пазарлъци, при което цената става 28 000, но поради съмнения, че има и нещо друго скрито, моя човек предпочита да изгори с 500лв и се отказва.

Чет Апр 26, 2012 11:52 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 41
Автомобил: Outback'2004,2.5 MT
Нов фен
Отговори с цитат
Факт е,че само при него има такъв избор.Аз също гледах един Аутбек при него и той беше обръщан.После някой си го беше купил и се похвали във форума :) .Аз лично предпочетох да си внеса от вън.

Чет Апр 26, 2012 12:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Значи си е изпипан мошенник на 100% Тези обяви ще ги подминавам!

Чет Апр 26, 2012 1:21 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 454
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Много полезна информация за тази "автокъща".

Мошенници навсякъде.

Чет Апр 26, 2012 1:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Bebo написа:
http://www.ooyyo.bg/car-detail/?language=bg&make=subaru&model=Outback&trim=na&url=http%3A%2F%2Fwww.car24.bg%2Fpcgi%2Fcar.cgi%3Fact%3D3%26adv%3D01327413391134061%26avto%3DSubaru_Outback

Този също ми се струва интересен!

Вече е продадена, звъннах преди малко да питам.

При това търсене хубавите бройки бързичко си заминават.

Пет Апр 27, 2012 2:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: Legacy diesel
Рейтинг: 59
Отговори с цитат
Здравейте колеги! Карам дизелово Легаси но утре ще отида да гледам ето този Outback за майка ми: http://www.cars.bg/u639914 ще ви бъда благодарен ако споделите вашето мнение като хора, които по-добре познават модела, може да ме посъветвате и дали си заслужава тази цифра. Предполагам че разхода в града ще бъде около 15л. но не зная дали газ е удачен вариант за този двигател. Благодаря ви предварително ! :)

Чет Май 10, 2012 7:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега виж приложената тема и знай,че човека работи предимно с измами и мисля точно тази беше с обръщан волан внос от Англия. Колеги я гледаха и се отказаха .Успех :good: viewtopic.php?f=10&t=5132
Всъщност проверих и вече съм сигурен. Прегледай темата viewtopic.php?f=5&t=8739&start=680

Чет Май 10, 2012 7:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: Legacy diesel
Рейтинг: 59
Отговори с цитат
Много благодаря за отговора колега. На снимката ми се видя че има мили в средата. По телефона попитах от къде е колата и човека ми отговори, че е от Германия. Няма как да е в мили от Германия очевидно.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ето една одерта за почти същата кола, сигурно ще погледна нея, ако някой знае нещо по въпроса нека сподели, ако не ще споделя аз като я видя :)

Чет Май 10, 2012 8:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 79
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
bozhankov написа:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ето една одерта за почти същата кола, сигурно ще погледна нея, ако някой знае нещо по въпроса нека сподели, ако не ще споделя аз като я видя :)

Аз знам кажи-речи всичко, колата е моя. :) Купувана е нова от България и e поддържана както трябва. Беше собственост на ГлаксоСмитКлайн(за повече яснота -www.gsk.com), където работя и аз. Преди мен е карана от генералния дриректор(жена) на фирмата и когато купиха новия Outback, я взех аз за жена ми, която по това време беше по майчинство. Автомобилът е много хубав, но все пака е добре да го видиш, в случай, че решиш разбира се. Понеже винаги следва въпросът- "Защо се продава?", една от причините може да се види в раздeлите "Снимки на нашите СТИ-айки..." и "Темата на Агента", а другата и по-съществената е , че имам и голяма служебна кола, както и вече жена ми. С голямо удоволствие бих продал служебните(Фордове), но уви, няма как. ;)

Нед Май 13, 2012 10:47 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

нов съм във форума и бих искал да задам няколко въпроса. Ще се радвам скоро да се задомя и аз със едно субаро.
конкретно си харесах това :
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
може ли някой да ми каже :
- къде мога да го закарам на тест - ходова част, двигател и там каквото друго се тества и колко струва горе долу една диагностика ?
- може ли някой да ми каже който има такова колко пари горе долу е едно пълно обслужване - масла, филтри, ролки ремъци и т.н. и къде има читави сервизи ?
- колко горе долу му е гражданската и каското - има разлни калкулатори в нета, но практиката показва, че като отидеш на място друго показва.

Благодаря предварително.

Пон Май 14, 2012 5:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Отговори с цитат
Здравей, колега!
Теми из форума, подобни на твоята има десетки, та затова няма много отговори. Накратко - диагностика и оглед - при Митака - на стария път за Банкя или при Любо на бул. Царица Йоана след Билла.
Обслужване - няма ремъци и ролки - с верига е. Масло и филтър ДВГ - около 150-200 лв в зависимост от маслото. Масло и филтър скорости - към 250 лв, масло диф около 20-50 лв. Накладки - предни/задни - около 70-80 лв комплекта.
Каското е около 1000 лв в зависимост от застр компания. Гражданската варира също от около 220 до към 350 (има и по 500-600 де :) )[list=][/list]

Пон Май 14, 2012 5:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Отговори с цитат
Като гледам няма никакви надписи на задната врата. Може да са откраднати или да е удряна отзад. Огледай стъклата. Всичките трябва да са една марка с еднакъв ДОТ. На багажника и задната врата може и да са различни (особенно тонираните). Като отвориш задната врата, някъде около третия стоп трябва да има нещо като холограмна лепенка с VIN номера. Същата я има и на другите врати отдолу. Диагностиката не би трябвало да е повече от 100 лв, но по-добре да ги дадеш двойно на правилния човек.

Пон Май 14, 2012 6:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Отговори с цитат
Данък за 245 к.с., между 5 и 14 години - за София ~ 416 лв

Пон Май 14, 2012 8:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Преди 2 седмици гледах въпросната кола. Изглежда доста свежа, двигателя работи прекрасно, човека който я продава е сговорчив и беше склонен да се качи на платформа до сервиз. Моето мнение - струва си да я видиш.

Иначе относно сервиз за диагностика - аз не останах впечатлен от Митака или по-скоро от хората му. Набързо претупаха прегледа и казаха, че колата е перфектна за купуване без да са я закачали на компютър или поне на преслушат мотора как работи и автомата как превключва. Несериозна работа за мен и повече не бих стъпил там. Няма как за 10 мин да се направи пълен оглед на кола и да се заключи заслужава ли си 20 бона.

Това относно сервиза е само мое лично впечатление, базирано на едно ходене и не ангажирам никого с него.

Успех в търсенето на тази иначе прекрасна кола:)

Пон Май 14, 2012 8:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
здравейте,

благодаря за съветите, ще направя повторен оглед вземайки предвид казаното по-горе.
някой може ли да ми даде координати на въпросните Любо и Митака.
предполагам трябва някаква предварителна уговорка с тях ?

Пон Май 14, 2012 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Отговори с цитат
Цитат:
Преди 2 седмици гледах въпросната кола. Изглежда доста свежа, двигателя работи прекрасно, човека който я продава е сговорчив и беше склонен да се качи на платформа до сервиз.

А попитахте ли какво е станало със задната врата (заради липсващите надписи)?

Пон Май 14, 2012 9:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 157  >