Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари?
| Автор |
Съобщение |
|
nick_nn
Регистриран на: Нед Мар 25, 2012 9:38 pm Постове: 30 Местоположение: София-Ст.Загора
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 8
|

Здравейте, с събота ходихме с едно приятелче да гледаме този Форко :http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11327671878349152&f1=details Като цяло не останах мн. доволен от видяното 1.Не малко забележки по ламарините : лошо свършена работа по прикриването на дефиктите , на места леко вдлъбнато ,като след удар от градушка ( 3-4 подобни вдлъбнатинки). 2.Боядисани задни барабани ( със сребарен феролит ) не можах да видя какво е състоянието им ,но щом са боядисани предполагам,че не е мн. добро 3.Салона има няколко драскотини по пластмасите,като от нокти на куче може би . 4.Броните отпред и отзад също са с подобни драскотини отстрани в ъглите. 5.При стартиране на двигателя ми се стори ,че се чува някакво слабо траккане ,има теч на масло в страни от двигателя ( двигателя не беше мит за да е лъскав ,което беше добре и коректно ) 6.При форсиране излиза не малко бял пушек. 7.Предни дискове са износени според мен. Май това е ,което ми направи впечатление от видяното набързо . Не съм карал автомобила и не мога да ажа нищо за поведението му на пътя.
|
|
|
|
| Пон Апр 02, 2012 9:43 am |
|
|
|
subj
Пресен - пресен
|
|
Здравейте приятели предлагат ми Subaru Forester 2.0 X AWD 2004та в отлично състояние,нов внос за 12000лв. Човека ми е приятел,колата е карана в чужбина и е добре поддържана.Та се чудех дали си заслужава парите..?
|
|
|
|
| Чет Апр 05, 2012 11:24 pm |
|
|
|
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80 
|
От всякъде!!!... Нямам кой знае какъв опит с фори, но със всеки изминат километър се убеждавам в това 
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
|
|
|
|
| Пет Апр 06, 2012 12:45 am |
|
|
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
Парите не са и лоши, ако е наистина добър екземпляр...дай снимки! 
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Пет Апр 06, 2012 12:29 pm |
|
|
|
subj
Пресен - пресен
|
|
Нямам снимка за съжаление но е много запазена като гледам такъв под 14000лв трудно се намира
|
|
|
|
| Пет Апр 06, 2012 1:39 pm |
|
|
|
ivan_BG
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 12:18 am Постове: 151 Местоположение: Благоевград
Автомобил: Outback 3.0 H6 04
Рейтинг: 69 
|
|
Колега,ако няма да го вземаш бих искал да го погледна - в момента си търся Форестър от това поколение.
|
|
|
|
| Пет Апр 06, 2012 2:48 pm |
|
|
|
Anton Yankov
Регистриран на: Чет Ное 10, 2011 12:21 pm Постове: 463 Местоположение: Burgas/Smolian
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164   
|
|
Цената наистина е добра остава и колата да е добра,моят до тук след регистрация,обслужване и стягане на ходовата част ми е към15000лв. а е 2002г.
|
|
|
|
| Нед Апр 08, 2012 9:38 pm |
|
|
|
navara
Автомобил: много са
Телефон: 0888004655
Рейтинг: -26
|

Здравейте ! stenly2777 написа: Здравейте Колеги Вероятно темата ми е доста банална но все пак моля за съвет. Вчера решихме да погледнем един Форестър за женами, а именно http://www.cars.bg/u556451 . Запалихме мотора-работи си перфектно(по моите критерии), не се тресе и няма абсолютно никакви вибрации, 4x4 си работи, бързи-бавни също. Притесненията или по-скоро опасенията ми са свързани със газовият инжекцйон който е монтиран "фабрично"(както се изразяват автоджамбазите), понеже колата е на "резонните" 187 000км. и това значи че всичките са навъртени на газ. Безкрайно ще съм ви благодарен за компетентното мнение и дано това помогне за още един нов член(членка) между нас. Ти как искаше да бъде колата , като всяка една на 120 хил . км. Ти не забеляза че колата няма никъде ръжди и дефекти по боята. Ти не забеляза че в колата не е пушено . Ти искаше да набуташ "хубавата и резонна Хонда 1996г" на половинката си ! Обясни ли на момчетата тук, какви неща ни накара да правим, за да разбереш че такава кола се случва една на десет хиляди . Май си позабравил да споменеш, каква беше уговорката. Хондата никои никога нямаше да ти я оцени на 3000лв. От автосалона ти пожелаваме да случиш на някои ХОЛАНДСКИ ИЗГНИЛ ЕКЗЕМПЛЯР С ПОДГРЕВ, ХАЛОГЕНИ И ШИБИДАХ , които е на резонните 400-500 хил.км. и с многото яка ХОЛАНДСКА ГАЗОВА УРЕДБА( който не дефектират всеки ден ) Pacone 4X4 написа: Според мен цената му е висока,няма халогени,без панорамен шибедах е(голяма екстра си е),не е с оригинални джанти(не е болка за умиране),без подгрев на седалките и чистачките е(голям минус според мен)...задължително оглед в читав сервиз и тогава пазарлъците и покупката  иначе на снимки изглежда добре и стойката му е ок  Цената си е според стоката. Ние не продаваме екстри, а автомобил в безупречно техническо състояние. Проверено на пътя и в сервиза на Субару БГ. На италиянците не им трябват шибидах или подгрев на седалките както на ГЕРМАНЦИ, АВСТРИЙЦИ или ХОЛАНДЦИ. Там колите са много читави , целите плувнали в ръжда и на половина милион километра. Големи разбирачи сте в този форумм щом съдите за цената и състоянието на даден екземпляр според екстрите му ! stenly2777 написа: Благодаря за искрените мнения. Мисля че се отказахме от този екземпляр тотално предвид цената и най-вече заради "фабричната газ" със която е оборудван. По принцип се спряхме на точно този модел след 2001год. заради феислифта, женами си го хареса, аз лично карам легаси 1998 и за мен Форестър от същите години е много добър и си ми харесва но все пак тя ще си го кара. Ти младежо , се отказа защото отказахме да направим бартер за резонната и хубава Хонда на половинката ти . Никъде не казваш каква цена ти направихме в крайна сметка нали ? Аз ще я изкоментирам 8500лв с регистрацията ! Това беше офертата ако ти сам си продадеш онова подобие на кола - Хондата на половинката ти ! Недей коментира че колата е на газ и работи безупречно , излиза колко си некомпетентен по тези въпроси . Хората в СУБАРУ и теста който ни накара да направим го потвърдиха ! Пак ти пожелавам да си купиш читава кола с много екстри и в уникално състояние на "резонните" 110 хил. км. ! Лек и спорен ден на всички заблудени овчици , дето гледат на колите като екстри а не като състояние . Екстрите са в магазина и не струват по 8000-10000лв !
|
|
-22
|
|
| Съб Апр 28, 2012 10:12 am |
|
|
|
viktorvvv
Регистриран на: Вто Мар 27, 2012 11:39 am Постове: 109 Местоположение: варна
Автомобил: Forester FB20 SH5
Телефон: 0894709719
Рейтинг: 34
|
|
_________________ スバル---富士重工業株式会社
|
|
|
|
| Съб Апр 28, 2012 10:20 am |
|
|
|
navara
|
|
Защитава ме си стоката , защото господина спестява цялата истина и си пише това което на него си му отърва ! И нали се сещате че който си търси Субару, 1во ще попита тук и ще потърси компетентното мнение на знаещите и незнаещите от форума !
|
|
-4
|
|
| Съб Апр 28, 2012 10:41 am |
|
|
|
stenly2777
Регистриран на: Нед Апр 26, 2009 5:59 pm Постове: 221 Местоположение: Варна
Автомобил: Smart for Four EQ Hyundai Kona EV
Телефон: 0887 93 70 90
Рейтинг: 99  
|
navara написа: Защитава ме си стоката , защото господина спестява цялата истина и си пише това което на него си му отърва ! И нали се сещате че който си търси Субару, 1во ще попита тук и ще потърси компетентното мнение на знаещите и незнаещите от форума ! Колега имаш ЛС. Аз не си спомням да съм "оплювал" стоката на колегата...и коя истина съм си спестил?
|
|
|
|
| Съб Апр 28, 2012 11:17 am |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|

В интерес на истината колата, която се обсъжда сравнена с други на пазара изглежда обещаващо добре. Обаче това отношение на търговеца е меко казано глупаво и най-вече неприемливо за духа на форума. Господин търговец, ние тук от форума сме единствените ти клиенти на автомобил с марката Субару! Дали го осъзнаваш? Ако с обиди и нападки мислиш, че ще убедиш някой да си купи колата - грешиш. Никой не е казал лоша дума за твоя Форестър, дори напротив. Констатациите за липсата на някои екстри са в правото на всеки от нас. Някои хора си избират кола втора ръка според екстрите - клиенти! Не можеш да им се сърдиш. За съжаление трудно ще разбереш начина на мислене на хора с ценз над средния, защото този вид хора не карат BMW и не ходят "ей така за спорта" в автосалоните, което от своя страна означава, че не си намерил правилния начин за общуване с тях. Ако смениш тона и отношението може и да стане бизнес с теб. Ако не, с право ще докажеш съдържанието на прозвището "автоджамбаз".  Изборът е личен и изцяло в твои ръце. Успех!
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
4
|
|
| Съб Апр 28, 2012 11:57 am |
|
|
|
navara
|

Ако в този форум са само клиентите за субару, това може би е последното, което ще продавам,Субару се търгува трудно и струва много по-малко от сходните модели от други марки, макар, че нямам логично обяснение за това.Относно техническо състояние, на всеки който са му минали през ръцете 3000-4000 автомобила доста по-добре може да прецени автомобил от този дето чете форуми  .Много е трудно да доставиш качествен автомобил на цена за нашия пазар, а като дойде тази кола някой си да ти я коментира.Е докарайте 5 наредете ги до моята и пак да коментираме ,но след тест драйв не само на картинки в нета  .Е повечето хора си купуват коли изгодно, при мен просто са здрави и исправни и с катализатори  .А за автоджамбазите това са хора, които носят анцузи ,чоплят семки и броят пари,и никога не могат да ти дадат компетентно мнение за даден модел или да ти търпят капризите.Това го правят автотърговците ,като мен и не малка част от нас сме с добро образование и сме далеч от "колегите", които не могат да кажат две думи на кръст.Четем, ходим по международни изложения и знаем какво продаваме.Така формираме критерий за качество и се стараем да го поддържаме.
|
|
|
|
| Съб Апр 28, 2012 5:30 pm |
|
|
|
stenly2777
Регистриран на: Нед Апр 26, 2009 5:59 pm Постове: 221 Местоположение: Варна
Автомобил: Smart for Four EQ Hyundai Kona EV
Телефон: 0887 93 70 90
Рейтинг: 99  
|

navara написа: Ако в този форум са само клиентите за субару, това може би е последното, което ще продавам,Субару се търгува трудно и струва много по-малко от сходните модели от други марки, макар, че нямам логично обяснение за това.Относно техническо състояние, на всеки който са му минали през ръцете 3000-4000 автомобила доста по-добре може да прецени автомобил от този дето чете форуми  .Много е трудно да доставиш качествен автомобил на цена за нашия пазар, а като дойде тази кола някой си да ти я коментира.Е докарайте 5 наредете ги до моята и пак да коментираме ,но след тест драйв не само на картинки в нета  .Е повечето хора си купуват коли изгодно, при мен просто са здрави и исправни и с катализатори  .А за автоджамбазите това са хора, които носят анцузи ,чоплят семки и броят пари,и никога не могат да ти дадат компетентно мнение за даден модел или да ти търпят капризите.Това го правят автотърговците ,като мен и не малка част от нас сме с добро образование и сме далеч от "колегите", които не могат да кажат две думи на кръст.Четем, ходим по международни изложения и знаем какво продаваме.Така формираме критерий за качество и се стараем да го поддържаме. Съгласен съм със теб но НЕможах да разбера защо ме нападаш лично(без абсолютно никаква видима причина) и ме обиждаш че съм прикривал истината и тн. а аз не съм те засягал по какъвто и да е начин? Във интерес на истината ми се виждаше свестен търговец и мислех да поговорим за евентуален внос на автомобил. Пс.-прочете ли си личното съобщение? Жив и здрав.
|
|
|
|
| Съб Апр 28, 2012 6:40 pm |
|
|
|
SUBI
Регистриран на: Нед Юни 05, 2011 3:33 pm Постове: 54 Местоположение: София
Автомобил: Suzuki SX4 S-cross 1.4T Allgrip
Рейтинг: 0
|
|
| Пон Май 14, 2012 1:25 pm |
|
|
|
kolence1
Пресен - пресен
Автомобил: subaru
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте, искам малко инфо за това от къде да си набавя някой части, а именно предна лява главина и предно дясно вътрешно каре с чашката. Колата е Субару Форестър 98г.
благодаря за помоща предварително
|
|
|
|
| Вто Май 15, 2012 8:58 am |
|
|
|
Joro
Регистриран на: Пон Май 14, 2012 11:11 pm Постове: 59 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.5XT 230 '06, 2.0 122 '98
Рейтинг: 6
|
|
| Съб Юни 09, 2012 7:43 pm |
|
|
|
kris-uk
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 11:59 pm Постове: 228 Местоположение: Пловдив
Автомобил: XV 2.0 CVT 12"
Рейтинг: -15
|
Ииии, тоя "навара" бил голяма "работа" бе! Извинявам се, че не е точно по темата, но няма начин да не отбележа! 
_________________ http://i212.photobucket.com/albums/cc56/lauta/P1030506.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc56/lauta/P1030504.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc56/lauta/P1030502.jpg
|
|
|
|
| Съб Юни 09, 2012 8:47 pm |
|
|
|
Joro
Регистриран на: Пон Май 14, 2012 11:11 pm Постове: 59 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.5XT 230 '06, 2.0 122 '98
Рейтинг: 6
|
|
Та принципно търсех една Лада Нива за чукаците, а това вчера ме впечатли и се чудя дали става за неин заместител?
|
|
|
|
| Нед Юни 10, 2012 10:42 am |
|
|
|
simeon2
|
|
| Пон Юни 11, 2012 5:32 am |