Отговори на тема
 Големите разлики в цените на Форестер първа генерация 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 12
Автомобил: Toyota Celica
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!

От известно време се оглеждам за Фори турбо от първата генерация. Гледайки обявите за продажби ми прави впечатление голямата разлика в цените на различните екземпляри. Ясно, че всичко зависи от състоянието на конкретния автомобил, но ми изглежда нелогично да има коли за 3700 лева и за 13 900 лева - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Гледах няколко коли, които бяха в диапазона 5-6 хиляди лева. После ходих да гледам една, обявена за над 8 хиляди. Ами тази скъпата беше най-зле, оценена от моя скромен опит в оглеждането на коли за продажба. В същото време тези коли стоят много дълго време и не се продават, но цената не се променя - може би аз не мисля като търговец де :idea:

Та идеята на тези писания е да разбера вие какво мислите по въпроса. Може би пазара на Субару и конкретно този модел Форестер е малко по-особен :-?

Нед Май 13, 2012 1:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 344
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ти тази от 13 900 лв. не я гледай тя стой в мобилето от поне 3 години и не знам въобще продавача знае ли колко са паднали цените на форестърите от тогава и защо я подновява тази обява си нямам на представа, то даже и тогава 13 900 беше голяма цена за такъв форестър, сега реалната цена на форестър-98-99 е 5-6 000 лв.

Нед Май 13, 2012 2:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Конкретната обява за 13900 стои гарантирано от 4 години. Още в началото на 2008-ма тази обява беше в мобиле. За тогава цената беше нормална, дори ниска.
Нямам представа защо някой постоянно ще пуска толкова време една обява без никаква корекция. Мисля си, че е "бутафорна" на сайта колкото да има нещо в раздела Субару Форестър. Сега има голямо предлагане, но през 2008-ма имаше 2-3 обяви за цяла България, а понякога само една - въпросната за 13900.

Нед Май 13, 2012 9:41 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема