Отговори на тема стр <  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 454
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами не, не съм питал. А и доколкото знам тази врата е от някаква лека сплав и ако е много смляна не може да се прави. А и съм далеч от мисълта, че кола на 7 години няма да има удари. Стига да са оправени като хората не са проблем, както и геометрията на колата да не е покривена.

Според мен по-добрият вариант е колата нов внос е да е била поочукана, та дори и леко до средно блъсната, отколкото да е милионник с тотално амортизирани агрегати. Защото всички знаем какви са двата вариантат търговец на коли да докара прилична цена и да остане и за него......навън запазените екземпляри започват от 9000 евро за H6, сложете докарване и печалба и правете сметка.

Пон Май 14, 2012 9:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 59
Автомобил: Forester 2.5XT 230 '06, 2.0 122 '98
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте,

Доста научих форума и имам още да чета. Търся Forester или Outback за около 15 000 лв.
Имате ли наблюдения от тази обява и продавач http://www.cars.bg/u673353 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Видях и темата, но нищо конкретно не прочетох за двигател и ходова част.

Пон Май 14, 2012 11:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Отговори с цитат
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=11519
 4

Вто Май 15, 2012 6:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Отговори с цитат
didoya написа:
Ами не, не съм питал. А и доколкото знам тази врата е от някаква лека сплав и ако е много смляна не може да се прави. А и съм далеч от мисълта, че кола на 7 години няма да има удари. Стига да са оправени като хората не са проблем, както и геометрията на колата да не е покривена.

Според мен по-добрият вариант е колата нов внос е да е била поочукана, та дори и леко до средно блъсната, отколкото да е милионник с тотално амортизирани агрегати. Защото всички знаем какви са двата вариантат търговец на коли да докара прилична цена и да остане и за него......навън запазените екземпляри започват от 9000 евро за H6, сложете докарване и печалба и правете сметка.

:respect:

Вто Май 15, 2012 7:49 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 143
Автомобил: Outback 3.6R 2016
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
didoya написа:

Според мен и прозореца на задната врата е сменян, защото мисля, че от дясно на чистачката има надписче от сорта на Symetrical AWD. Не, че е някакъв проблем, но все пак да се има в предвид! Поздрави :)

Вто Май 15, 2012 2:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 143
Автомобил: Outback 3.6R 2016
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
fliyng pig написа:
didoya написа:

Според мен и прозореца на задната врата е сменян, защото мисля, че от дясно на чистачката има надписче от сорта на Symetrical AWD. Не, че е някакъв проблем, но все пак да се има в предвид! Поздрави :)

Всъщност като гледам в мобилето, те повечето нямат такъв надпис (надали на повечето са им сменяни стъклата), така че може би греша!

Вто Май 15, 2012 2:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Всъщност, вместо да си смучете от пръстите и да гадаете на картинки,просто се съберете и отидете да видите колата,после пишете - сменянили са прозорци - не са ли,имало ли е надпис AWD-намало ли е ,удряна ли е - не е ли , защото темата в момента е крайно не сериозна и подвеждаща !

Вто Май 15, 2012 2:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Joro написа:
Здравейте,
Имате ли наблюдения от тази обява и продавач http://www.cars.bg/u673353 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Туко що минах да я видя, но успях само отвън.
Стъклата страничните и задните са една марка, но предното е различно. Струва ми се, че отпред между капака и бронята има луфт и боята ми изглежда по-различна. Гумите са с DOT 2508. Това мога да кажа :)
Но всичко това е лично мое мнение, просто ме съмнява колата. Трябва да се види от специалист.

Вто Май 15, 2012 5:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
отиди на оглед колега и не се притеснявай толкова,закарай я при специалист.тези фуги да не те притесняват въобще...аз така и неуспях да си наместя моята маска и броня след снеговете и дряново :giggle:

Вто Май 15, 2012 6:40 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 47
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Миналата седмица ходих да погледна тази кола.
Като за начало за мен щом е на "Горубляне" човек винаги трябва да има едно на ум ! Колата изглежда доста изпъната външно, аз не забелязах разминавания в страничните линии и луфтовете. Наместа имам съмнения че са правени дребни козметични корекций по боята, но цялата е много свежа. Салона е наистина доста запазен или поне много добре освежен, в сравнение с други екземпляри който съм гледал.
За сравнение можете да погледнете малко по надолу от тази кола едно Легаси комби със същия двигател и да го сравните като състояние на боята и интериора,да видите разликата! Особенно в интериора.
Като работа на двигателя на място всичко е наред няма видими течове от към капаците на главите, работи равномерно.
И все пак колата задължително на Специалист това е Горубляне хора!!!
Лично за мен това е една от добрите оферти в момента ,може би след като продам мойта кола, а с този Бек още никой не се е похвалил тук , ще го закарам при Любо и ще видим.
П.С. За мен лично е малко стара като години, а и е хубаво да се направи и справка с ВИН-на кога е произведена колата а не кога е регистрирана!

Сря Май 16, 2012 8:19 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 16
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте Колеги.Току що се регистрирах във форума с надеждата да стана и аз част от една РЕЛИГИЯ.Искам да ви попитам случайно някой да знае нещо за тази хубавица :http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11331313239583018&f1=details . Благодаря ви предварително.

Сря Май 16, 2012 8:32 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Bebo написа:
Миналата седмица ходих да погледна тази кола.
П.С. За мен лично е малко стара като години, а и е хубаво да се направи и справка с ВИН-на кога е произведена колата а не кога е регистрирана!

Ами всичко опира до средства и възможности. Стара е, затова е и по-евтина. По-новите (визирам фейса) са от 30 нагоре тези, които стават. Иначе е ясно, че по-нова е по-добре.

Сря Май 16, 2012 9:59 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=7&t=11391

Този Форко го купи колегата от същата авто-къща,може да го питате след 2-3 седмици каране какво му е мнението :idea:

Сря Май 16, 2012 10:07 am
Върнете се в началото
Профил

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Да, и аз като чуя Горубляне не ми вдъхва доверие. Днес като се замислих и боята за кола на 7 години... бе като нова.
Гумите пише, че са нови, а са на 4 години. Човека може да не ги е карал, но това не са нови гуми. И последното което ми направи впечатление бе на предното стъкло, където всяка кола има място за VIN номер, там не се виждаше нищо.

Може ли да ми препоръчате човек, който разбира от Субару, за да я види?

Сря Май 16, 2012 11:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А ти от къде си колега?Попълвайте си местонахождението в личните данни и ще е по-лесно при препоръки за помощ в съответния регион :idea:

Поздрави!

Сря Май 16, 2012 3:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 517
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Цитат:
:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11331313239583018&f1=details

Гледах я преди около месец,цената беше 7700, имаше стържещ шум от компресора на климатика като се пусне в началото,няма ключалка на шофьорската врата,салона е захабен доста,гумата на педала на спирачката е износена,кожата на седалката е напукана,боята и броните имат драскотини доста,пукната е лайсната над десния стоп,двигателя работи сравнително тихо но като че ли се замисля повече като "намачкаш газта",на таблото свети чека и вдц-офф.
Е те тва е.Може и да има още нещо ,ама за 10 мин. толкова видях.
Поздрави и късмет с търсенето! :good:

Сря Май 16, 2012 3:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 16
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря ти mitashki35. С две думи май да не ходя да я гледам.Предполагам че за такива пари ще се намери по-добър екземпляр.Щом си и отделил само десет минути за оглед,значи не те е впечатлила.А и щом светят лампите по таблото значи нещо има.

Сря Май 16, 2012 5:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 517
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.car24.bg/11337246517252391
Знае ли се нещо за това?

Чет Май 17, 2012 11:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Изглежда добре...трябва да седи колко е амортизирана от към агрегатите(с теглич от Швейцария).Цената не е лоша...щателна проверка си трябва ;)

Чет Май 17, 2012 11:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Ако някой си търси Аутбек 3.0 този е доста добро предложение за парите си: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Има си някоя друга забележка по кожата, както и салона има нужда от сериозно освежаване, но технически е напълно изправна. Водих я при Митака и той каза, че колата е много добра и си заслужава парите.

Има газов инжекцион Ланди ренцо, още в гаранция, настриен е перфектно, не разбираш че е на газ.

Отказах се от колата, защото имам някакви предубеждения към газта на H6.

Така че ако някой си търси Аутбек H6 може да я види.

Съб Май 19, 2012 2:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 157  >