|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
forged
|
Здравейте, колеги. Ще може ли да ми дадете някакво мнение за въпросния автомобил, ако има тук собственици? Автоматик, бензин, 2002-ра, twin-turbo. Струва ли си, върви ли тоя автоматик като хората?  Има ли възможност за обръщане на дирекцията? Много бих искал да я взема тая кола, става въпрос за това: http://www.cars.bg/u643684
|
|
|
|
| Чет Май 24, 2012 2:56 pm |
|
|
|
forged
|
|
Колега, pradabg, прочетох ти личното съобщение, благодаря, но ще ти отговоря тук, защото форума не ми позволява да пиша лични съобщения??? "Вие сте твърди нов и нямате право да ползвате функцията лично съобщение"...
Ясно значи, че обръщането ще е пълен филм и какво ли не. Добре, но като цяло този двигател и автомобил каква му динамиката, върви ли, как са двете турбини, държат ли на ремапване, съединител и т.н. Ходил ли си да го гледаш или само обръщането те е отказало да го купуваш? Десният волан мога и да го прежаля, понеже това няма да е всекидевна кола, а само perfоrmance. Колеги, като цяло, според вас заслужава ли си това возило?
|
|
|
|
| Чет Май 24, 2012 5:49 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Това е семейна кола... Ако ще е само за тунинг си вземи STi
|
|
|
|
| Чет Май 24, 2012 6:20 pm |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
BAlexandrov написа: Това е семейна кола... Ако ще е само за тунинг си вземи STi Лично мен, обръщането ме отказа изобщо да ходя да я гледам.Причината е,че ще се вложат толкова време и средства,колкото за си вземеш STI.Щом няма да я ползваш за ежедневка не мисля,че това е правилният избор - но това е лично мое мнение. За теб може и да е перфектният автомобил.Относно тунинговане има във форума спецове, виж в отдел "сервизи и магазини" направи им по един телефон,консултирай се и прецени какво да правиш.
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Чет Май 24, 2012 6:40 pm |
|
|
|
forged
|

Колега, здравей. Със сигурност седан с две турбини и близо 300 к.с. не е семеен автомобил. До колкото разбирам, тези B4 бройки са правени от STI дивизията на Subaru, но не мога да разбера, дали точно това Legacy е STI S400 или STI S401. По какво да разбера EJ20 двигателя, колеги? Защо да не е правилен избор за съботно-неделна вечерна кола? От някаква лична естетическа гледан точка или нещо свързано с конкретния автомобил? Не мога да карам в задръстванията всеки ден в София кола, която ще ми лумти 25/100, а да се кара "икономично" такава кола е нелепо.  Impreza-та STI от 2004-2005-та няма как да взимам сега, доста е скъпа, дори и с десен волан, а от долните години (фейсове и генерации) нямам намерение да ги гледам. Това Legacy-то компенсира всичко това за мен. Като цяло ви питам за конкретните детайли за този B4, за двете турбини, съединител, дейтели, какво държи по колата, какво не и т.н. Супер е това B4, какви семейни коли, какви Imprez-и... Това си е чиста японска STI тупалка.  А десния волан допринася за тази JDM ONLY усещане. 
|
|
Последна промяна forged на Чет Май 24, 2012 7:25 pm, променена общо 2 пъти
|
|
| Чет Май 24, 2012 7:14 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
|
Ах.... малко самолетче, мен определено ми харесва, само са объркали мястото на волана. Как ще ми пасне едно такова за донор на моито камионче....
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Чет Май 24, 2012 7:19 pm |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
|
Колега, гледам си харесал снимката основно от линковете, но поне според мен за твоите тунинг мераци по важно е това: In place of the current B4's 280-hp, 2.0-liter twin-turbo boxer engine, we'll see a new 2.5-liter boxer four with a single turbo. The single-turbo motor will make between 260 and 270 horsepower but will have beefier low- and midrange torque than the twin-turbo. Low-end torque is a weakness of the current B4.
|
|
|
|
| Чет Май 24, 2012 7:42 pm |
|
|
|
snk_73
Регистриран на: Вто Мар 10, 2009 10:19 pm Постове: 60 Местоположение: за момента Варна
Автомобил: subaru forester 2xt , legacy 2,5 GT
Рейтинг: 0
|
|
Привет колега! От около месец имам такова легаси и ако имаш път към Варна се обади да усетиш тръпката на В4 -ката.Шофира се много приятно въпреки дясната дирекция.На ръчен режим кутията превключва доста бързо и се усеща динамиката. Казват, че били ограничени на 180.Да , ама в мили.На дълъг път визирам Варна - София при нормално каране без юркане ми даде разход 8,4.Но подгониш ли я хапва доста. Автомобила е страхотен и като визия и като комфорт.Няма нужда от допълнителни кончета, поне според мен.Това от мен.Ако имаш питанки, 0878744860
|
|
|
|
| Чет Май 24, 2012 10:22 pm |
|
|
|
forged
|
Колега, твоето 2002-ра ли е? Аз главно търсех 2003-та (на горната снимка), защото бях много очарован от по-агресивния вид тип WRX STI, ама такова нещо няма за продаване никъде и затова реших, че и 2002-ра става. Как седят нещата с проектите и афтърмаркет частите? Намират ли се предни маски, спойлери, койловъри, решетки и като цяло? Колега, ти правил ли си някакви модификации по двигателя и визуално? Друго, което разбрах е, че тази кола в обявата е 265 кс. EJ206, а не 280, както е написано??? Мене главно най-много ме притеснява, че няма афтърмаркет части за този рядък автомобил и няма да мога, дори и една решетка без емблема да сложа примерно. 
|
|
|
|
| Чет Май 24, 2012 10:42 pm |
|
|
|
snk_73
Регистриран на: Вто Мар 10, 2009 10:19 pm Постове: 60 Местоположение: за момента Варна
Автомобил: subaru forester 2xt , legacy 2,5 GT
Рейтинг: 0
|

Mоята е 99 та.При Мимо комплект ремъци ролки и филтри е около 480 лв.Доколкото знам, това е един от най-коравите мотори на субару.Ако екземпляра е читав, наливаш качествено "олио" и караш.Ходих и в субару-Варна за да закачим на тестера.Там ми казаха,че мотора е сковани бутала и биели и тунерите в Австралия вадели до 600+ к.с. Със сигурност може да се "пипне" , но там вече спецовете трябва да кажат, за да не се получат изненади с кутията.Що се отнася до решетката, с малко сръчност и търпение можеш да постигнеш резултата от снимката. Това, което смятам в близко бъдеще да доработя е генерацията и прословутите спирачки.Трудно спира пущината.Имам Аутбек 2002 Ат и спира доста по- прилично от легасито, въпреки че е доста по- тежък.(предните дискове и на двете са като на Н6).Задното окачване е същото, но предното е различно.Мисля, че билнщайн позволяват регулиране на твърдостта, но не съм сигурен.Тук трябва да помогнат колегите съфорумци с повече опит.А за генерацията смятам до посетя колегата Дидо, дето кара тойота за да потвори малко, но той още не знае:) Поздрави!
|
|
|
|
| Пет Май 25, 2012 6:52 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|