Отговори на тема
 Outback 2.5 99-01г. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравеите колеги, от скоро си търся кола която да е 4х4, колебаех се м/у Леоне и Аутбак, и в краина сметка се спрях окончателно на Аутбак. Интересува ме колко излиза смяната на ремъци и ролки? И колко ролки има всъщност, понеже на една снимка ми се видяха доста. Както и някакви оплаквания от металните гарнитури на главите? Аз съм карал кола с такава, и това и беше слабото място. Естестено не беше Субару. Изчетох и целия форум, пише че автоматиците имали кутии с спортен режим и такива без тази екстра, така ли е всъщност? А относно окачването, някаде четох че имало такива които били с въздушно окачване и можели да се навдигат, коя година са тези модели?

Пет Дек 21, 2007 11:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 619
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Много е хубава колата , неИ е скъпа подръжката и е изключително здрава :!: Ако си се спрял на Аутбек аз си купих такъв обади се и ще го видиш и ще си отгвориш на всички въпроси :wink:

Съб Дек 22, 2007 8:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
ORTIZ написа:
Много е хубава колата , неИ е скъпа подръжката и е изключително здрава :!: Ако си се спрял на Аутбек аз си купих такъв обади се и ще го видиш и ще си отгвориш на всички въпроси :wink:

Еми ако ми дадеш телефон, може да ти звънна някои ден да пием едно кафенце и да се дозаребя с тая кола :-) Скаипа ми е: Mladen Nedev, ICQ:201704745

Съб Дек 22, 2007 9:40 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 150
Автомобил: Outback 3.6 B14
Рейтинг: 242
Отговори с цитат
Здравей колега,

Относно "пише че автоматиците имали кутии с спортен режим и такива без тази екстра, така ли е всъщност?" отговора е "Да - има с и без тази екстра"

- и аз пуснах такава тема :)
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?t=857

В Legacy има тема за спортния/зимен режим -
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?t=724
с описание и линк към източника:
http://subaru.interquadro.net/Legacy/2_5_10.htm

Поздрави,
Ясен

Сря Яну 02, 2008 2:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема