Отговори на тема стр <  1, 2
 Верен ли е този клип !? 
Автор Съобщение

Постове: 454
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Сега вече като собсвтвеник мога да кажа - спирачките имат особено и странно поведение при нормално натискане на педала (да речем при такова натискане на Форд Фокус 2008 година ще счупя стъклото с главата си). Но държат и то идеално. Няма никакви проблеми, спират си супер, стига да им свикне човек.

Аз доста се чудих, накрая отидох тествах едно Субару на живо, усетих ги как работят спирачките и прецених, че няма никакви драми с тях:)

Иначе така и така сме на темата - предните ми дискове и спирачки са към края си - препоръчайте марка и модел, че трябва да сменям скоро.

Чет Май 31, 2012 1:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 132
Автомобил: Subaru Outback 3.0, 2007
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
От два месеца карам с TRW - дискове и накладки. Задните ги поръчах от Германия, а предните ги купих тук, след като внимателно проверих опаковките и самите дискове и накладки (притеснявах се да не са фалшиви). До момента имам отлични впечатления!!! :)
Прочетох доста мнения преди това... Аз лично ги избрах, защото компанията, която ги произвежда е листвана на Нюйоркската фондова борса и в тази криза е логично да внимават и да не продават боклуци. :)

Чет Май 31, 2012 4:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2