Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр <  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 64  >
 MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
agent dust написа:
на този клиент, който дойде в сервиза и отвърти един шамар на митака - аз лично, и моите колеги - ще му поправим субаруто напълно безплатно! това е част от рекламата и бонуса, и прехода към новият сервиз... нема лабаво :)

п.п. много е важно как се рекламира в днешни дни :D единственото условие е да докарате субару, а не някой кенеф...
На мен скоро ми казаха, че субару било четири стени с дупка на пода. Казах им, че следващия път в който ми оприличат колата с кенеф ше си купа WRX и докато ги возя в него наистина ше намирисва на ако, ама няма да е нито от мене нито от колата :)

Иначе митака не е забъркан с бойните искуства и не притежава огнестрелно оръжие, нали? Че някой ден ще чукна 100к км и сумата няма да е за пренебрегване, та да си предвидя тайминга на събитията :)

Съб Юни 09, 2012 8:08 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
jafaar написа:
Иначе митака не е забъркан с бойните искуства и не притежава огнестрелно оръжие, нали?

митака завалията - е спец по български народни танци. това с бойните изкуства е хоби на механиците :D в новият сервиз мислим да си направим кътче точно за бойни изкуства - няколко лоста, лежанка и боксова круша. така ще можем да поддържаме добра форма, да си вдигаме тонуса, и да разтоварваме психиката си от напрегнатото ежедневие... добрата физическа форма и кондиция на ума и тялото - е едно от основните правила на японските автомобилни гиганти. в заводите на лексус примерно - имат задължителни процедури всеки един ден - за трениране на ума и тялото.

субару е един много мислен автомобил - още на чертожната дъска. когато свикнеш да правиш субару и ти се наложи да бърникаш карантиите на друга марка автомобили - тогава разбираш какво значи малоумна инжинерна мисъл. само тойота е по-отгоре - жалко че един от най-смотаните автомобилни форуми в бг - е именно този на тойота. тези калъфи нямат ни най-малка идея какви коли карат :)

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Съб Юни 09, 2012 10:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
това с кътчето за физическа подготовка си е лично наша идея - на механиците. но за вас като клиенти - 100% съм сигурен, че предпочитате по колите ви да работят изпънати като струни мъже, а не чичковци с коремчета :D

една от добрите идеи за новият сервиз беше външен асансьор към вторият етаж за офисите. но архитекта не го е одобрил. наблюденията ни са - че клиентите доста често се забавляват с импровизираният ДАРТС на вратата на сервиза. а какво по-хубаво от това да спортуваш докато ти правят субаруто :) точно затова варианта да поблъскаш по боксовата круша докато ти сменят маслото - ни се стори много удачен :D

ще си имаме лежанка, въже за скачане, и боксова круша за по-нетърпеливите клиенти... освен автомивка, стенд за реглаж и кафене с удобни рекаро седалки...

0899 612 719 - Венци

Съб Юни 09, 2012 10:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5470
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
agent dust написа:
на този клиент, който дойде в сервиза и отвърти един шамар на митака - аз лично, и моите колеги - ще му поправим субаруто напълно безплатно! това е част от рекламата и бонуса, и прехода към новият сервиз... нема лабаво :)

п.п. много е важно как се рекламира в днешни дни :D единственото условие е да докарате субару, а не някой кенеф...

Внимавай какво си пожелавате :D - че преди 2 месеца току-виж се беше сбъднало пожеланието :listen: , ама си имах по-важни грижи на главата, а и се съмнявам че ще оцелее след това...
Вместо да ти прави забележки, го накарайте да си вземе БЕЛЕЖКА, че ако не си ти и Венци, фалита е неизбежен. ;)

Пон Юни 11, 2012 10:24 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Vmax написа:
agent dust написа:

Внимавай какво си пожелавате :D - че преди 2 месеца току-виж се беше сбъднало пожеланието :listen: , ама си имах по-важни грижи на главата, а и се съмнявам че ще оцелее след това...
Вместо да ти прави забележки, го накарайте да си вземе БЕЛЕЖКА, че ако не си ти и Венци, фалита е неизбежен. ;)

Няма и смисъл да му се отдава такава чест на г-н Лефтеров...

Пон Юни 11, 2012 5:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: Легаси
Рейтинг: 0
Нов фен
Чoвече, ма вие май-много си повярвахте! Кътче за това,стаичка за онова.....дали въобще ще има нов сервиз? Биете си началника... и въобще що за сервиз ще е това? Нов бардак със стари к...и не се прави та знам ли? :-?

Сря Юни 13, 2012 10:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Ной написа:
Чoвече, ма вие май-много си повярвахте! Кътче за това,стаичка за онова.....дали въобще ще има нов сервиз? Биете си началника... и въобще що за сервиз ще е това? Нов бардак със стари к...и не се прави та знам ли? :-?

много кофти въпроси задаваш :D

0899 612 719 - Венци

Сря Юни 13, 2012 11:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 420
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
agent dust написа:
Ной написа:

много кофти въпроси задаваш :D

Aгенте, извинявай за вмешателството, но темите които разисквате пораждат и кофтито въпроси, следя ви с интерес и не се здържах, аз пък попитам за нашите коли ще имали място в новият "спортно-развлекателен" сервиз. :D ROFL :giggle: :facepalm:

Чет Юни 14, 2012 1:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

RASHEV написа:
Aгенте, извинявай за вмешателството, но темите които разисквате пораждат и кофтито въпроси, следя ви с интерес и не се здържах, аз пък попитам за нашите коли ще имали място в новият "спортно-развлекателен" сервиз. :D ROFL :giggle: :facepalm:

че как иначе - мислим да се развиваме, а не да умрем от глад :) това че сме строили митака в две редици - е само плюс :D трябва да се радвате че сме поели инициативата по определени въпроси - вместо чинно да си чакаме заплатите..

0899 612 719 - Венци

Чет Юни 14, 2012 10:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

след като експеримента с отстраняване на митака като мой шеф се оказа напълно успешен - сега провеждам нов. купих от интернет едни африкански хапчета, и всяка сутрин давам по едно на новият си шеф, колегата венци. до момента всичко е ок - отивам на работа когато си поискам, но получавам заплатата си в пълен размер и навреме... все още чакам да се появят странични ефекти... засега единственият проблем е че се жалва на клиентите как съм се опитвал да го дрогирам :D

венци мисля да го назначим за управител в новият сервиз. справя се екстра и с ремонтите, и с комуникацията с клиентите. много е работлив и съвестен. освен това - е около 2м дангалак, и кара лъскав аутбек Б12 с всички екстри и чисто нов двигател, който му направих - тъкмо за управител... според вас дали става за тази длъжност - или да му сменям аповете? :)

0899 612 719 - Венци

Пет Юни 15, 2012 10:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 98
Автомобил: subaru
Телефон: 0878703333
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Да ти напиша кога са тренировките по бокс и ММА и от колко часа щото никога не е късно да се преоткриеш,взимаи пример от Венци,всяка неделя играе мачове в училището и е подготвен.Добре ще е да се донесат всички събиращи прах по къщите на субару феновете спортни уреди,гири,въжета,щанги,боксови ръкавици които не използвате в новия сервиз за направата на спортен кът,ефекта ще е поразителен.А манекена ще го снимаме в Плеибои....... :D

Съб Юни 16, 2012 8:36 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

masterssub написа:
А манекена ще го снимаме в Плеибои....... :D
хихи, той може и да е ходил там на прослушване, знае ли човек :D

0899 612 719 - Венци

Съб Юни 16, 2012 9:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Привет agent dust, понеже все още имам ограничения за писане на ЛС пиша в темата ако прецените може да ми изтриете поста.
Търсих информация в нета за ГИ Romano и ми изскочиха резулатати от субару форума за Вашия сервиз.
Та конкретно на въпроса имам корабче: AUDI A6 C5 '97 2.8 V6 кода на двигателя е ALG 193 коня, интересува ме при Вас може ли да стане монтажа съответно каква е гаранцията, цена и т.н.
Благодаря предварително за отделеното внимание.

п.с. Надявам се, че няма проблем да питам за АУДИ във Форума на СУБАРУ :)

Пон Юни 18, 2012 6:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

PPETKOV написа:
п.с. Надявам се, че няма проблем да питам за АУДИ във Форума на СУБАРУ :)

ми засега газова не сме слагали само на летяща чиния :D аудита доста честно минават през субару севиза, правим им автоматиците...

дори да не стане при нас монтажа, ще те насочим към достатъчно кадърни кадри от газ мафията, вносители на романо за бг. звънни на 0888 544 999, и питай за газова - и ако е възможно да е в 3 през нощта :)

0899 612 719 - Венци

Пон Юни 18, 2012 8:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

направих сефтето и на боксер дизел, легаси аутбек. за съжаление неприятна щета - колата наскоро е излязла от гаранция, напълно фабрична е. имахме съмнения за духнала гарнитура - но се оказа пукнат първи цилиндър.

Изображение

Изображение

0899 612 719 - Венци

Вто Юни 19, 2012 6:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Попрегрята е малко или?

Вто Юни 19, 2012 9:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

според мен си е фабричен дефект

0899 612 719 - Венци

Сря Юни 20, 2012 12:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 953
Рейтинг: 96
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
И какво е било поведението на колата при този проблем, оплакванията? Просто да знаем и останалите - пу, пу, пу!

Сря Юни 20, 2012 9:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Хипотетично , възможно ли е двигателят да е бил загрял в работен тежим и да е нагазил във вода и от рязкото охлаждане да се е пукнал цилиндъра?!?

Сря Юни 20, 2012 12:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

един двигател е възможно е да е прегрят сериозно, че да спука чак цилиндъра - но щеше да има щети и по стената на цилиндъра, задиране на бутала... а тук няма такива щети, дори хонинга си е наред. според мен се е пукнал блока, оттам компресията от цилиндъра отива в охладителната система, пука радиатора, губи антифриз и грее. клиента каза, че колата не е вдигала стрелката чак до червеното, а и следи от сериозно прегряване вътре в двигателя - няма. за първи път се сблъскваме с такава щета, дизелите са съвсем нови и по тях няма кой знае какво обслужване освен масла и съединител

0899 612 719 - Венци

Сря Юни 20, 2012 9:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр <  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 64  >