Колеги стана чудо автоматика се оправи вероятно от добавката сега работи перфектно все едно не съм имал проблем. след сипването изминах около 300 километра и стана промяната сега сработва за 1 2 секунди минах около 1000 километра и е перфектно дано задържи така ,ще информирам ако има интерес
Рано или късно пак се стига до неизбежното но.... по-добре да е късно. Дано да й се радваш по-дълго време. За мен тези добавки са временно замазване на проблема.
Да за тази добавка става въпрос ,аз също сум бил винаги резервиран към такива неща но в случая май свърши работа Дано е за по дълго както каза колегата!
А маслото което си сложил каква марка е и какъв клас дексрон ІІ или дексрон ІІІ, че и аз съм на 190 000 км и трябва да съм информиран за обслужване на по-стари автоматици.
Нед Май 27, 2012 3:37 pm
bilingaster
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 9:10 am Постове: 62 Местоположение: Sofia
Автомобил: legacy outback 00
Рейтинг: -17
колеги искам да докладвам за добавката за автоматик направих кьм 3000 км колата се дьржи перфктно все едно не сьм имал проблем чак и на мен не ми се вярва добавките вършат работа
Здравей колега! Кажи какъв е бил проблема за да знаем за какво помага тази добавка? Ясно е,че е със скоростите,но в какво се е изразявал той? От мен пожелния за много хубави моменти с автомобила.
_________________ limona
Сря Юли 25, 2012 12:58 am
bilingaster
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 9:10 am Постове: 62 Местоположение: Sofia
Автомобил: legacy outback 00
Рейтинг: -17
колега колата не тръгваше като сложа на директна . като пусна спирачката и стои не помръдва това го споменах по горе ,след добавката нещата се върнаха както преди затова казах че добавките вършат работа ,от тогав имам към 30 00о хил.км и е ок