Отговори на тема
 Разтоварващ клапан на турбото 
Автор Съобщение

Постове: 11
Автомобил: SUBARU FORESTER
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, от известно време ми свети чека. В началото си мислех , че се дължи на БРЦ-то което сложих , но се оказа при преглед на компютър , че се дължи на повреден разтоварващ клапан на турбото. Не усещам промяна в режима на работа. Автомобила ми е Фори двойка 177 коня.

Вто Май 15, 2012 9:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 21
Автомобил: Hyundai Santa Fe
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
До колкото съм запознат този клапан с годините се износва и може да почне да прави мизерии (да не изпуска налягането така както трябва). Закарай го да ти го прегледат в някой сервиз дето си разбират от работата (турбинаджий) :)

Нед Юни 17, 2012 7:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
всъщност този клапан на субару се поврежда изключително трудно. освен това от него чека не свети. чека може да светне от неизправна работа на соленоида за управление на турбото, а не от разтоварващият клапан - две различни неща са.

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Нед Юни 17, 2012 9:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема