Това само руснак може да го направи. Единият с калеври другият дюстабан и му е обещана бутилка водка и сигурно е предварително реализирана. На спускането на реното не видяхте ли, как му се суркат задните гуми поне 10 м.
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
Съб Апр 28, 2012 9:59 am
viktorvvv
Регистриран на: Вто Мар 27, 2012 11:39 am Постове: 109 Местоположение: варна
Автомобил: Forester FB20 SH5
Телефон: 0894709719
Рейтинг: 34
Хахаха, тия са големи ентусиасти. Даже трябваше да снимат задръстър FWD и да покажат, че копа и той повече от форито... Д**а тъпите рашани, що не сравнят нивата? А да, щото докато стигне до калта и трябва да я репатрират...
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
Съб Апр 28, 2012 2:54 pm
Anton Yankov
Регистриран на: Чет Ное 10, 2011 12:21 pm Постове: 463 Местоположение: Burgas/Smolian
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
На всичкото отгоре сравняват задръстер 2012г. със фори 2001г.Такива клипове мога да направя колкото щеш на пампорово и да искарам дори и жигула с бордюр в багажника по проходима от Г класа.
Съб Апр 28, 2012 6:39 pm
kris-uk
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 11:59 pm Постове: 228 Местоположение: Пловдив
Автомобил: XV 2.0 CVT 12"
Рейтинг: -15
Бе и аз така като гледам май нарочно са скопили форко,и даже ми се стори бая нисък.Със сигурност има трик на играта в този случай.А как ли ще се получи ако се сложат еднакви гуми и на двете марки,и теста да го прави един шофер,май май Форчето ще сложи в джоп надуууинстара...
Не знам дали някой е виждал задното окачване на дъстъра но е почти като на Форито. Взаимствано е на 99% от Субару ,краднали са туй-онуй и са направили "чудесен" SUV... Е този руски боец с невероятния си SUV, да ми падне на мен ,пък да видим кой откъде ще мине,и кой кого ще дърпа...
Не знам дали някой е виждал задното окачване на дъстъра но е почти като на Форито. Взаимствано е на 99% от Субару ,краднали са туй-онуй и са направили "чудесен" SUV... Е този руски боец с невероятния си SUV, да ми падне на мен ,пък да видим кой откъде ще мине,и кой кого ще дърпа...
Това вече си е сериозна заплаха за Румънския "мачбокс"
_________________ Джованни Тач Обслужване и поддръжка Текущи и основни ремонти Монтаж на ГИ Иван Костадинов 0899366111
Пон Апр 30, 2012 8:19 am
Liv
Регистриран на: Пон Мар 12, 2012 2:22 pm Постове: 148 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester SH 2.0 MT
Рейтинг: 60
Малко не е по темата, но хАйде малко снимки.. то в темата за полиране/пастиране Иван качи малко, но бяха по кофти повод.... а и тези са по-автентични, на брега на Искъра, със доволно добито "селско" излъчване Малко впечатления.. - тъмно сивия металик е як, но се цапа лесно - полуоските имат склонност към развиване на ръжда Мазах каквото можах с преобразувател ... - хващането на кардана зад виско муфата (предна със задна част) се крепи на 4 болта с които едно време си крепяхме картините вкъщи (вярвам в японския гении все пак ) - фабричиното SRS аudio хич не е лошо - меко окачване - странно взимане на завоите.. яко е като се дава газ при излизането... при влизане, особено при по-резки завои.. хм, меко казано ме хваща страх понякога да не се обърне
Ха ха ха , и ти си придобил онази мазна самодоволна усмивка , която върви с Марката . Сложи си задна стабилизираща щанга Whiteline 22mm щом толкоз се лашкаш и си карай ! Аз досега не съм успял да обърна Форко с газ в завоя- изсухлям се от седалката ама пущината му не мърда И го поизцапай малко зверчето-това не е паркетен жип
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
Браво ! Искам още веднъж да ти честитя и да ти кажа ч еи ся се наигра, само ще ти се върти из главата къде да я окантаричиш, или да нагазиш в някоя кал.
Не мисля че тази кола може да се сравни с Дъстъра, и си мисля че и ти започваш да ставаш все по сигурен, че не си сбъркал.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
Вто Май 01, 2012 8:37 pm
Becko
Регистриран на: Чет Май 19, 2011 3:12 pm Постове: 273 Местоположение: Владая, Сф; Ст. Загора
Автомобил: Субару Джъсти 1.3 4WD '96
Рейтинг: 9
Не сте хора вий, да са юркате тъй Аз се "пазя" и не съм свикнал на чоплезене по баири, освен ако не е абсолютелно наложително за целите на мероприятието.. От хижа Дерменка до към Беклемето май все става за такива офроуди доколкото си спомням .. е вече понатам към х. Козя Стена става малко тесничка пътеката
Сря Май 09, 2012 1:02 pm
little_spiro
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 10:25 am Постове: 3 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Forester 2.0 '00
Рейтинг: 0
малко офтопик, но видях, че стана дума за района който ме интересува и... ще ходим след седмица на х.дерменка на 2 рождени дни. помолиха да ме да им кача малко провизии с форестъра. като цяло вярвам, че ще успея, защото не го пазя от драскотини, но ако някой има скорошен или какъвто и да е опит с маршрута от прохода да си признае минавал съм го няколко пъти, но само зимата и то пеша. не мога да се сетя има ли големи струпвания от камъни(което не е желателно) или прекалено тесни участъци. благодаря за всяко мнение! виктор