Отговори на тема
 Impreza или НЕ? 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, не мога да кажа че съм фен на марката тъй като никога не съм имал възможността да покарам такъв автомобил, но винаги съм харесвам как стои на пътя един WRX. Та сега се намирам малко пред дилема и бих искал няколко мнения от хора компетентни по въпроса :) . Спрял съм се на Impreza WRX около 2002 година с кръглите фарове или евентуално малко по-новия фейс лифт( зависи до къде ще ми стигнат кинтите), та въпроса ми към вас е следния: Заслужава ли си човек да си купи такава кола като се има в предвид за същите пари какъв клас автомобил може да се купи? Имам в предвид като екстри возия и т.н. Как е поддръжката? Чупят ли се често? Чух че имат проблем с буталата стопявали се лесно или нещо такова? Пак казвам не съм компетентен по въпроса :) . Благодаря ви предварително

Пет Юли 06, 2012 7:44 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
колега,трябва това което си харесал да те грабне отвътре...да или не е доста трудно като решение,и да не се повлияе от външни източници...

отиваш скачаш в колата и газ.според мен е така.,

да,но за парите си можеш да вземеш по висок клас автомобил...и почва дилемата...,така че не се замисляй какви си можел да вземаеш за тези пари....

Успех :good:

Пет Юли 06, 2012 8:03 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Дам и аз така много се чудих какво да купя, но не съжелявам за нито една стотинка дадена за СУБАРУ.
Ако нямаш намерение да слагаш повече коне от заводските, не се притесняваи за буталата и всичко осанало, но ако идеята ти е да повишаваш мощността след време, по добре се ориентираи към STI (поне от прочетеното из форума съм стигнал до този извод)
Относно возията, нее еС класа на въздушно окачване, но пък и потдръжката и нее такава.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Пет Юли 06, 2012 10:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 237
Автомобил: WRX Wagon
Рейтинг: 195
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Относно возията, аз и се кефя много, вози твърдо, усещаш релефа на пътя, но като минеш релси или дупка се усеща приятно не като в лагерница. За сток автомобил за ежедневно каране(извънградско) е уникален :D и разхода също :)

Пет Юли 06, 2012 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Едно съм разбрал за СУБАРУ ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ОСТАВИ НА ПЪТЯ :good:

Пет Юли 06, 2012 10:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 23
Автомобил: saab 92x 2.5i
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
колегата е прав една кола като е видиш трябва да те грабне отвън и отвътре но не забравяй вземаш най доброто 4х4 това е една класа над нормално задвижваните автомобили ако търсиш нещо такова си се насочил на точната марка :good:

Пет Юли 06, 2012 10:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru 1800 Fanatic
Аватар

Постове: 272
Рейтинг: -16
Кофти...
Отговори с цитат
Колега качиш ли се на субару повярвай ми няма да искаш друга кола до края на живота си чупят се рядко (зависи как я караш и поддържаш) като се счупи излиза малко по солена отколкото ако караш фиат гоУф или подобни дръгели но направиш ли я веднъж докато не се разпадне няма да те остави никога никъде :good: и е доста по добър избор от която и да е друга марка в класа си ! С две думи заслужава си парите !!

Сря Юли 11, 2012 1:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема