Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999
| Автор |
Съобщение |
|
Vmax
|
agent dust написа: напротив - просто идваш(след 11.00 де  ) и казваш че искаш лично аз да ти гледам турбото, а не друг. по-запознатите клиенти го правят постоянно, тази схема им е известна... това е много добре и за мен, и за теб - и кофти ден за митака  т.е. аз продължавам да правя диагностиките - но само по тази схема. така на нашто момче му се скапва целият ден, а на колегите и клиентите - много весело  малко е гаден подхода - но няма друг начин, сега сме по средата на тежък период и се налагат всякакви хитрости и подлости за да надделеем. и аз и колегата венци - сме много долни копеленца когато ни настъпи някой по мазола  Ама недей да връщаш фенове, които по тази схема сме пратили към теб специално и изрично  . Хубаво Митака това, Митака онова, ама клиента трябва да е на първо място все пак. Успех се революцията, за да има еволюция 
|
|
|
|
| Вто Юли 10, 2012 10:12 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
Vmax написа: Ама недей да връщаш фенове, които по тази схема сме пратили към теб специално и изрично  . Хубаво Митака това, Митака онова, ама клиента трябва да е на първо място все пак. не съм го върнал. мина точно по схемата - но преди това трябваше да влезе в нея  но пак трябва да ми остави колата за по-сериозна диагностика, т.е. има нужда да проверя как лягат клапаните, а това не става за две минути... отделно левите и десните инжектори на газовата не работят еднакво, едните са стари, а другите нови. при Н6 всичко трябва да е еднакво и корекциите и на двете сонди трябва да са еднакви, иначе има полтъргайсти... за мен проблем е, че диагностиките не ми се плащат, т.е. аз не вземам заплата за диагностик. а понякога диагностиката на специфичен проблем може да отнеме няколко часа и даже няколко дена - доста често се налагат десетки тестове. защо да не отида да избивам шарнири с големият чук, вместо да се беся на кабели и лаптопи с часове? днес примерно от уважение към един клиент - се заех сериозно с колата му, б13 аутбек с фабрична газова - купил е колата лошо работеща газова уредба и така я кара доста време. след около час и нещо, накрая установих, че единият газов инжектор е повреден. преди това - проверка на свещи, кабели, бобини, прекъсване на бензиновите инжектори и всякакви други - един цилиндър може да работи на бензин и да не работи на газ по 100 причини. но при крайната цена към клиента за услугата - много рядко има "диагностика" - т.е. правя нещо, високо платено, за което - не вземам пари, въпреки че съм си свършил работата. много често се е случвало клиенти да обикалят по разни сервизи, да оставят по 50лв за тестер всеки път(само им гасят чека и нищо повече) - и накрая да дойдат да им намеря проблема. митака за това им взема 10-20лв. т.е. при нас диагностиката не се плаща - въпреки че се прави много старателно. може да бъде потвърдено от всеки един клиент! имам пълното право да отказвам да я правя - за това на мен не ми се плаща, и времето загубено за нея - мога да го използвам за чирашка работа, т.е. да изкарам пари. това е проблем на сервиза, но често и за клиента. читава диагностика не се намира навсякъде. да използваш техника за 4-5000евро, и няколко часа работа да струват 20лв - няма да стане. от правилната диагностика зависи дали само ще се сменят свещи или ще има ремонт за 1000-2000лв. знанието струва пари - но в бг най-много се цени развиването и завиването на болтове по колите. повечето от клиентите също са виновни за това - защото не могат да оценят какво значи правилна и точна диагноза на проблема, и не искат да си платят за такова нещо. т.е. аз колегата не съм го върнал - както не го е върнал бад_дог, той също си играе с колата му. но на много други клиенти отказвам - бад_дог също отказва на поразия. това е една от причините с часове да висят и да чакат да им закачат един пиклив тестер да се види каква е грешката. имаме славата за много добър сервиз за диагностика, но доста от заслугите за това са мои - в последните 5 години диагностиките ги правих аз. много често има случаи клиент да дойде за диагностика - и после да иде на друго място за отстраняване на проблема. т.е. на мен и на колегите ми ни писна да се случват такива неща.
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
4
|
|
| Вто Юли 10, 2012 9:30 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
|
...
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
Последна промяна agent dust на Вто Юли 10, 2012 9:54 pm, променена общо 1 път
|
|
| Вто Юли 10, 2012 9:45 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
Vmax написа: Успех се революцията, за да има еволюция  наскоро имахме и случай с клиент, нещо много странно тропаше по окачването на едно фори. возихме се като гламави насам натам и накрая открих камъче, попаднало в кухината на единият носач - плати само сваляне на носача, но не и диагностика. един път имах случай парче от изгорял клапан да попадне в клапата на ЕГР системата - цели три дена съм се борил с колата - след като беше направен ремонт на главите и бе беше оправен изгорелият клапан. клапана беше оправн за един ден - малкото парченце търсих 3 дена, без пари! после принудих митака да ми плати 3 дена труд, въпреки че не беше взел пари от клиента за такова нещо. един от механиците в този сервиз - велин - е имал случай три дена да разплита инсталации и да търси проблем в АБС-а. нарая е оправил проблема - и митака за това е взел на клиента 10 или 20лв, не помня точно. пълна свинщина! определено ще има революция  квалифициран субару механик - трябва да получава и заплата за такъв. ние с венци вземаме доста добри заплати - но си ги вземаме. митака не иска да ни ги плаща - но няма избор. правим субару, а не лади. затова много често след ден за заплати - шефа има 20лв в протмонето  затова искаме богат шеф, т.е. някой дето знае как се изкарват парите, а не да ги бере от клоните на дърветата, както димитри явно си мисли... шефовете на новият сервиз - до един ще са паралии 
|
|
|
|
| Вто Юли 10, 2012 9:48 pm |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
|
Краси мерси много, действително парите, които искате за диагностика са смешни, а диагностиката е доста обширна, което включва и обикаляне с клиента (т.е мен) и колата му и мерене на живи данни. Схемата си е схема, тя си е ваша, вие си знаете какво правите, но обслужването е професионално. Това че някой път ви прескачат не е болка за умиране, като сте добри все някога пак ще дойдат, не са толкова много хората, които разбират какво правят, за 2-3 проблема си ги обиколил всичките и после пак ще трябва да се връщаш някъде.
|
|
|
|
| Вто Юли 10, 2012 11:07 pm |
|
|
|
rado25
Регистриран на: Съб Ное 20, 2010 2:56 pm Постове: 446 Местоположение: Варна
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5
Телефон: 0894 625 237
Рейтинг: 42
|
agent dust написа: много често има случаи клиент да дойде за диагностика - и после да иде на друго място за отстраняване на проблема. т.е. на мен и на колегите ми ни писна да се случват такива неща. В този случай според мен е правилно след като се направи диагностиката да се каже колко струва ремонта, примерно 500 лв труд и части, след това се казва на клиента че дължи примерно 30 лв или 50 лв или колкото прецените за диагностика и като реши да си прави колата да доплати разликата до 500 лв. Тогава хем ще се вземат някакви пари за диагностика, хем вероятността да отидат на друго място става по малка.
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 12:30 pm |
|
|
|
deadman
|
agent dust написа: Vmax написа: Ама недей да връщаш фенове, които по тази схема сме пратили към теб специално и изрично  . Хубаво Митака това, Митака онова, ама клиента трябва да е на първо място все пак. не съм го върнал. мина точно по схемата - но преди това трябваше да влезе в нея  но пак трябва да ми остави колата за по-сериозна диагностика, т.е. има нужда да проверя как лягат клапаните, а това не става за две минути... отделно левите и десните инжектори на газовата не работят еднакво, едните са стари, а другите нови. при Н6 всичко трябва да е еднакво и корекциите и на двете сонди трябва да са еднакви, иначе има полтъргайсти... за мен проблем е, че диагностиките не ми се плащат, т.е. аз не вземам заплата за диагностик. а понякога диагностиката на специфичен проблем може да отнеме няколко часа и даже няколко дена - доста често се налагат десетки тестове. защо да не отида да избивам шарнири с големият чук, вместо да се беся на кабели и лаптопи с часове? днес примерно от уважение към един клиент - се заех сериозно с колата му, б13 аутбек с фабрична газова - купил е колата лошо работеща газова уредба и така я кара доста време. след около час и нещо, накрая установих, че единият газов инжектор е повреден. преди това - проверка на свещи, кабели, бобини, прекъсване на бензиновите инжектори и всякакви други - един цилиндър може да работи на бензин и да не работи на газ по 100 причини. но при крайната цена към клиента за услугата - много рядко има "диагностика" - т.е. правя нещо, високо платено, за което - не вземам пари, въпреки че съм си свършил работата. много често се е случвало клиенти да обикалят по разни сервизи, да оставят по 50лв за тестер всеки път(само им гасят чека и нищо повече) - и накрая да дойдат да им намеря проблема. митака за това им взема 10-20лв. т.е. при нас диагностиката не се плаща - въпреки че се прави много старателно. може да бъде потвърдено от всеки един клиент! имам пълното право да отказвам да я правя - за това на мен не ми се плаща, и времето загубено за нея - мога да го използвам за чирашка работа, т.е. да изкарам пари. това е проблем на сервиза, но често и за клиента. читава диагностика не се намира навсякъде. да използваш техника за 4-5000евро, и няколко часа работа да струват 20лв - няма да стане. от правилната диагностика зависи дали само ще се сменят свещи или ще има ремонт за 1000-2000лв. знанието струва пари - но в бг най-много се цени развиването и завиването на болтове по колите. повечето от клиентите също са виновни за това - защото не могат да оценят какво значи правилна и точна диагноза на проблема, и не искат да си платят за такова нещо. т.е. аз колегата не съм го върнал - както не го е върнал бад_дог, той също си играе с колата му. но на много други клиенти отказвам - бад_дог също отказва на поразия. това е една от причините с часове да висят и да чакат да им закачат един пиклив тестер да се види каква е грешката. имаме славата за много добър сервиз за диагностика, но доста от заслугите за това са мои - в последните 5 години диагностиките ги правих аз. много често има случаи клиент да дойде за диагностика - и после да иде на друго място за отстраняване на проблема. т.е. на мен и на колегите ми ни писна да се случват такива неща. Лично мое мнение: Правилната диагностика е 70 процента от ремонта. Няма добра диагностика за няколко минути, защото колкото и елементарен да е един механизъм той е група от по-малки елементи, които трябва да се проверят преди да определия къде е проблема. Един въпрос: Ако Вашия сервиз прави пезплатни диагностики означава ли, че работите благотворително? И още един: Като правите безплатна диагностика дават ли Ви в съседния магазин хляба безплатно? Нормално е според мен да се заплаща всеки час, който е отделен по даден автомобил. Друг е въпроса, че има места където злоупотребяват с това.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
4
|
|
| Сря Юли 11, 2012 12:48 pm |
|
|
|
Liv
Регистриран на: Пон Мар 12, 2012 2:22 pm Постове: 148 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester SH 2.0 MT
Рейтинг: 60 
|
agent dust написа: наскоро имахме и случай с клиент, нещо много странно тропаше по окачването на едно фори. возихме се като гламави насам натам и накрая открих камъче, попаднало в кухината на единият носач - плати само сваляне на носача, но не и диагностика. Аз бях този чиляк. Цената, която платих, беше тази, която ми казаха (сещате се кой ми я каза) - не получих обяснение (не съм и искал  ) за разбивка на цената като диагностика, ремонт.. Сори, че е станало така за тоз ремонт и не си взел нищо за него, между другото ако не беше ти, най-вероятно трополенето щеше да си продължи..
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 1:31 pm |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
deadman написа: Нормално е според мен да се заплаща всеки час, който е отделен по даден автомобил. Друг е въпроса, че има места където злоупотребяват с това. Дори в офиц вносители, диагностиката е точно определена сума, вече ако към нея им разглобявания, чистене, подменяне и тн, цената се формира на база часова ставка за труд и цената на вложените материали, определени за всяка една от дейностите и частите(софтуер). Наскоро се борихме в Мото Пфое с едно Волво, около 4-5 часа диагностицираха проблема и накрая сумата беше 52лв с ДДС, защото самата диагностика е мисля 35лв и имаше едно почистване на дросел, за което явно са били тия 17лв предполагам, общо беше 0,8 часа труд. Понякога обаче закачаш колата изписва ти веднага грешката и пак взимаш същите пари, реално за 2-3 мин работа, за това се определя една средна часова ставка, колко отнема средно една диагностика и по нея се формира цената. В интерес на истината, малко сервизи в БГ работят със специализирани за дадена марка автомобили софтуер, повечето работят с универсални такива, които не могат да четат всички модули на съвременните автомобили и ако човек не знае къде разполагат с такава апаратура, често се оказва, че в офиц представителства диагностиката излиза доста по-евтина накрая.
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 1:45 pm |
|
|
|
Vmax
|
agent dust написа: Vmax написа:
за мен проблем е, че диагностиките не ми се плащат, т.е. аз не вземам заплата за диагностик. а понякога диагностиката на специфичен проблем може да отнеме няколко часа и даже няколко дена - доста често се налагат десетки тестове. защо да не отида да избивам шарнири с големият чук, вместо да се беся на кабели и лаптопи с часове? днес примерно от уважение към един клиент - се заех сериозно с колата му, б13 аутбек с фабрична газова - купил е колата лошо работеща газова уредба и така я кара доста време. след около час и нещо, накрая установих, че единият газов инжектор е повреден. преди това - проверка на свещи, кабели, бобини, прекъсване на бензиновите инжектори и всякакви други - един цилиндър може да работи на бензин и да не работи на газ по 100 причини. но при крайната цена към клиента за услугата - много рядко има "диагностика" - т.е. правя нещо, високо платено, за което - не вземам пари, въпреки че съм си свършил работата.
много често се е случвало клиенти да обикалят по разни сервизи, да оставят по 50лв за тестер всеки път(само им гасят чека и нищо повече) - и накрая да дойдат да им намеря проблема. митака за това им взема 10-20лв. т.е. при нас диагностиката не се плаща - въпреки че се прави много старателно. може да бъде потвърдено от всеки един клиент! имам пълното право да отказвам да я правя - за това на мен не ми се плаща, и времето загубено за нея - мога да го използвам за чирашка работа, т.е. да изкарам пари. това е проблем на сервиза, но често и за клиента. читава диагностика не се намира навсякъде. да използваш техника за 4-5000евро, и няколко часа работа да струват 20лв - няма да стане. от правилната диагностика зависи дали само ще се сменят свещи или ще има ремонт за 1000-2000лв.
знанието струва пари - но в бг най-много се цени развиването и завиването на болтове по колите. повечето от клиентите също са виновни за това - защото не могат да оценят какво значи правилна и точна диагноза на проблема, и не искат да си платят за такова нещо.
т.е. аз колегата не съм го върнал - както не го е върнал бад_дог, той също си играе с колата му. но на много други клиенти отказвам - бад_дог също отказва на поразия. това е една от причините с часове да висят и да чакат да им закачат един пиклив тестер да се види каква е грешката. имаме славата за много добър сервиз за диагностика, но доста от заслугите за това са мои - в последните 5 години диагностиките ги правих аз. много често има случаи клиент да дойде за диагностика - и после да иде на друго място за отстраняване на проблема. т.е. на мен и на колегите ми ни писна да се случват такива неща.
Чрез уважение към клиента се печелят верни клиенти - не става само с пари. Неведнъж си правил безплатни диагностики на много хора, и аз в това число, но това ти гарантира после постоянен поток от клиенти и работа, едното е свързано с другото - печелиш клиенти с такива жестове и изкарваш пари от тривиалните дейности. Както се казва - не става само с пари, цени се и отношението - затова хората те търсят и затова те препоръчват
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 3:21 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
... а отношение към клиента имате ти и Митака. Другите двама нямат.
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 4:21 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
BAlexandrov написа: ... а отношение към клиента имате ти и Митака. Другите двама нямат. да, ама не. всички оплаквания са точно заради отношението на митака към клиентите има много лесно решение за проблема, не е кой знае какво - с лявата си го нагласяш, с дясната бързо и късо кроше, но така че да не личи. веднага започва да плете копитата - и после с него може да се води спокоен и смислен разговор - който не ми вярва - да го пробва  аз от години го предупреждавам точно затова, но не ми вярваше. след като използвах точно този метод, получавам заплата всеки път, в пълен размер - и навреме, и пак закъснявам за работа - глоби няма никакви. по-добре е като си използвам и двете ръце, примерно за работа и да изкарвам пари - но нашто момче предпочете да види какво мога само с едната  днес само за експеримент - отидох на работа в 8:50. отделно че чаках чак до 9 да отворят сервиза, ми цял ден се подмятах като прани гащи - имам 4 двигателя за сглобяване, а митака ми бави частите вече маса време. от скука смених един съединител, спестих на клиента 1100лв като му поправих старият демферен маховик, въпреки че си беше донесъл нов - отиде да го върне... заради митака си тръгнах половин час след работно време(сигурно ще ми пусне документ заради това)... а и залепих с каноколит катинарчето на куфара с инструменти на колегата венци - нали сега ми е шеф. някой му гепил едва вложка, нашто момче избесня, заключи си куфара и си би камшика още към 5 часа(работното време е до 6). сипах малко каноколит в катинарчето, после малко сода бикарбонат. и казах на колегите за утре - да скрият всички флексове и ножовки в сервиза... утре като си пия първото кафе - ще е доста интересно  ще пробвам да ида навреме на работа - да видя как си отключва катинарчето на безценният куфар  хималайска мечка, жадна за мъст - нещо такова ще да е положението...
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 9:44 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
eddy написа: Краси мерси много, действително парите, които искате за диагностика са смешни, а диагностиката е доста обширна, което включва и обикаляне с клиента (т.е мен) и колата му и мерене на живи данни. Схемата си е схема, тя си е ваша, вие си знаете какво правите, но обслужването е професионално. Това че някой път ви прескачат не е болка за умиране, като сте добри все някога пак ще дойдат, не са толкова много хората, които разбират какво правят, за 2-3 проблема си ги обиколил всичките и после пак ще трябва да се връщаш някъде. напълно прав си. не става дума за пари, получаваме доста добри заплати - а за отношение. нас дори колегите от другите субару сервизи - ни уважават и ценят, и никога не се притесняват да дойдат и да искат мнение или помощ. на тях им помагаме също безплатно. името на сервиза страда заради човешка глупост, а не заради професионална квалификация. сега трябва да се преборим с нещо, което е най-вече човешка психика, а не умения. не сме теглили една путка майна на митака - само защото преди две години се преби много лошо с мотора, и оттогава нещо е мръднал от снимката. той винаги си е бил темерут, но сега започна да се ежи повече отколкото е допустимо. забрави че ние два месеца сме му хранили бизнеса и семейството - докато лежеше из болници и не можеше сам да се изпикае. сега ще го държим с 20лв в протмонето докато му уври кухата лейка 
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 10:07 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
deadman написа: Един въпрос: Ако Вашия сервиз прави пезплатни диагностики означава ли, че работите благотворително? не - всъщност вземаме добри заплати, бачкаме много здраво... като захвърля лаптопите и жиците, и като видя, че никъде в работната карта няма "диагностика", но всички полета за части са запълнени прилежно - правя едни неща математиката да е правилна. и заплататата ми излиза до стотинка  тва че нашто момче бере парите от дърветата - си е негов проблем... един път имахме сериозен скандал за О-пръстен на Н6 - бяха свършили. имаше останали само скъпи, не по 20ст, а по 4лв. предложих му да му дам 4лв - и да сложа скъпият, само да мога да си сглобя двигателя. вдигна врява - накара ме 2 часа да чакам за оня О-пръстен от 20ст, въпреки че му предложих да платя "марковият". после се заяде нещо за двигателя, и го разглоби повторно без никаква причина. аз му таксувах второ сглобяване, отделно клиента избесня и му смених там масла и обтегачи без пари. някъде към 300лв бонус. за този клиент са ни разнесли в темата за черни сервизи - а случая приключи в полза на клиента. т.е. О-пръстена за 20ст - на нашият шеф му излезе над 600лв, с моята глоба и с недоволството на клиента. та не е безплатно. всеки грях се плаща с лихвите - на димитри да го запишат в черният списък му излезе доста пари - явно е богат човек  казах му да не ми пипа двигателя - и не ме чу... проблем за клиента бяха доста нерви и една седмица забавяне, проблем за димитри беше че похарчи една нормална заплата само да нарами таралежите. всичко се плаща, рано или късно. на мен този двигател ми го плати два пъти. затова ми стана много весело като видях случая в "черният списък"  ние не сме за 20ст - поне не аз и колегите ми. лично аз съм гонил клиент - отиде да се жалва в горният сервиз и не смее да припари вече. но беше направил по колата си щети за хиляди левове - и почна да ми обяснява как алармаджията му казал, че колата не иска да пали не заради алармата. а аз един час бях блъскал да установя, че точно алармата е проблема. пратих го със страшна сила алармаджията да му прави субаруто  това че заради грешна смяна на амортисьори бяха разцелипи купето на легасито - не се брои, издразни ме алармаджията му  три калъфа са се напъвали да разменят на легаси Б10 ляв с десен амортисьор, накрая успели. счупили и амортосьорите, и тампоните, и купето се разцепило - но завили всички болтове. като ми спомена за алармаджията си и получи първа светлинна...
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 10:28 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
колегата Ной нещо се изгуби от хоризонта... също като прищипана гарнитура на Б13ка  да го накарам ли да се извини на сервиз митака - или да продължавам със спама? 
|
|
|
|
| Сря Юли 11, 2012 11:43 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
митака пак ни заряза - сега бил в черна гора... до неделя сервиза е на наше разположение и можем да правим каквото ни скимне примерно утре ще мине една от нашите бигачки за инспекция, регулиране на коиловърите, монтаж на червено ЕБЦ, 20в60 льоман - и да му махна едно яко "оръжие", което негов приятел му препоръчал, подарил и монтирал. няма да се научат, че на сетъп с дебитомер - не се слага външен блоуоф. новото "оръжие" - ще го пратя да съска в кофата за боклук, и ще върна на мястото му оригиналният СТи блоуоф 
|
|
|
|
| Чет Юли 12, 2012 7:31 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
между другото - първите два поста в тази тема, която е вече 60 страници, след като я разцепиха на две... прочетете ги пак  пусната е точно за "въпроси, оплаквания или скандали" - мечтата на всеки клиент 
|
|
|
|
| Чет Юли 12, 2012 8:48 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
agent dust написа: ...всеки има право ма мнение, а по правило клиента винаги е недоволен - а пък българина е най-недоволния клиент  нямаме за цел да чистим име, което не сме създали ние. всеки си има камъни за дялане. аз и колегите ми решихме да правим обратна връзка с клиента - много хора имат навика да казват неща, които иначе в сервиза не биха казали - изразяват недоволството си не на правилното място. на който не му се иска да прави скандали в сервиза, тук може да си излее душата. като не ви стиска да говорите открито с Митака, можете да го правите с нас, дето ви работим по колите и ако нещо не ви харесва да си го казвате. демек тук са майсторите да си защитават честта... това ви е написано още през 2007г 
|
|
|
|
| Чет Юли 12, 2012 8:57 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
agent dust написа: ние ще даваме вътрешна информация и снимков материал за да си създадете мнение за работата в сервиза и като има недоволни да си го казват.
тук направо съм успал аудиторията - няма как да ме обвинявате в политиканстване и интриги 
|
|
|
|
| Чет Юли 12, 2012 9:03 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
който го интересува - това че залепих катинарчето на колегата с каноколит и сода бикарбонат, си го платих с лихвите - днес сутринта намерих всичките си МОТУЛ шапки с отрязани козирки, отделно ключето десетка в задният джоб на гащеризона ми - беше залепено с каноколит и едвам го извадих. отмъшението не закъсня - колегата е родом от княжево  сега с единият от новобранците планираме да напълним консерва с болтчета и гайки, и да я закачим някъде под колата на венци... сега той е шефа - и е редно да се отнасяме с него като с шеф  ако не мине номера - ще му мапна газовата така, че аутбека да превкючва на газ при 95 градуса... мога да го направя и никога да не минава на газ - просто откачам буксата на термодатчика на изпарителя и готово. овладял съм всички номера на газ мафията  откача ли му датчика - три месеца ще се чудят защо не работи газовата... това вече е пробвано и работи - няколко месеца се чешеха по главите защо БРЦ-то не работи, и накрая ме изнудиха да закача лаптопа, за 3 минути работа...
|
|
|
|
| Чет Юли 12, 2012 9:10 pm |
|
|
|