Отговори на тема стр <  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  >
 Среща в Шкорпиловци 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Отговори с цитат
Ми Младене, и ние съжаляваме , че не успяхме да се засечем, ма се бяхме постарали максимално реално и разбираемо да Ви ориентираме...по двете карти, които пратих е много лесно човек да се ориентира (особенно по втората), още повече, че сте се срешнали там и с Юли (walker), когато сте се готвили да си тръгвате, другото - винаги може да се влезе в Гугъл Ърт и да се доразгледа района (от където бяха копнати и картите). Освен това , още от петък от 16 часа, и събота сутринта се спуках да ти звъня (може би между 7-8 пъти) на телефона който беше оствил , за да мина да ти взема накладките и да Ви доопътя, ако нещо не сте се ориентирали, обаче нямаше никаква връзка с него.....отделно , че и аз си бях оставил мойте телефони за връзка, и можеше да ги вземете и да ме прозвъните по някое време.....аз и доста колеги , дойдохме точно в 3 (както бях обещал, все пак не всички можем да се освободим от петък), и се намерихме с колегите на мястото което беше ти маркирал с торбички, и когато след час и нещо се присъединиха и други към нас, казаха , че Вие сте си тръгнали.........жалко наистина, но все пак за това са телефоните, но нищо, другия път няма къде да ни избягате и ще се съберем както подобава :beer:

Пон Юли 16, 2012 8:58 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
това ще е повод да се пробваме втори път :idea:

Пон Юли 16, 2012 8:59 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Отговори с цитат
bat bubi написа:
това ще е повод да се пробваме втори път :idea:

Опитаите малко по на Юг, поне да видите малко истинско МОРЕ, Събота вечер и Неделя цел ден се къпахме по плажовете на южното черноморие с Бургаските Субаристи, и мога да твъря че е 100 % по чисто и приятно !

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Пон Юли 16, 2012 9:15 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 126
Автомобил: Subaru Libero
Телефон: 0878646291
Отговори с цитат
Ако ще има втора среща заповядайте на наш терен , че без да се обиждате ви е много слаба организацията по събирането ,а и не ми харесва да идват да ме оглеждат като мечка за продан и да ги е страх да седнат на масата с мен.Виждам по снимките че сте се събрали и повеселили в крайна сметка.Ти добре постави маркерите но всичките останали ,които минаха транзит и да ни питат къде е плажа и къде са другите не им прави чест.Както ние не питахме така и вие не казахте какво сте намислили ,така че мисля че липсваше комуникацията между нас.Надяваме се следващата среща да е по успешна

Пон Юли 16, 2012 9:35 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Да, долу при вас има красиви кътчета и ще бъде хубаво, иначе наистина се набухахте в най-глямата мизерия( покрай ония гадните бунгала и в най-големия калабалък от хора)...ето защо идеята беше друго място съвсем близо до това, но уви - никой не ми звънна по двата телефона които бях оставил, а и в крайна сметка така и не разбрах, някой докара ли накладките на Младен, щото аз поне не успях да се свържа с него.....фругия път няма да се изпуснем :good:

Пон Юли 16, 2012 9:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Отговори с цитат
В крайна сметка, който пожела ни намери. За организацията не коментирам, щом имаше и лед за рома с колата. Едва ли може по-добре да се организира такова леко мероприатие пове4ко хора. Гладни не останаха жадни не останаха, значи всичко е било наред.

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пон Юли 16, 2012 10:09 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 200
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Отговори с цитат
Срещата се проведе на указаното място в указаното време. :idea:
Мероприятието нямаше задължителен характер, на неучаствалите няма да се търси отговорност. :pardon:
Поставените цели бяха постигнати, в някои отношения и преизпълнени :beer: :race: :drunk: :beach: :headbang: :coffee: :heavy:
Мисля че приложеният снимков материал е достатъччен да докаже гореизложеното.
Прилагам някои допълнителни материали от личния си архив.

Прикачени файлове:
ALIM3121.jpg
ALIM3121.jpg [ 304.82 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3117.jpg
ALIM3117.jpg [ 173.54 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3114.jpg
ALIM3114.jpg [ 215.5 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3113.jpg
ALIM3113.jpg [ 191.97 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3112.jpg
ALIM3112.jpg [ 220.66 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3111.jpg
ALIM3111.jpg [ 229.3 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3110.jpg
ALIM3110.jpg [ 284.2 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3109.jpg
ALIM3109.jpg [ 311.29 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3108.jpg
ALIM3108.jpg [ 294.63 KiB | Прегледано 422 пъти ]
ALIM3107.jpg
ALIM3107.jpg [ 269 KiB | Прегледано 422 пъти ]

Пон Юли 16, 2012 10:40 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Отговори с цитат
bat bubi написа:
така и не разбрах, някой докара ли накладките на Младен, щото аз поне не успях да се свържа с него.....:

Да Walker ми ги донесе, и му се отчетох за което с малко сладко щастие придобито от собствения пчелин.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Пон Юли 16, 2012 11:10 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 31
Автомобил: Subaru Outback 2000 2.5 AT
Отговори с цитат
Добър строи на плажа всички са подредени за снимка идеално .... уви само за снима сте отишли нашите снимки са по. разхвърляни защото отидохме на скара бира ракия салата и приятна компания :) но така като се замисля и по добре че не се наредихме и ние там нямаше да има кой да каже едно наздраве или здрасти с ръцете в джобовете и с идеални намерения единствено и само за плаж ама щом поне снимка са си направили това ще е ... ние за една снимка 150 километра в едната посока не бихме били следващият път .. а то на втори такъв ако се навия да ида ще гледам и на мен да ми е на 20 км пък било то и само за снимка ...

Пон Юли 16, 2012 11:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 325
Отговори с цитат
Колега,моите уважения,но срещата далеч на се изчерпваше само със снимки.Те всъщност бяха между другото.Точно скара,бира,весело изкарване с добра компания се получи.А за разстоянията - имаше хора от София и от Тетевен,които могат да ти кажат дали са доволни от срещата или не - Десито вече е писала в темата,можеш да питаш и Васко (vakko).
Айде със здраве!

Пон Юли 16, 2012 12:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Чета си днес тука и не разбирам защо се почва с тоя лошия тон? Обикновено всичко си има цел и причина. Както Иван каза:
"Мероприятието нямаше задължителен характер, на неучаствалите няма да се търси отговорност. " Срещата в Шкорпиловци се случи поради факта, че имаше много колеги от страната около това място миналата година, сега искахме да стане същото. Никой не е предевил претенция че това е нещо повече. Това си е среща във Варна,, изнесена извън града за да е по-удобно за всички учасници. Ако си мислите, че е било "поза за снимка" и до там лошо за Вас самите. Не ровете пове4е няма смисъл, всеки е прав за себе си(евентуално). Това за което се събрахме се случи със или без Вас. Снимките са просто бонус към мероприятието. Дори на Дряново снимките бяха по - малко от приятните емоции. Нека да успокоим тона, защото след 2-3 седмици ще организираме нова среща, за която ще търсим весели хора и приятни емоции не кавги и обвинения с недомлъвки. :lipseal:

Пон Юли 16, 2012 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Отговори с цитат
Срещи всякакви съм виждал на Субару фенове - големи, малки, нервни, весели, но лоша среща досега не съм виждал. И това е от хората,не от колите. Само съжалявам, че нямах възможност за запиша участие. ](*,)

Проблемът в организацията е дотолкова, доколкото може да не е обявена предварително приблизителна програма - събиране, закъсване, вадене, смях, снимки, скара, пиене и вдигане на тостове, смях, снимки, спане... но вярвам, че това няма да се повтори. Както се вижда, по-търпеливите не са загубили нищо. ;)

А за моренцето на Бургас... можем да ви завиждаме (малко), но в нашия район по-голема плажна ивица нема, пък и тая не е пренаселена (много). Накъде около Обзор или Бяла също е добра идея, че идва по в средата на пътя - Карадере например. Там да вали, да вали... колко може да вали. ROFL

Пон Юли 16, 2012 12:50 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 126
Автомобил: Subaru Libero
Телефон: 0878646291
Отговори с цитат
Ето малко снимки и от нашият скромен лагер на бургаската група .Сред дърветата беше добре и прохладно плажната ви ивица е хубава и дълга но морето ви голяма мътилка .Тона е добър момчета и нападки няма просто всеки си каза мнението , може би ние сме очаквали повече .Относно мястото на бат буби ,много голо ми се струва едно дръвче няма там, два дена там ако стоя в тоя бус ще съм като скумрия в собствен сос ,а и никои не потвърди до край че ще е там уговорената среща от останалата група на варненци.Затова това малко ни разочарова и решихме да се преместим по към нашият си край. А и като минат 10/15 души по край теб и никои не те уважи да пиете по чашка бира и да си кажете 2/3 думи ами само те пита къде е плажа и другите къде са и се качи в колата и си тръгне се почувстваш малко или много зле или излишен в ситуацията.Колегата с вдигнатото червено субару остана при нас на по бира и по късно преди тръгване успях да разбера от колегата Walker ,които се беше приготвил да си опъне палатката при нас, че основната ви група не е тръгнала още от Варна .Явно не разбирането е било от наша страна за мястото и времето на срещата :) :beer: .Следващата на наш терен да се видим ние колко ставаме са организатори

Прикачени файлове:
534851_443530439012197_280959240_n.jpg
534851_443530439012197_280959240_n.jpg [ 98.98 KiB | Прегледано 348 пъти ]
582157_443531739012067_1826858265_n.jpg
582157_443531739012067_1826858265_n.jpg [ 110.21 KiB | Прегледано 348 пъти ]
Пон Юли 16, 2012 1:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 200
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Отговори с цитат
Мисля че този форум е последното място на което трябва да се възражда "вековната" конкуренция Варна-Бургас.
Не сме се събрали да си ги мерим, а да споделяме.
В крайна сметка МЯСТОТО и ВРЕМЕТО на срещата бяха уточнени в същата тази тема достатъчно ясно.
Отне ми около 3 минути да погледна поста на Бат Буби, да си изтегля и инсталирам Гугъл Ърт, да зумна, сложа маркера на същото място и да препиша координатите в GPS-а.
Срещата се състоя ТОЧНО на това място. Имаше и добро обяснение ЗАЩО е там.
Както и да е, който искаше да се включи, намери начин да го направи, нямам спомен да сме гонили някого.
Още не мога да се начудя как се намери кой да се направи на обиден в тази ситуация...
Всяко гардже за себе си, аз отидох, видях се с приятни хора, повеселихме се, прекарах чудесно, точка.
Който има някоя снимчица, нека я пусне, който иска скандали, не му е тук мястото.

Пон Юли 16, 2012 1:49 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
чакам Боби да реанимира и утре качвам снимките :D

Пон Юли 16, 2012 1:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 325
Отговори с цитат
Като си спомня той в какво състояние беше в неделя сутринта,не бих обещавал за утре. :D

Пон Юли 16, 2012 1:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
walker написа:
Като си спомня той в какво състояние беше в неделя сутринта,не бих обещавал за утре. :D

ROFL ROFL ROFL :giggle: :giggle:

Пон Юли 16, 2012 2:07 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 899
Отговори с цитат
Голям латиноамерикански сериал сте заформили.

Пон Юли 16, 2012 2:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Там има дръвчета и гора (всъщност се пада на около 200 м от там , където сте били вие), но от тях те кацат и врабчета ROFL ( даже някои усетиха кефа ) , за това бяхме по-на открито - за една нощувка, но и за вас имаше варианти - за повече нощувки - на сенчица, а и в постовете няколко пъти писах и маркирах - преди гадните стари , изоставени бунгала (че там заради достъпността си , се гъчка доста народ), даже някои колеги се съгласиха, че няма нужда да ги посрещам - ориентирите са достатъчни (никой даже не ми звънна), но станалото, станало - това вече няма никакво значение и трябва да се гледа само напред. :idea: ....следващият път няма да се изтървем и ще си хапнем и пийнем заедно всички, и ще си прекараме още по-яко и задружно...може някъде около циганското лято (ако има ткова) ...ще се намамиме и повеселиме, и ще има трупове по плажа, и въобще всичко подходящо за една среща...иначе идеята за Карадере е добра, но там сме си пак на открито, щото няма къде да се разгърнем в гората...отделно, че отделно , че там вече едно аверче е спретнало нещо като караванка и барче, има студена бирица постоянно.....така че и там ще е яко. Не мислете вече за станалото ,ами да мислим за следващият път след някоя друга седмица, месец...септември се поопразват готините места и става по-подходящо за шоркане вечер, така че...нали се сещате :good:

Пон Юли 16, 2012 2:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Отговори с цитат
Даммм сещаме се :). Чакаме следващата дата. На мен много ми хареса, макар да бях за малко =D>. В крайна сметка на който не му харесва никой не го кара да идва :good:

Пон Юли 16, 2012 2:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  >