Отговори на тема стр <  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 19
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Днес гледах два аутбека, вкарани от щатите...и двата бяха атмосферни по 2.5...някой знае ли тия до са внесени от зад океана, трябва да минават техностест и имат ли някакви разлики в обслужването?
Покарах единия, направо настръхнах :good:

Нед Юли 22, 2012 7:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
didoya написа:
Засега май само хипотеза:) И аз се чудя същото - има ли вкопани досега. Ама това го казаха в сврвиза на Митака, уж той е гуру, та така.

А за леглата - не знаех, че има надеждна процедура за възстановяването им. Щом и това се прави успешно тогава май H6 на газ няма да е толкова лоша комбинация.

Малко извън темата, но когато се колебаех за въпросното Суби на газ ти писах лично да те питам за газта, но така и не ми отговори.

Сори, може да съм пропуснал - отварям форума често през деня от телефона и ако ми звънне някой после забравям какво мъм тръгнал да пиша. А това, че го казват при митака, а в същото време монтират газови уредби на Н6 не говори много добре за лефтеров отново... Твоя 6-так има ли газ?

Нед Юли 22, 2012 11:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 454
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140
Отговори с цитат
Ами точно това ми казаха в сервиза на Митака, точно и това ме отказа от Драгалевското Субару, иначе бях прежалил омърляният салон и купе, които се нуждаеха от сериозни инвестиции.

Аз съм фен на газта, но още нямам на H6-цата, защото ме е страх да не прецакам мотора, че стане ли така е страшно. Ти колко км имаш минати на газ? Изобщо би било полезно да направим тема за H6 на газ и всеки да пише колко км има изминати, с каква уредба и какви проблеми е имал. Защото ако вкопаването се случи чак след 100к км - дреме ми.

Пон Юли 23, 2012 7:58 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
tuffy написа:
Днес гледах два аутбека, вкарани от щатите...и двата бяха атмосферни по 2.5...някой знае ли тия до са внесени от зад океана, трябва да минават техностест и имат ли някакви разлики в обслужването?
Покарах единия, направо настръхнах :good:

Аз се разрових из форума и открих отговора на всички въпроси за разликите :)

Пон Юли 23, 2012 9:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Отговори с цитат
Всички внесени от САЩ МПС-та преминават през тест! По-точно: всички, внесени извън страните от ЕС. Също така, тестът не е задължително да стане във фирмата "Технотест". Такива прегледи извършва и фирмата "Декра".
Мисля, че Субару от САЩ нямат проблем с теста... освен, че е излишен ама на :(

Пон Юли 23, 2012 11:02 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 9
Нов фен
Отговори с цитат
Една нова:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Очакваме мнения.

Относно газ-та: 2.63 е А95, газ 1.21. При разлика от 2.16 пъти в цената с тенденция за увеличаване, след 100 000км. направо за нов двигател ще съм спестил. Принципно съм привърженик на бензина и на карането със заводско гориво, но при тези цени за България си е убийство.

Вто Юли 24, 2012 11:24 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте! Чета форума от пролетта тази година, научих много неща за възможностите на Субару, и естествено се влюбих в Субару Аутбек. Но докато търся подходяща кола, се оказа че читавите май са свършили. Попаднах на тази обява http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&adv=11284643824690717&avto=Subaru_Outback и реших да се допитам до някой от форума за мнение, до колкото е възможно разбира се. Мисля да направя една обиколка из страната за Субару Аутбек или евентуално Легаси и засега набелязвам подходящите оферти. Благодаря предварително на отзовалите се съфорумци!

Нед Юли 29, 2012 2:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 202
Автомобил: Saab 95 2.0T Тролчо
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ако някой си го хареса този хубавец мога да му помогна да си го вземе. От средата на Август до 3-5 Септември ще съм на около 20км от автокъщата в която го продават!!! Така като гледам собственика на автокъщата е германец,а не арабеска или карабакал някакъв така че всичко от написаното за колата ще е вярно!!!

http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 5400000000

Пон Юли 30, 2012 2:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

някой има ли информация за двата американси автомобила, които бяха на Симеоновско шосе, а сега са в автокъща на околовръстното при Лозен?

Въпроса ми е дали американските модели влизат в общ регистър, кой, кога и къде е обслужван, че ми се виждат на много малко километри за американски коли.

Има ли начин това да се чекне при посещение в Субару?

Чет Авг 02, 2012 8:34 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На американските коли можеш да провериш абсолютно всичко какво се е случвало на автомобила преди да напусне Щатите и също кога и за къде е заминал. Трябва ти само VIN-a и проверяваш в Carfax, cheapvincheck или други подобни сайтове. Там има събрана цялата информация от сервизи, застрахователи, полиция н т.н. Но един път колата излязла от там няма да намериш нищо.
;)

Чет Авг 02, 2012 11:07 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
plaskom написа:
На американските коли можеш да провериш абсолютно всичко какво се е случвало на автомобила преди да напусне Щатите и също кога и за къде е заминал. Трябва ти само VIN-a и проверяваш в Carfax, cheapvincheck или други подобни сайтове. Там има събрана цялата информация от сервизи, застрахователи, полиция н т.н. Но един път колата излязла от там няма да намериш нищо.
;)

Благодаря за полезната информация...то ако пише, че колата е обслужвана да речем на 60 000 мили последно и сега е на 80, внесена тук година по скъно би било ок...това ми беше идеята.
Колите изглеждаха ок, само дето са с климатици а не са климатроници...но то не може всички благини в крайна сметка :)

Чет Авг 02, 2012 11:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
tuffy написа:

..., само дето са с климатици а не са климатроници...но то не може всички благини в крайна сметка :)

Американките са така
;)

Чет Авг 02, 2012 12:09 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 24
Автомобил: SUBARU OUTBACK 2,5XT,07MY
Рейтинг: -16
Кофти...
Отговори с цитат
Пробега им е съвсем нормален,все пак не са 2003/4,а са по нови т.е. 5години х15кмили-50 до 100кмили.

Чет Авг 02, 2012 5:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
Решил съм да купувам Outback III H6 с автоматични скорости.
Доста четох във форума и мисля че това е моят автомобил. В момента на пазара намя кой знае какъв избор, но все пак ще съм много благодарен ако някои има наблюдение да каже кой от тези автомобили е читав и си заслужава

Нед Авг 12, 2012 6:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 362
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Третата обява с черния Аутбек е много весела :D Ебати колко малко гори таз кола. Чак не мога да повярвам ... трябва да я е занулил по някой баир надолу дълъг няколко километра да му даде такъв разход :)

Какво ще кажете :), колеги :)

Инак първата обява, колата я продават от много време, ама много ... може би около 7 месеца

Пон Авг 13, 2012 2:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
И в четирите обяви доста послъгват автоджамбазите :D
Колега, защо не си помислиш за това viewtopic.php?f=12&t=11851&start=0
много хора от форума познават колата и собственика и само добри неща можеш да чуеш за тях.

Пон Авг 13, 2012 3:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
O o o o за това помислих, но за сажаление максимума ми е 19к.
тази седмица ще ходя да гледам тези двете

после ще пиша за резултата :)
А дали можете да ми предложите някои сервиз в София в който да я закарам да я огледат и да кажат как е

Вто Авг 14, 2012 7:07 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 454
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140
Отговори с цитат
Любо е човека. Сервиза му е в Люлин, телефоните ги има из другите теми.

Вто Авг 14, 2012 7:20 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Отговори с цитат
ZaryGT написа:
O o o o за това помислих, но за сажаление максимума ми е 19к.
тази седмица ще ходя да гледам тези двете

после ще пиша за резултата :)
А дали можете да ми предложите някои сервиз в София в който да я закарам да я огледат и да кажат как е

Виж какво е писал Миро в темата - вземи му пиши и му кажи, че я искаш :-P
Иначе Любо - :)

Вто Авг 14, 2012 10:52 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 362
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Личното ми мнение е да помислиш над черния форумен Аутбек 2.5 XT. Цената му е чудесна, за това, което предлага.
Колегата ще ти смъкне 500-1000лв ако му се закълнеш да се грижиш за нея.
Личното ми мнение е да вземеш кола, за която си 100% сигурен че е гледана.

Ако е от Германия,Австрия, Швейцария - Масово с ръжда заради почистващите зимни препарати. Карат докат не почне да се чупи и продават. Или я удрят и я продават, а тук я оправят. Съответно печелят двойно.

Ако е от Италия - Лъснати са вътре и вънка, изглеждат далеч по добре от германиските и швейцарските, но там не сменят пък масла по дифове и двигател.

Ако е от Българин взета - Вероятно е внесена или закупена. При всички условия някой е ял големия боздуган преди теб и е направил ремонтитеи в 80 % от случайте ако човека е съвестен, сменяш малса и си ти ...

Сря Авг 15, 2012 12:01 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 157  >