Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам въздушни възглавници Легаси 2000г. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 21
Автомобил: Legacy 3th
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте. След подмяна на въздушното окачване с аутбеково, възглавниците се продават. Задните са добре както и предна лява. Дясната изпуска и се подарява за експериментални цели. Компресора също не става и все още е на колата. Ако на някой много му трябва срещу една бира съм навит да го сваля. Цената е 100лв на възглавница. Намират се в София. За връзка на лични.
Ето и снимките. Сервиза е STI.bg Изключително доволен съм от работата им, както и от отношението и нагласата им към клиента. Платих по 300лв. за ам.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Пет Авг 10, 2012 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
nomad написа:
Здравейте. След подмяна на въздушното окачване с аутбеково, възглавниците се продават. Задните са добре както и предна лява. Дясната изпуска и се подарява за експериментални цели. Компресора също не става и все още е на колата. Ако на някой много му трябва срещу една бира съм навит да го сваля. Цената е 100лв на възглавница. Намират се в София. За връзка на лични.

разкажи как стана с нивелацията на купето и фаровете , защото при въздушното го прави екото на въздушното , със същите гуми ли си или отиде на аутбековия размер?
И какво се преправя за да стане окачаване от аутбек.

Пет Авг 10, 2012 4:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
За съжаление в момента не разполагам със снимки. Утре ще кача. Колега, платих си на сервиз да извършат цялата конверсия и да изпипат всички детайли. В действителност не зная какво и как са правили, но за мен е важен резултата. Колата е идеално нивелирана и проблем с ъгъла на фаровете не забелязвам да има. По-висока е от преди сравнено с максималната степен на въздушното, и може би е с една идея по-мека на нормална височина. Но при повдигнато въздушно определено возеше по-твърдо от сега. За момента оставам със стандартния размер на гумите. Чисто нови са и ми е жал да ги продам. Зимата обаче ще се обуем както подобава. Дано да съм бил полезен.

Пет Авг 10, 2012 5:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 25
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 Classic
Нов фен
Отговори с цитат
Колега,моля да споделиш колко ти струваше цялата процедура и в кой сервиз я извьршиха?

Пет Авг 10, 2012 7:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Имаш лични колега.

Пет Авг 10, 2012 8:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
nomad написа:
Имаш лични колега.

няма смисъл да го криеш на лични това не е реклама ако кажеш кой го прави и срещу колко пари , все пак вълнува много хора с въздушно на 10г., което не им се занимава да рециклират , скоро няма да остане здрав стар амортесор и това ще едната алтеренатива, ако е удобно качи и снимки на колата от страни да видим как седи навирена с аутбековото окачане.

Ако модовете преценят може да отделят постовете в отделна тема. ;)

Съб Авг 11, 2012 7:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Имам някакъв проблем с пускането на лично. Интересува ме предният ляв, контакти съм пуснал в тази тема: viewtopic.php?f=27&t=11892

Сря Авг 22, 2012 3:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Здравей колега. Здрав е амортисьора. Изглежда ми сякаш е сменян някога. Дясния е доста по-износен от него. Все още се продава. Телефона ми е 0882886893

Пет Авг 24, 2012 3:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Може ли малко помощ от знаещите?
Някъде в номера на шасито може ли да се разбере дали ще стане на моята кола?

Сря Авг 29, 2012 1:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: Legacy
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги,

Бих искал и аз да попитам за повече инфо за цената на подмяната на въздушно с обикновено окачване, че и на мен ми изтърва предния десен и се колебая кой път да поемам... дали да сменям въздушните до безкрай или да сменя с ново окачване.

Мерси предварително.

Пон Дек 10, 2012 10:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 35
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 AT
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега, имам интерес към компресора - трябва ми за резервни части за ремонт на настоящия ми компресор.

Бирите - минимум 2. Би споделил в кой сервиз ти замениха окачването и най-вече какви са ти впечатленията от колата сега?

Поздрави!

Сря Дек 12, 2012 6:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.