Отговори на тема стр <  1, 2, 3
 Новата придобивка 
Автор Съобщение

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
И така. Таз година пак посетихме Гьола. Преди това подмених предни биалетки и тампони на предна стабилизираща щанга, както и нови водачи на спирачните апарати. След това вече в пълна тишина се понесохме по родните пътища. Равносметката за 1027 км пробег е среден разход 10.4/100. Това с общо взето спазване на ограниченията. Напълно очаквано междувпрочем. За сравнение 2.5 с ръчни скорости, модел 04г. даваше 8/100. Безаварийно на всички!

Пет Авг 10, 2012 4:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 325
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Нормално по-висок разход,Боби,80 магарета повече храниш сега :D

Пет Авг 10, 2012 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Реших да изтупам праха от темата. Често хора, които се колебаят дали да си вземат Суби задават въпроси в тази връзка. Та измина една година откакто взех шестака. Равносметката е 17000 км пробег. Освен описаното по-горе се наложи смяна на маншон на предно дясно вътрешно каре, а сега е ред на маншона и на лявото :pardon: . Масла и филтри не ги броя, защото са ясни. Среден разход някъде около 12/100 -по БК преимуществено, което не е много точно, защото не съм водил точна сметка колко гориво съм заредил за целия пробег. Засега съм доволен от машината :bow: Сравнявайки с 2.5 ръчка може да се каже, че на кик даун Н6 осезателно те залепя на седалката, което при предния ми бек го нямаше. Иначе и той е доста пъргав автомобил и върви доста. Естествено автомата си е удобство, особено за града. Като минус може да се каже,че разхода е малко по-висок 12/100 сега, сравнено с 10/100 средно преди.

Пон Фев 11, 2013 7:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3