| Автор |
Съобщение |
|
agent dust
Изгонен
|
six_stars написа: Само това ми обясни, за да може да оправим тая несправедливост. ние ще оправим колата на момчето, а ти оправи тази несправедливост - така устройва ли те 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Нед Авг 19, 2012 1:31 am |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
Напълно. Аз не казвам, че няма да я оправите - дедо е способен на всичко свързано с газ, просто постнах сайта на официалните представители на иком за БГ - каравелгаз в лицето на Иво Ленков. Нали така се прави по форумите - питаш, отговарят ти? Или трябва да го превърнеме в официален рекламен канал на Митко Лефтеров? 
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Нед Авг 19, 2012 1:34 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
six_stars написа: ...просто постнах сайта на официалните представители на иком за БГ - каравелгаз в лицето на Иво Ленков... : и на газаджията му съсипа деня с това изказване - ако ти прочете глупостите изобщо  иво ще ти монтира турски изпарител с плочка, но не и иком - ако ще и по корем да му пълзиш. що не идеш в каравелгаз и да им споменеш, че искаш да ти сложат иком течна фаза - като си толкова начетен в бг единственият будала, дето се е навил да прави икоми, или да поправя икоми - е митака. иком е газова уредба, която от 100 продадени в бг, има 100 дефектирали - нашата газ им разсипва помпите постоянно. ако газаджията иво ленков слагаше такива газови - нямаше да има време и средства да си прави екскурзии до виетнам, лаос и камбоджа - а редовно е там из джунглите на почивка. защото стана официален представител на романо. старо ти е инфото, иначе си млад и глупав 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Нед Авг 19, 2012 2:02 am |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
Само да не се обиждаме, ако не е проблем, а? И не знам къде е в лаос ли, тамбукту или където и да било. Преди няколко седмици звънях в каравелгаз и ми дадоха цена за монтаж на иком на ауди А6 С6 4F, пък ти си приказвай каквото щеш. Като кликнеш на България в официалния сайт на иком те препраща в сайта на Иво Ленков. Като избереш Бг в сайта на виале и излизат 100 сервиза, само не и единствения официален митко. Какво има повече да спориме?
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Нед Авг 19, 2012 8:22 am |
|
|
|
rado89
|
agent dust написа: six_stars написа: Само това ми обясни, за да може да оправим тая несправедливост. ние ще оправим колата на момчето, а ти оправи тази несправедливост - така устройва ли те  Утре съм при вас 
|
|
|
|
| Пон Авг 20, 2012 3:09 pm |
|
|
|
rado89
|
След посещението ми днес при Митака,колата ми отново работи нормално на газ.Много е точен човека евала 
|
|
|
|
| Вто Авг 21, 2012 11:56 pm |
|
|
|
Двигателист
Регистриран на: Чет Окт 21, 2010 10:55 pm Постове: 159 Местоположение: София
Автомобил: Toyota Avensis , TOYOTA RAV4
Рейтинг: 114  
|
rado89 написа: След посещението ми днес при Митака,колата ми отново работи нормално на газ.Много е точен човека евала  Какъв беше проблема?
_________________ Лудия
|
|
|
|
| Чет Авг 23, 2012 10:18 pm |
|
|
|
rado89
|
Помпата беше тръгнала и не даваше добро налягане.Сменихме я с нова(китайска,а оригиналната беше БОШ) и сега всичко е наред 
|
|
|
|
| Пет Авг 24, 2012 12:50 am |
|
|
|
Ivo Lenkov
|
|
Турски изпарител бих монтирал с най-голямо удоволствие на дрънгела на Краси,че дори и безплатно.А дали монтирам и ремонтирам течна фаза "ICOM"си е лично мой проблем,макар че отговора е ДА.Дали ходя да обикалям Азия пак си е мой проблем,а не проблем на "МИТАКА СЕРВИЗ".
|
|
15
|
|
| Нед Сеп 02, 2012 10:11 pm |
|
|
|
FC97
Пресен - пресен
|
Здравейте, Аз имам същия проблем с газовия инжекцион - icom jtg. Може ли някой да ми даде телефон на този човек - Митко Лефтеров, за да видим дали ще може да помогне? 
|
|
|
|
| Сря Фев 06, 2013 12:01 pm |
|
|
|
quietriot
|
Диалогична тема е тая 
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Сря Фев 06, 2013 12:57 pm |
|
|
|
plaskom
|
FC97 написа: Здравейте, Аз имам същия проблем с газовия инжекцион - icom jtg. Може ли някой да ми даде телефон на този човек - Митко Лефтеров, за да видим дали ще може да помогне?  0888 544 999 Митко Лефтеров
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Сря Фев 06, 2013 2:26 pm |
|
|
|
cabrone
|
|
| Сря Сеп 25, 2013 3:57 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
искам в тази тема да искажа искренни благодарности на официалните представители на ВИАЛЕ - VIALLE НИТО -Газ Пловдив-Николай Делев,бях изпратен от субару варна при тях,а в последствие ми отговориха и от виале холандия,че те са хората в БГ които ще ми оправят проблема!!!
момчетата просто перфектно си свършиха работата,разглобиха цялата газова и разбраха какъв и проблема за отрицателно време.
с чиста съвест мога да кажа, че с течната фаза са номер едно.
П.П да не се приема като реклама,а като майсторлък и кадърно изпълнена работа
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Сря Сеп 25, 2013 8:39 pm |
|
|
|
fredko
Регистриран на: Чет Дек 06, 2012 11:33 pm Постове: 57 Местоположение: world wide
Автомобил: Subaru Tribeca(2011)
Рейтинг: -40
|
Колега valadares,какъв беше проблема с течната фаза?А относно Нито ауто газ Пловдив ,там ми монтираха Виалето.Момчетата са  .
|
|
|
|
| Чет Сеп 26, 2013 11:16 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
fredko написа: Колега valadares,какъв беше проблема с течната фаза?А относно Нито ауто газ Пловдив ,там ми монтираха Виалето.Момчетата са  . проблема бе очакван(налягането пада във високите обороти),помпата на LPi сдаде багажа,след добра служба. сложиха ремонтен кит на помпата,които си е виалски и налягането се оправи. Момчетата от НИТО газ са перфекни. Респект ПП,този проблем с LPi не съм го срещъл по чуждите форуми( в частност австралийски),просто нашата газ е "уникална"
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Съб Ное 23, 2013 10:34 am |
|
|
|
fredko
Регистриран на: Чет Дек 06, 2012 11:33 pm Постове: 57 Местоположение: world wide
Автомобил: Subaru Tribeca(2011)
Рейтинг: -40
|
Колега, какви пари костваше ремонта и след какъв пробег на газовото се случи това? 
|
|
|
|
| Съб Ное 23, 2013 11:10 pm |
|
|
|
petroff
Регистриран на: Нед Мар 29, 2015 2:45 pm Постове: 422 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru B9 Tribeca 2006
Рейтинг: 164   
|

Абе темата, че е стара - стара е! Ама ми се видя много смешно това повреждане на помпите за течна газ и отъждествяването на проблема с качеството на пропан-бутана в БГ! Я да видим - Лукойл произвежда LPG и продава. Ромпетрол продава свой, Еко също свой. В Бургас направиха газов терминал и внасят от 1-2 години газ - може би Петрол но не съм сигурен, Газпром си внася газ - имат си терминал в Пловдив. В Русе се внася още друга румънска газ. Нещо не ми се връзват тези помпи с газта. И това в България. Ами в Холандия, Германия, Великобритания, Италия - колкото и малко автомобила да са на газ, като люде са доста повече! Няма рафинерия която специално да разлага нефт до получаване на LPG - това е отпаден газ! Има изискване за Октаново число (моторно), Парен натиск - зима/лято при няколко температури, съдържание на Сяра и Сяроводород, КОРОЗИЯ - да издържа и плътност. Състава може да е различен, но да постига по-горните показатели. Ако Ви кажа, че и бензина не е с еднакъв състав на различните рафинерии. Сигурно за това изгарят и бензиновите помпи на старите коли... Време е фирмите поставящи "течна газ" да си признаят гаранцията и да започнат да се държат коректно! И КЗП има и административен съд има... Няма съд който да признае твърденията на Еди Кой Си, че газта на става, а да пренебрегне сертификат за качество от производител - странно а!
|
|
|
|
| Съб Апр 11, 2015 11:24 am |
|
|
|