Отговори на тема стр <  1, 2
 Проблем при газов инж. icom 
Автор Съобщение
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
six_stars написа:
Само това ми обясни, за да може да оправим тая несправедливост.

ние ще оправим колата на момчето, а ти оправи тази несправедливост - така устройва ли те :D

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Нед Авг 19, 2012 1:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Напълно. Аз не казвам, че няма да я оправите - дедо е способен на всичко свързано с газ, просто постнах сайта на официалните представители на иком за БГ - каравелгаз в лицето на Иво Ленков. Нали така се прави по форумите - питаш, отговарят ти? Или трябва да го превърнеме в официален рекламен канал на Митко Лефтеров? :D :beer:

Нед Авг 19, 2012 1:34 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
six_stars написа:
...просто постнах сайта на официалните представители на иком за БГ - каравелгаз в лицето на Иво Ленков... :

и на газаджията му съсипа деня с това изказване - ако ти прочете глупостите изобщо :D иво ще ти монтира турски изпарител с плочка, но не и иком - ако ще и по корем да му пълзиш. що не идеш в каравелгаз и да им споменеш, че искаш да ти сложат иком течна фаза - като си толкова начетен :D

в бг единственият будала, дето се е навил да прави икоми, или да поправя икоми - е митака. иком е газова уредба, която от 100 продадени в бг, има 100 дефектирали - нашата газ им разсипва помпите постоянно. ако газаджията иво ленков слагаше такива газови - нямаше да има време и средства да си прави екскурзии до виетнам, лаос и камбоджа - а редовно е там из джунглите на почивка. защото стана официален представител на романо. старо ти е инфото, иначе си млад и глупав :)

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Нед Авг 19, 2012 2:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Отговори с цитат
Само да не се обиждаме, ако не е проблем, а? И не знам къде е в лаос ли, тамбукту или където и да било. Преди няколко седмици звънях в каравелгаз и ми дадоха цена за монтаж на иком на ауди А6 С6 4F, пък ти си приказвай каквото щеш. Като кликнеш на България в официалния сайт на иком те препраща в сайта на Иво Ленков. Като избереш Бг в сайта на виале и излизат 100 сервиза, само не и единствения официален митко. Какво има повече да спориме?

Нед Авг 19, 2012 8:22 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 52
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
agent dust написа:
six_stars написа:
Само това ми обясни, за да може да оправим тая несправедливост.

ние ще оправим колата на момчето, а ти оправи тази несправедливост - така устройва ли те :D

Утре съм при вас :good:

Пон Авг 20, 2012 3:09 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
След посещението ми днес при Митака,колата ми отново работи нормално на газ.Много е точен човека евала :beer:

Вто Авг 21, 2012 11:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 159
Автомобил: Toyota Avensis , TOYOTA RAV4
Рейтинг: 114
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
rado89 написа:
След посещението ми днес при Митака,колата ми отново работи нормално на газ.Много е точен човека евала :beer:

Какъв беше проблема?

Чет Авг 23, 2012 10:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Помпата беше тръгнала и не даваше добро налягане.Сменихме я с нова(китайска,а оригиналната беше БОШ) и сега всичко е наред ;)

Пет Авг 24, 2012 12:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 64
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Турски изпарител бих монтирал с най-голямо удоволствие на дрънгела на Краси,че дори и безплатно.А дали монтирам и ремонтирам течна фаза "ICOM"си е лично мой проблем,макар че отговора е ДА.Дали ходя да обикалям Азия пак си е мой проблем,а не проблем на "МИТАКА СЕРВИЗ".
 15

Нед Сеп 02, 2012 10:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Аз имам същия проблем с газовия инжекцион - icom jtg. Може ли някой да ми даде телефон на този човек - Митко Лефтеров, за да видим дали ще може да помогне? :)

Сря Фев 06, 2013 12:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Диалогична тема е тая ROFL

Сря Фев 06, 2013 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
FC97 написа:
Здравейте,

Аз имам същия проблем с газовия инжекцион - icom jtg. Може ли някой да ми даде телефон на този човек - Митко Лефтеров, за да видим дали ще може да помогне? :)

0888 544 999 Митко Лефтеров

Сря Фев 06, 2013 2:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 30
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
може ли да ми кажете дали тази помпа става за icom течна фаза... проблема е че китайската държи 5-10к км макс, а пък оригиналната струва 500 лв.... затова питам за алтернатива и ме насочиха към тази помпа на нисан - разбира се информацията е непотвърдена :pardon:
http://www.ebay.com/itm/90-99-NISSAN-30 ... 0612342079
http://www.ebay.com/itm/WALBRO-255LPH-F ... 0141663615

Сря Сеп 25, 2013 3:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
искам в тази тема да искажа искренни благодарности на официалните представители на ВИАЛЕ - VIALLE НИТО -Газ Пловдив-Николай Делев,бях изпратен от субару варна при тях,а в последствие ми отговориха и от виале холандия,че те са хората в БГ които ще ми оправят проблема!!!

момчетата просто перфектно си свършиха работата,разглобиха цялата газова и разбраха какъв и проблема за отрицателно време.

с чиста съвест мога да кажа, че с течната фаза са номер едно.

П.П да не се приема като реклама,а като майсторлък и кадърно изпълнена работа

Сря Сеп 25, 2013 8:39 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 57
Автомобил: Subaru Tribeca(2011)
Рейтинг: -40
Кофти...
Отговори с цитат
Колега valadares,какъв беше проблема с течната фаза?А относно Нито ауто газ Пловдив ,там ми монтираха Виалето.Момчетата са :good: .

Чет Сеп 26, 2013 11:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
fredko написа:
Колега valadares,какъв беше проблема с течната фаза?А относно Нито ауто газ Пловдив ,там ми монтираха Виалето.Момчетата са :good: .

проблема бе очакван(налягането пада във високите обороти),помпата на LPi сдаде багажа,след добра служба.
сложиха ремонтен кит на помпата,които си е виалски и налягането се оправи.

Момчетата от НИТО газ са перфекни.

Респект

ПП,този проблем с LPi не съм го срещъл по чуждите форуми( в частност австралийски),просто нашата газ е "уникална"

Съб Ное 23, 2013 10:34 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 57
Автомобил: Subaru Tribeca(2011)
Рейтинг: -40
Кофти...
Отговори с цитат
Колега, какви пари костваше ремонта и след какъв пробег на газовото се случи това? :(

Съб Ное 23, 2013 11:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 422
Автомобил: Subaru B9 Tribeca 2006
Рейтинг: 164
Отговори с цитат
Абе темата, че е стара - стара е! Ама ми се видя много смешно това повреждане на помпите за течна газ и отъждествяването на проблема с качеството на пропан-бутана в БГ! Я да видим - Лукойл произвежда LPG и продава. Ромпетрол продава свой, Еко също свой. В Бургас направиха газов терминал и внасят от 1-2 години газ - може би Петрол но не съм сигурен, Газпром си внася газ - имат си терминал в Пловдив. В Русе се внася още друга румънска газ. Нещо не ми се връзват тези помпи с газта. И това в България. Ами в Холандия, Германия, Великобритания, Италия - колкото и малко автомобила да са на газ, като люде са доста повече! Няма рафинерия която специално да разлага нефт до получаване на LPG - това е отпаден газ! Има изискване за Октаново число (моторно), Парен натиск - зима/лято при няколко температури, съдържание на Сяра и Сяроводород, КОРОЗИЯ - да издържа и плътност. Състава може да е различен, но да постига по-горните показатели. Ако Ви кажа, че и бензина не е с еднакъв състав на различните рафинерии. Сигурно за това изгарят и бензиновите помпи на старите коли...
Време е фирмите поставящи "течна газ" да си признаят гаранцията и да започнат да се държат коректно! И КЗП има и административен съд има...
Няма съд който да признае твърденията на Еди Кой Си, че газта на става, а да пренебрегне сертификат за качество от производител - странно а!

Съб Апр 11, 2015 11:24 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2