Отговори на тема стр <  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Утре съм уговорил оглед за това:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

дано да е ок, 4е вече трябва да се ходи за риба :)

П.С. кажете някой сервиз в Пловдив за диагностика, че ако ми хареса да я закарам. Аз имам компютър с диагностика, но за ходовата част и за диференциалите няма да мога да се справя сам

Вто Авг 21, 2012 9:58 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги мои много близък приятел и колега ще си купува Аутбек. =D> Попаднахме на тези екземпляри. Ако са коментирани по-рано (покажете къде да прочета). Ако излизат за първи път, моля за коментари на колеги които са ги гледали, или някъде е споменавано за тях. Колите са кандидат 1 и кандидат 2. Кандидат 2 е от все известната авто къща на Петко в Горна баня. :( На външен вид този Бек е с джанти които са ми доста странни. Но това е малък дерт. Моля колеги помагайте... :bow: :bow: :bow: Копувача е сериозен и го сърбят ръцете за Субару.. :beer:

Пон Авг 27, 2012 5:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 325
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Не съм ги гледал,но на първо четене годините не отговарят- и двете май са произведени преди 2005-та,друг е въпросът кога са регистрирани.На първата и свети чек-енджин,което може да е по 100 причини.А това,че едната е от бай Петко трябва много да те замисли :) - не случайно му е излязло име във форума.Успех с търсенето и покупката,нека се множим :) ;)

Вто Авг 28, 2012 10:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Първата не изглежда и да е на реални километри, освен ако не е карана от някоя огромна свиня и то млада (или карбона е слаган тука зада прикрие нещо), отделно че е взета за около 4200-300 евро, което не е нормална цена за кола БЕЗ проблеми , а втората освен че е от оня г..., ами джантите са пребоядисани на Форко или Рав 4, т.е. имала е монтирано нещо хубаво и гъзарско , което е взето - може би също е карана от някой младенец ;)

Пет Авг 31, 2012 11:02 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Първият ходих да го гледам - не ми хареса - тапицерията на тавана е доста зле, има дупки и петна, също и пластмасите отстрани в багажника са поожулени, липсват вътрешните пластмаси на нишите в задната част на багажника, както и долните болтчета и на двата стопа, има една откачена пластмаса долу в ляво до пантите на шофьорската врата, самата врата при отваряне и затваряне се усеща леко провиснала, доста са ръждясали чашките, които държат пружините от долната страна, амортисьорите ми се сториха поизпуснали - като заклатиш колата настрани не се успокоява бързо. Предната броня не пасва точно около фаровете, генерацията към крайното гърне е доста ръждясала, направо изгнила. Някои от кабелите към акумулатора са омотани доста с изолирбанд. Маслото на скоростната кутия беше тъмно кафяво, (не знам какво трябва да бъде по принцип). Шибедахът не можах да го отворя с копчето. Чек-енджин лампата мига (обяснението беше, разбира се, че е от "колегата, като я е мил, трябва да я закачим на компютъра и да я изчистим"). Джантите са някакви железни, резервна гума и крик нямаше ("ще намерим една")

Пон Сеп 03, 2012 12:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И двете. Не са за приятел :idea: :lipseal:

Пон Сеп 03, 2012 8:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Greg4o написа:
И двете. Не са за приятел :idea: :lipseal:

Благодаря колеги за коментарите и мненията. :good: Търсенето продължава... :cool:

Пон Сеп 03, 2012 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 9
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Пише ви може би най-младия /като регистрация :D / член на форума.
И аз реших да мина към правилната марка, така че ако мога да помоля за съвет и помощ. Гледам една хубавица, ако някой също я е гледал или има мнение и инфо за нея, ще съм благодарен...

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

http://www.cars.bg/u770170

:bow:

Вто Сеп 04, 2012 10:38 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Гледали ли сте този Бек. Изглежда добре, и се предлага от частно лице.. ;)
Ако може някои да я погледне... :bow:

Вто Сеп 04, 2012 11:58 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 339
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Преди да си купя моята кола, този се продаваше доста дълго време в една автокъща в Горна Баня, седя доста време и се продаде малко след като си купих моята. Автокъщата беше на Петко или на брат му, нещо тогава още имаше, имаше 2 обяви за тази кола, едната за 17К другата за 23К и се отказах да ходя да я гледам. Помня я защото е ръчка, а аз само такива гледам, а са много редки.

Вто Сеп 04, 2012 12:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
eddy написа:
Преди да си купя моята кола, този се продаваше доста дълго време в една автокъща в Горна Баня, седя доста време и се продаде малко след като си купих моята. Автокъщата беше на Петко или на брат му, нещо тогава още имаше, имаше 2 обяви за тази кола, едната за 17К другата за 23К и се отказах да ходя да я гледам. Помня я защото е ръчка, а аз само такива гледам, а са много редки.

Пак греда.... :facepalm: Ясно, ще се търси от Европата, тук май няма нищо чиатаво... :-~

Вто Сеп 04, 2012 12:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
tony написа:
eddy написа:

Пак греда.... :facepalm: Ясно, ще се търси от Европата, тук май няма нищо чиатаво... :-~

Може и да е хубава, пак казвам не съм я гледал, ако искаш мога да я погледна в четвъртък, но аз по-странно гледам коли, не ги оглеждам подробно, а просто като отида или ме грабва или не, само и правя тест за ходова част и да я чуя как пали и работи на студено.

Вто Сеп 04, 2012 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Но самият факт че тази кола е била при Петко в Гарна баня ме разкандардиства. Чак тук до морето му се носи славата. :D Ако можеш я погледни в четвъртък, и ако ти хареса, по "твой си начин" ми пиши. Уважавам мненито на всеки. :good:

Вто Сеп 04, 2012 12:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Това е последен опит от нашия пазар да се вземе нещо. Ако някои е гледал този Аутбек да сподели. Намира се в Пловдив, и ми се струва че и преди съм го виждал в Мобилето... :cool:

Чет Сеп 13, 2012 5:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 362
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
От 100 години е в нета ! Явно не е добър, щом не е изчезнал от обявите. По лошото е че откак го видях за пръв път досега цената му не е паднала ROFL

Чет Сеп 13, 2012 5:59 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Потвърждавам колега,че колата се продава от доста време.Аз лично е забелязах някъде началото на месец март тази година(помня,защото тогава усилено си търсех Аутбек).В какво състояние е обаче колата не мога да кажа,тъй като си търсех автомат и въобще не ходих да е гледам.Успех в търсенето,че "упражнението" е много сложно с тези коли тук в БГ. :good:

Чет Сеп 13, 2012 8:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Колата се продава не повече от година време. Това, че стои изобщо не значи, че е лоша. Като дойде време вие да си продавате колите на тая цена ще го разберете. Иначе мяркал съм я само по улиците, но не съм я оглеждал подробно :pardon:

Чет Сеп 13, 2012 10:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 24
Автомобил: SUBARU OUTBACK 2,5XT,07MY
Рейтинг: -16
Кофти...
Отговори с цитат
Този Бек,не е от сто години в Нета и сигурно си заслужава парите,след като не свалят цената.Не може да се произнасяш като последна инстанция или ясновидец,без да си го видял.А и при тия цени на горивата е за предпочитане 2,5 пред 3,0л.мотор,както и B13(след 2006-7) пред B12!Успех в търсенето в Италия и Франция на милионници с газови уредби.

Пет Сеп 14, 2012 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
За да няма спорове каква е колата, скоро ще бъде прегледана, а другата седмица хващаме маршрута: Пловдив-София-Дупница и ще видим коя става.

Пет Сеп 14, 2012 6:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
tony написа:
Гледали ли сте този Бек. Изглежда добре, и се предлага от частно лице.. ;)
Ако може някои да я погледне... :bow:

Така днес я гледах колата, с Тони се чухме, но и за другите да знаят. Сериозни удари не видях, освен че отпред е имала удар в бронята и еърбега шофьорския нещо ми седи накриво и с друг цвят. Волана е доста захабен явно от слънцето или 178К км. Купувана е от БГ, преди е поддържана в Субару сега новия собственик я поддържа в STI. Панела до ск лост е на странни петна, двг е мит. БК не работи. При тръгване от 1-ва нещо ми подритва педала на газта до около 1500об/мин, при спиране и тръгване понякога се чува леко дрънкане като на амортисьор. Колата е с перфектна предница не лопа, не тропа, кожата е запазена, няма следи от сериозни удари има каско, гр, преглед и тн. !Човека ми показа ф-ра за ремонта на предница, рейка-рециклаж нови задни накладки. Сменени са всички течности по колата и предните ремъци, ангренажа според серв книжка ще е за смяна след 20-30К км. Двг работи спокойно, няма шумове в ск кутия. Има сравнително нови гуми Мишелин нов ДОТ с около 80% живот в тях. Колата не е лоша, но за 17500 според мен може да се вземе нещо по-добро. Ако някой иска да я купи според мен задължително тест на амовете и да се прегледа ск. кутия и дифовете, както и маховика. Толкова от мен. Не съм я гледал на канал, както и за мен е доста мудна, но нямам сравнение с друг 2,5, сравнението ми е с моето 3.0 Легаси.

Пет Сеп 14, 2012 7:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 157  >