Stagea и на мен ми харесва доста, има няколко генерации от тях, мисля че са със 6 цил. мотор, много хубав звук имат. Някои ги правят отпред като R34, R35
Прикачени файлове:
stagea-hakosuka.jpg [ 208.25 KiB | Прегледано 1941 пъти ]
Прикачени файлове:
1996_Nissan_Stagea_C34.jpg [ 135.14 KiB | Прегледано 1941 пъти ]
Прикачени файлове:
Nissan-stagea_wc34-rear.jpg [ 54.77 KiB | Прегледано 1941 пъти ]
Прикачени файлове:
800px-2004_Nissan_Stagea_01.jpg [ 98.96 KiB | Прегледано 1941 пъти ]
Прикачени файлове:
800px-2004_Nissan_Stagea_02.jpg [ 109.86 KiB | Прегледано 1941 пъти ]
Прикачени файлове:
34stag.jpg [ 141.56 KiB | Прегледано 1941 пъти ]
Прикачени файлове:
nissan-stagea-07.jpg [ 183.22 KiB | Прегледано 1941 пъти ]
Прикачени файлове:
gtr-wagon.JPG [ 66.31 KiB | Прегледано 1941 пъти ]
Като за държава която е малко по-малка от БГ добре го дават. 70% от територията е планини, 50 млн, души са като 1/5 от населението живее в Сеул, като цяло 49 % от населението е в столицата и провинцията която заобикаля Сеул, Геонгджи-до. Тук е най-бързия интернет в света и навсякъде има free wifi. Днес седнах на една метростанция на 15 км от центъра и веднага се вързах към интернет, имаше към 7 мрежи от които 5 бяха отключени. Иначе като обстановка е нещо средно между Япония и Китай, но повече прилича на Китай. По-евтино е от Япония, но още се ориентирам в цените, всичко е в хиляди и всички са милионери.
Забравих да спомена и Genesis Coupe, вече има и фейслифт 2013.
Прикачени файлове:
2009-RMR-Red-Bull-Hyundai-Genesis-Coupe-Front-And-Side-Speed-1920x1440.jpg [ 167.23 KiB | Прегледано 1824 пъти ]
Прикачени файлове:
2013-hyundai-genesis-coupe-feature_rdax_646x396.jpg [ 155.53 KiB | Прегледано 1824 пъти ]
Прикачени файлове:
2013-hyundai-genesis-coupe_100369983_m.jpg [ 182.84 KiB | Прегледано 1824 пъти ]
Тоя Велостър е много готино купе, но така и не му измислиха достатъчно силен мотор, за да става за каране 143 коньовия направо ме изприщи! Иначе К5 на Киа тук го раздават като "Оптима" и е много лачена лимузина.
........ "Древно лечение подпомагащо състоянието на духа и тялото!" .........
Да трябва да започнем да си правим хубава автореклама в БГ, имаме какво да покажем на света. И в Корея сме известни с киселото мляко, не само в Япония.
Влажно е общо взето, не чак като в Хонг Конг и Малайзия, но е по-влажно от БГ. Другото е че тук 70% от територията е планини.
От 7 години работя в Корейска компания и имам ежедневен контакт с тази нация както и ежеседмично посрещам гости от там по една или друга причина. Много странна нация с доста странни културни ценности,виждания и тн. Но като цяло съм позитивно настроен. Тяхната цел е да са по-велики от японците а китайците ги нямат за нищо и гледайки какво се случва смея да твърдя че в момента са номер 1. Но едно нещо не мога да преодолея и това е ужасното мляскане повреме на ядене както секването след храненето, което е задължително...
От 7 години работя в Корейска компания и имам ежедневен контакт с тази нация както и ежеседмично посрещам гости от там по една или друга причина. Много странна нация с доста странни културни ценности,виждания и тн. Но като цяло съм позитивно настроен. Тяхната цел е да са по-велики от японците а китайците ги нямат за нищо и гледайки какво се случва смея да твърдя че в момента са номер 1. Но едно нещо не мога да преодолея и това е ужасното мляскане повреме на ядене както секването след храненето, което е задължително...
Да, не се обичат нито с японците нито с китайците. И мен ме дразни че мляскат като се хранят но за тук това е нормално, в Китай също мляскат. Беше ми много гадно в началото да седна да обядвам с някоя страхотна китайка и да ми мляска, но там е така. Не ги учат като нас от малки, просто други неща които при нас е нормално, там е грозно и не се прави. Вече съм бил в около 20 държави и разни такива неща просто ги приемам като особенности на дадена нация, не мога да ги променя, пък и не си заслужава да си късам нервите. От далеко съм и съм за малко. И в Германия пърдят на маса, в други държави се оригват пред всички, на всякъде е различно. Дори клечките с които се хранят са с различна форма в различните държави. В Китай и надолу са кръгли с почти еднакъв диаметър от край до край. В Япония отпред са остри а отзад към 7-8 мм кръгли или заоблен квадрат. В Корея са плоски и метални отпред към 3 на 3 мм отзад към 3 на 6 мм ))