|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Легаси 2.0 2004г. или Аутбек 2,5
| Автор |
Съобщение |
|
inspkostov
Регистриран на: Нед Авг 12, 2012 11:15 am Постове: 26 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
От варненския Субару отговориха, че към края на 2005г. го слагат тоя 2.0Rдвигател, с два вала, обслужвал се малко по-скъпо от 2,5 -та, явно щото е по-нов. Нямал много общо с 2.0, т. е. разбирам, че не е на неговата база, но като цяло каза, че няма разлика в надеждността спрямо другите двигатели. Каза ми, че е 158 к.с., ама в каталог го виждам, че е 163, то това без значение. Сподели и нещо за гнездата на клапаните на газовите, което си знам, че е така, но една смяна след 50к с титаниеви + регулиране на клапани и др. цената хич не ме изкефи. Иначе само по-новия модел, ако трябва ще събирам още. hitmn ти няма как да ме навиваш, щото не си продаваш автомобила, пък и твоя е по-новия.  BTW преди две години стария модел и даже още по - стария ме кефеха много, ама като видях, че и новия ми е по-силите няма връщане назад, разликата във визията е мн.голяма.
|
|
|
|
| Пет Авг 31, 2012 8:04 pm |
|
|
|
inspkostov
Регистриран на: Нед Авг 12, 2012 11:15 am Постове: 26 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
Не намирам нищо свястно, започвам да се изнервям, отделно тия километражи ги въртят както си искат, че и сервизни книжки им слагат със съответните фалшиви печати(то всичко това си е чл. 209, ал. 1 от НК - измама). Като махна тия от които не е добре да се купува, защото били доказали се мошенници, другите оферти са надути и не по-малко куци. От цялото търсене установих, че в Испания колите са най - евтини и добре изглеждат, но тя пък е най-далеч. В Швейцария не са зле, но пък има мито  . Ако имате идеи казвайте, че зимата чука на вратата.
|
|
|
|
| Вто Сеп 04, 2012 6:54 am |
|
|
|
hitmn
Регистриран на: Пет Яну 06, 2012 2:08 am Постове: 362 Местоположение: Варна
Рейтинг: 30
|
Какво реши последно да е ? Или просто трябва да е Субару  Автомат или Ръчка ? Ниска или Висока ?! Комби или Седан ?! С batbubi говори ли ? Той е от Варна ...
|
|
|
|
| Вто Сеп 04, 2012 9:29 am |
|
|
|
inspkostov
|

Твоята hitmn, много ме изкефи как стъпва и набира, ама няма да мога да изхраня подобна ламя дори на газ, а и тоя данък  . На всичко останало ще му смогна, пък и аз рядко имам път по магистрала, повече градско. Но май няма да е от БГ, освен някой от форума, че тия нашите автоджамбази мноооого дразнят брат, някой трябва да се окошари дето кръщава автомобилчета пък после оставаш на пътя или потъваш в ремонти, вече имах успех с пренабити рами. Може да стане със жалба до съответното районно или прокуратура, че ти я дава примерно на 110хил. км., а тя излиза на компа 300хил., ако си знаел нямало да дадеш 15 бона, а 10 или нищо и. т. н. и с това си загубил пари, той е прибрал парите, значи той е извършил или поръчал манипулацията да обяснява, ако е взел от чужбина с какви документи на колко км. е била там, малко тънка работата с доказване на измамата и затова май никой не му се занимава. Затова всички приемаме тези измами за неизбежни и има подобни обяви http://www.cars.bg/u576776 и http://www.cars.bg/u715540До тук харесах 2, но разравяйки другите оферти на продавачите - нямаха коли над 150хил., а повечето им бяха каруци на 10-13г., няма да си дам парите на такива.
|
|
|
|
| Вто Сеп 04, 2012 10:02 pm |
|
|
|
inspkostov
|
|
Koлеги, дайте ми спешно информация къде във Варна в Събота(няма как да е друг ден), могат да ми диагностицират качествено Субаруто.
|
|
|
|
| Сря Сеп 12, 2012 7:12 am |
|
|
|
bestbg
Регистриран на: Пон Ное 23, 2009 10:51 pm Постове: 493 Местоположение: София
Автомобил: XV 2.0 ; Outback B13 H6
Рейтинг: 224    
|

преди 3-4г. си купих колата за 3000лв от един гаден врачанец. Тази винената седи от доста време. Софийската изглежда като моята, но с по-малко екстри. Аз за това време съм много доволен от колата. Смених задни аморт. (изпуснаха след първите 400км) , дискове+накладки , монтаж газова, климатика спря мин.год. да работи. и най-големият проблем след първата зима се показаха доста добре скрити ръжди  предна врата изцяло смених (имаше огромна дупка замацана с кит - внос от Щвейцария) , задна врата ми е за смяна,но сега съм я замаскирал и веждите се показаха че са китосвани. Другото лято ще я правя, след като я вдигна. Много ме радва тази кола как движи по черен и нормален път. Трябва да обикаляш доста. Бях тръгнал за имреза, не намерих читава която да ме кефи двигателя как работи и се спрях на това легаси. Единственото което ми хареса как работи като двигател. Видях че е шкурено и се подлъгах че не е правено. Не очаквай идеалната сервизна книжка на кола на 17г. Приятел има легаси 1997 и е по ръждясало от моето, а като си го взе беше по-читаво от моето и по скъпо с 800лв. П.П сега видях че ги даваш тези двете като пример за некоректни моята се водеше на 164 000, но си мисля за 264 и в момента да е на 300000, защото като ги гледам в германия, няма как там да са по-скъпи и на повече км, а тук по евтини и на по-малко 
_________________ Subaru XV Premium 2.0 `18 Subaru Outback H6 3.0 `05 Subaru Outback H6 3.0 `03 Subaru Outback 2.5 `98 USA Subaru Legacy 2.2i GX `95 Toyota Corolla D4D `06 Skoda Octavia AXR `07 LR Discovery 300Tdi `96
|
|
|
|
| Сря Сеп 12, 2012 12:44 pm |
|
|
|
inspkostov
|
|
Някой от колегите в Русе, ще ме осведомят ли за сервиз, в който разбират от Субару. Във темата "бели сервизи" видях, че има такъв на ул. Червен 10, но явно не са тясно специализирани. Моля за координати.
|
|
|
|
| Пон Сеп 17, 2012 12:14 pm |
|
|
|
tony
|
|
| Пон Сеп 17, 2012 12:45 pm |
|
|
|
miroslavkm
Регистриран на: Пет Мар 16, 2007 7:56 pm Постове: 752 Местоположение: Русе, БГ
Автомобил: Subaru Outback 3.6, 2018
Телефон: 0889997071
Рейтинг: 88 
|
|
Сервиз на Субару - Русе, бул. Липник 106
Несъм запознат с качествата им
_________________ 0889997071
|
|
|
|
| Пон Сеп 17, 2012 7:53 pm |
|
|
|
inspkostov
|
|
| Чет Сеп 27, 2012 11:07 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Тази намирисва 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Чет Сеп 27, 2012 11:49 pm |
|
|
|
bat bubi
|
Почти всичко намирисва в БГ (днеска ти писах  , след твоето запитване), даже лека по-лека и ние се вмирисваме......извода от днешния ми съвет е следния - по-добре стисни зъби в наччалото и извади повече пари за първоначално закупуване, отколкото скоро да ти излезе малко над парите на кола от вънка , но и да ти се потрошат нервенцата, и да си взимаш отпуска за да обикаляш сервизите, и да бягаш от работа и после да те унодят шефовете, и да ти се скапе по-пътя сле като си тръгнал за по1чивка и си се натоварил като магаре, и да не можеш да отидеш даже за гъби...това за да се разведри обстановката, макар не е и невъзможно  ....а за 2.5 мотора което си попрочел, това е за моторите преди 99г ....винаги предупреждавам клиентите си - не рискувайте със Субару - вземеш ли го читаво - с него ще те заровят, но рискуваш ли - вероятноста за як секс в който да си пасивния е много вероятна...... 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Пет Сеп 28, 2012 8:03 pm |
|
|
|
inspkostov
|
Greg4o написа: Тази намирисва  Koлата е реална, собственика също, проверих ги, все пак не си е скрил рег. номера, но иска да се вземе от Румъния и да се плати, пък той после щял да оправя документите, не си е платил и данъка. За техн. състояние не знам уж сменял туй онуй, ама със БГ номера да ме праща в Румъния 
|
|
|
|
| Съб Сеп 29, 2012 7:56 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |