Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4  >
 Нов фен с WRX 
Автор Съобщение
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
eddy написа:
И един мармот на задната седалка подскача и вика, дай 5-та, че тая М3Е92 все още я виждам :) Да е модифициран STI да го направи, ама стоков WRX от 90-те.....
За целта има драг състезания, мисля в един клас ще влезнете, може да се пробвате и после да показвате клипчета. Само да няма после не ми беше в ред съединителя с който бия Ferrari 458 Italia иначе, сипах кофти бензин и тн. Хубави коли са WRX, но все пак са земни коли и все още не се телепортират.

alex5428 написа:
Батка клипа ти е менте! То субито си спря :) А врх а си става 300 коня с тоя сетъп :good:

"Батка" не намерих по-хубав клип с визуализация на скоростите, но дори и на втора, ако загледаш БМВ-то почва да застига, а и не знам на драг старт 400м, как се спира преди финала, ако виждаш всичко си е про със светофарите и тн. Аз и на Нено му го казах има драг състезания, там е истината за това на кой колко му върви колата и кого размазва на 1-ва, 2-ра, 3-та та така до 52-ра на финала на 400м.

Нормално е пичовете да си защитават марката защото все пак е SUBARU FORUM а не БЕЕМВЕДЖИЙНИЦА

Сря Сеп 05, 2012 9:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 339
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
stancho написа:
Немога да се сдържа да не се похваля :D
Снощи се дръпнах с едно такова http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/35869.html от 20-30 км/ч.
Не можах да повярвам какво се случва! Първа - една кола, втора - още една кола, трета - още една кола...
После като отворих auto.ru и видях, че съм наказал 420 к.с. умрях от кеф :cool:

alex5428 написа:
Време е да спреш да говориш глупости! :idea: ВРХ е от 2002 и става 300 коня а сти от същата година е 260 врх а е малко по лек също! Неразбирам кое му е странното да изтупа м3ката до трета то бмвто после изчезва това е ясно!

А ти също е време да разбереш друго. ОК може и до края на 4-та да го държи, но няма, пак подчертавам няма как да вземе 1 кола на 3-та на М3Е92, може на 1-ва и 3 да вземе, може на 2-ра да му вземе още 1, ако е прашно може и 2 да вземе на 2-ра, но няма как на 3-та да и вземе на тази кола още 1 кола, освен ако шофьора е супер смотан и не е изкл DSC и то му връща газта при приплъзване.
Този WRX е на един добър познат от много години, та имам бегла представа как върви модифициран WRX, а този е по-як от скоростната си кутия:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Човека който го караше дълги години участва в ралитата с едно Саксо, та и може да кара малко от малко и 1-ви е финиширал :)

denislav971 написа:
Нормално е пичовете да си защитават марката защото все пак е SUBARU FORUM а не БЕЕМВЕДЖИЙНИЦА

Аз също съм фен на марката, ако не бях нямаше от БМВ да скоча на Субару и нямаше да имам идеи да взема още едно. Аз също предпочитам СТИ пред М, което обаче не ми пречи да бъда обективен. Моята кола нито е най-хубавата, нито някога ще бъде най-бързата защото е моя. Има обективни истини и аз ги харесвам.

Последна промяна eddy на Сря Сеп 05, 2012 9:25 pm, променена общо 1 път

Сря Сеп 05, 2012 9:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Отговори с цитат
http://www.youtube.com/watch?v=DwiNkiBj ... ce=message
Ако имаше едно BMW какво щеше да стане ? :-?

Сря Сеп 05, 2012 9:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Така поставена дръпката от 3та съм съгласен с теб!

Сря Сеп 05, 2012 9:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
За това говорех през цялото време :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Айде стига с тия спорове, че само излишно се надъхваме, извинявай ако съм те обидил в спора, както същото важи и за другите участници :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Сря Сеп 05, 2012 10:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 748
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84
Отговори с цитат
a сипи им газ на тези бмв-та и да се приключи!
http://www.vbox7.com/play:14137561

Сря Сеп 05, 2012 10:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Последната гонка със 730d Е65 много ме изкефи :)

Сря Сеп 05, 2012 10:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 64
Автомобил: Impreza WRX 01',Mitsubishi Eclipse
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Честито и от мен! :) Аз съм момчето с черната импреза,която идва да гледаш. ;)

Пет Сеп 07, 2012 9:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 34
Автомобил: Impreza WRX 2001
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря, колега!
Разбрах, че си продал красавицата така или иначе :)
Успех за новата придобивка :good: ще чакаме да се похвалиш

Пет Сеп 07, 2012 11:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат

Пет Сеп 07, 2012 11:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не знам какво се учудвате .... Всеки малко по направен ВРХ, върви така, даже и повече ...
На тази кола, не и е това дисциплината .... За това кутиите станаха лукс :):):)

Съб Сеп 08, 2012 8:50 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 149
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Troshko написа:
Не знам какво се учудвате .... Всеки малко по направен ВРХ, върви така, даже и повече ...
На тази кола, не и е това дисциплината .... За това кутиите станаха лукс :):):)

И аз така съм чувал!! ](*,)

Съб Сеп 08, 2012 12:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
stancho,мерси.Нова придобивка все още няма,но се надявам скоро това да се промени.Иначе внимавай със скоростите...Втората е малко слаба на ВРХ-а...Ако ти трябват хубав съединител екседи стейдж едно пиши :)

Съб Сеп 08, 2012 9:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
:good: Като дойде време, ще имам предвид
Такъв старт като на клипчето не си позволявам да правя. Не знам колко са издръжливи скоростна кутия/съединител/диференциали, но такова зверско тръгване като направя много ми се свиди...
Ежедневното ми каране включва изцеждане от време на време на 1-ва и 2-ра с не много рязко сменяне на скоростите.

Какво точно имаш предвид, че втората е слаба? Как по-точно да я пазя? :dontknow:

Съб Сеп 08, 2012 11:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Отговори с цитат
Абе няма пазене ще се счупи рано или късно товае! Не знам с твоя сетъп как е ,аз малко се изхвърлих като писах,че си 300 коня и не видях какво точно си сменил но сега предполагам си около 260 да кажем. аз съм около 300 и не правя стартове като теб но цепя много често до 7к оборота и усещам ,че като тресна втория зъб и има напрежение жестоко така,че съм се примерил и няма да се стресна ако изпляка кутията :D втора предавка най ,често се среща с ФУЛ БУСТ КИКА там кефа е най голям да изцедиш 1ва до 7к оборота и после 2ра до 7 красота :bow:

Съб Сеп 08, 2012 11:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ами самите скорости си ги цеди,но просто като превключваш не го прави много брутално с рязко отпускане на съединителя...Аз счупих една скоростна.На 1ва яко газ,не съм гледал на колко оборота съм бил,бих рязко 2ра и само чух как зъбите се изрониха...Според мен това е много важно инфо за всески нов притежател на ВРХ.След това се научих как да я пазя и съм нямал проблеми.Иначе моята беше 270-280коня.

Нед Сеп 09, 2012 12:33 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ясно, мерси за съвета момчета! :)

@RaCeR_EmiNeM Ти твоята замервал ли си я някъде? На какво налягане беше надута?
Имаш ли представа стоков WRX приблизително колко к.с. дава на колелата?
Рових по разни форуми, включително и този и казват че около 160 к.с. на колелата трябва да е сток, но зависело и от самия дино стенд. Затова ми е интересно ако някъде в София е замерван стоков WRX, да отида и аз там и да направим някакво сравнение :)

п.п. @alex, така като чета, неизбежно ми идва наум въпросът - А като се счупи, може ли да се сложи 6 степенна от STI :-?
Нали уж тя била "bulletproof" :)

Нед Сеп 09, 2012 7:15 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
И да я мериш на дино и да не я мериш пак няма да знаеш точно колко коня е,то се оказа че работата била адски неточна и факторите са прекалено много и пак е едно гадаене точно колко коня е колата.Моята на тунинг шоуто я мерихме и даде 186 коня като те самите казаха,че може да изкара повече ама пичовете от хеед направиха една голяма грешка,пуснаха вентилатора на отворен капак без да минава през хууда и така не можеше да се охлажда изобщо кулера-даде слаби резултати.Яко загряла колата,но този път със затворен капак даде тези 186коня като изказаха мнение,че ако се охлади добре ще качи още(кулера грееше като печка направо).Тогава денят беше адски горещ и всички коли,които се замерваха дадоха по-лоши резултати от това,което са давали преди.Карах я на 0.9 налягане.Скорости от СТИ можеш да сложиш,ако имаш излишни 6000-7000лв ROFL Да ама само със скорости не става,ще започнеш да чупиш полуоските...Голям е филмът.

Нед Сеп 09, 2012 1:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ясно.
С две думи - "Карай си колата и се радвай!" :beer:

Пон Сеп 10, 2012 12:33 am