Отговори на тема стр <  1, 2
 Размисли относно Impreza. 2.0R vs WRX 
Автор Съобщение
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
alex5428 написа:
Това с 7.7 ще се направя че не съм го чул :) моя рекорд е 9

На спускане от Пампорово с 60-70к/ч до Пловдив и после до Пазарджик ги направих тези 7,32/100 , с подкрепата на планинския наклон (60 км спускане) - а за нагоре не питайте ROFL , средно 12/100 :giggle: тези 9/100 среден като "alex5428" още не съм ги постигнал ...

Съб Сеп 15, 2012 10:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 339
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
alex5428 написа:
Аз мисля,че резултатите ти са леко украсени. Постижими-може би ,но не и средни!
ПП-Да уточним! ВРХ е по бърз от М3 и по икономичен 330д

:D :D :D :D :D =D> =D> =D> Ей за това говорех в предната тема, Витоша е висока, но има и по-високо :) Хубави са ни колите, но все пак са земни :beer:

Нед Сеп 16, 2012 2:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
....а аз си мисля,че ако и се сложи и една течна фаза,ще стане по "икономична" от 118Д ROFL и още по :turbo:

и най добре да го разнищим този така "належащ" проблем с М3-ката...да намерим едни СТОК модели ВРХ и да тестваме.мога да организирам една М3 Е92((леко блъсната,но като я управим)до колкото разбрах колегата станчо ги тупа такива)) или направо с БМВ фрума да организираме някой Бейтълче ,че на мен ще ми е много интересно.нали вече имаме вътрешни хора в БМВ форума.

нищо лошо към БМВ или към нашите

Последна промяна valadares на Нед Сеп 16, 2012 8:49 am, променена общо 1 път

Нед Сеп 16, 2012 8:28 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 674
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Ей колеги снощи се върнах от Софето,изминати 550км, разход 54.65л. ромпетрол 95. за колко и с колко км няма да пиша, че да не ми драснат акт направо в форума.На отиване 250км-23.22л с климатик и с пълен багажник и 4 човека с скорост до 140км движение,толкова ми препоръчваше навигаторката до мен.Иначе извънградското го свалям до 7.1-7.4л при нормално каране без климатик.Преди 3 седмици до Турция се разходихме и карах зад водач който си беше като баба и разход 7.3 с климатик.Ама през Малко Търново, а там на Турско баир-надолнище,42градуса в Одрин и колата доста си поработи на място с клима,че да охлаждам моето домочадие.Дотук с разхода,отностно комбито мен много ме кефи,събира мнооого багаж в тоз малък багажник,ако бях с седам трябваше два курса до София да правя.На колегата късмет с покупката. :good: ................А защо не вземеш да намериш някой колега от твоя край да покараш за сравнение???

Нед Сеп 16, 2012 8:45 am
Върнете се в началото
Профил YIM
Аватар

Постове: 34
Автомобил: Impreza WRX 2001
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Кво ли се хабя да пиша пак като знам какво ще последва ама айде...
Чудя се защо има хора, които освен да си чешат езиците, друго не е ясно дали правят.
Нито имам за цел нещо да изпъквам, нито нищо..
Мислех, че в тоя форум ще има нещо интересно, което да науча и хора, които ще съчувстват на моята радост от новия ми автомобил, но уви!
По повод на другата тема за М3, специално за "auto.ru разбирачите" си направих клипче 0-100, играх си да го изрязвам, за да го пусна в темата. И какво последва? Ами "разбирачите" взеха, че млъкнаха! Защо? Ами защото "колко били давали на БМВ-то и колко би трябвало да дава моята кола" малко не им излязоха сметките...
Според вас сигурно и клипчето е "нещо лъжливо", знам ли?? Може би е снимана друга кола? Може би е забързано? Не знам, подготвен съм за всякакви предложения..
Не мога да разбера какво удоволствие изпитват хора, които постоянно се заяждат и оспорват неща, за които нямат представа верни ли са или не!
 4

Нед Сеп 16, 2012 12:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 858
Рейтинг: 254
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Изображение

Нед Сеп 16, 2012 2:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bad_dog написа:
Изображение

има една такава емотиконка в легасиГТ форума едно черно човече което яде пуканки..СъБСКРАЙБ

Нед Сеп 16, 2012 10:09 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Ако имаш пара да храниш, скачай на wrx няма кво да се чудиш ;). Комби задължително!

Моята е 125 bhp и под 8 извънграда е как да кажа, постижимо, но почти невъзможно. Ама на газ гори 10 така че се ядва.

Сря Сеп 19, 2012 1:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
stancho написа:
:spam:
То явно в тоя форум квото и да напишеш, винаги "лъжеш"...

Според мен може да се натрупа и грешка в засичането ... Ти как го засичаш ??

Истинския метод е пълниш до горе - минаваш 100-200-300км ( с товя разход ще можеш да минеш и 800км :D :D :D ) зареждаш пак до горе и смяташ .
Ако, чакаш по лампа или някакви сложни емпирични зависимости може и такъв разход да докараш .

И в този форум който пишеш, има много хора които са карали такива коли, доста повече от теб и не откриваш топлата вода :giggle:

Пет Сеп 21, 2012 7:54 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Както казва Troshko метода с пълненето до горе , после караш известно време и пак пълниш е най-точен. Добре е обаче да се минат поне 300-400 км съответно само градско или само извънградско с приблизително еднакво темпо, иначе не е много точна сметката. Аз съм забелязал, че първите 100-150 км поне по борд компа ми често показва някаква число, което ме радва(примерно 9/100), после продължавам да си карам със същото темпо, но разхода си се вдига постепенно. Даже и да се мъча и да карам като баба, пак си остава по-висок след 400 и кусур км.

Съб Сеп 22, 2012 2:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2