| Автор |
Съобщение |
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
Спокойно младеж , сори ако си се обидил , ама хайде сега си прегледай постовете си от първия до последния и прецени точно какво искаш  и на колко си год. ако не е няква страшна тайна и колко коли си имал до сега ? ако мое да споделиш  Извинявай че не съм ти прочел всичките постове ама ми са скучни да не кажа кухи , някаде в предните ти постове видях че си в спортно училище в каква дисциплина се изявяваш ?
|
|
|
|
| Нед Сеп 23, 2012 11:05 pm |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София Рейтинг: 226     
|
|
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 5:54 am |
|
|
|
tony
|
Ето един съвет които мога аз да ти дам!  И така, другата година (януари) изкарваш книжката и веднага се записваш в Академията за автотомобилни пилоти на Павел Жеков . Адреса е ето ТУК, и казваш че искаш да караш това Субару Прикачени файлове:
t5_5270449.jpg [ 19.55 KiB | Прегледано 562 пъти ]
След това започваш да тренираш здраво и ако видиш въпросния Мерджан, си ти. Как ще реагира инструктора, е друг въпрос. Ако и това не те устройва можеш да се свържеш с колеги от форума, които карат въросните Субару ВРХ или СТИ (познавам поне двама) и ги помолваш да те повозят. Но преди това вземи парички от тати, защото колитите вървят с бензин, а и ще трябва да ги почерпиш. Колко им е разхода на маса, е мнооого относително. И на края, успех с професията която си избрал.  Пожарникар е сериозна работа. Дано съм успял да поогася огъня които ти е разпалил АМГ-то.... Жив и здрав....
|
|
15
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 7:41 am |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 8:37 am |
|
|
|
rado25
Регистриран на: Съб Ное 20, 2010 2:56 pm Постове: 446 Местоположение: Варна
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5
Телефон: 0894 625 237
Рейтинг: 42
|
|
Не знам какво да кажа, направо нямам думи.Ако на тоя младеж му попадне 200-300 коня кола, имам чувството че ще го четем по черните хроники. Дано да се намери някой съвестен роднина който да му налее малко акъл в главата и да го вразуми. Още от сега го виждам качен в един турбо автомобил, озлобен до безкрай и тръгнал да издирва АМГ-то.Според мен в тая държава трябва да се приеме закон според който, млади и неопитни шофьори не трябва да управляват автомобили с мощност над 1.4 и 70-75 к.с. Не че не може и с такава кола да се пребие но е по вероятно това да се по отложи в времето а защо не и да му се размине най-лошото, докато при 300 коня кола всяка една хлапашка грешка се наказва много лошо
|
|
22
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 9:09 am |
|
|
|
ti6onki
Регистриран на: Сря Май 13, 2009 12:20 pm Постове: 213 Местоположение: сливен
Автомобил: субару импреза врх
Рейтинг: 8
|
понякога се срамувам ,че съм от Сливен  иначе пича е с големи амбиции и мечти. А това е човека с мерцедеса ,който толкова много иска да мине със субару 1.6 КАТ ПРАВИ МЕНГЕМЕ ЗА ГЕОРГИ С ОРАНЖЕВИЯ МЕРЦЕДЕС
_________________ Aпел контра апел, ако не ти дойде завоя ,дърпаш ръчната и левия крак дежурен на спирачката !
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 11:14 am |
|
|
|
Impreza2000
|
Колега нали знаеш че не само са бизнесмени родителите му ами и проситутки и дроги и т.н блъснал ораанжевото амг да не съм го виждал еееее колко коли чупи тоя  и си сбъркал ще го взема 1.6 и мисля да стане 2.0 и с 6 цилиндъра.. но не се знаел. бях чел че по лесно се вдигали конете от 6 цилиндъра отколкото с 4л. Прикачени файлове:
6f94b90900d4f997.JPG [ 172.74 KiB | Прегледано 478 пъти ]
_________________ [img]http://prikachi.com/images/331/5304331W.jpg[img]
|
|
-1
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 12:25 pm |
|
|
|
Impreza2000
|
|
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 12:28 pm |
|
|
|
Impreza2000
|
tony написа: Ето един съвет които мога аз да ти дам!  И така, другата година (януари) изкарваш книжката и веднага се записваш в Академията за автотомобилни пилоти на Павел Жеков . Адреса е ето ТУК, и казваш че искаш да караш това Субару Прикачени файлове: Прикачения файл t5_5270449.jpg вече е недостъпен След това започваш да тренираш здраво и ако видиш въпросния Мерджан, си ти. Как ще реагира инструктора, е друг въпрос. Ако и това не те устройва можеш да се свържеш с колеги от форума, които карат въросните Субару ВРХ или СТИ (познавам поне двама) и ги помолваш да те повозят. Но преди това вземи парички от тати, защото колитите вървят с бензин, а и ще трябва да ги почерпиш. Колко им е разхода на маса, е мнооого относително. И на края, успех с професията която си избрал.  Пожарникар е сериозна работа. Дано съм успял да поогася огъня които ти е разпалил АМГ-то.... Жив и здрав.... Мерси Колега да мисля да се запиша вместо да чупя субаруто или да взема уж за кеф да дрифтя и да го блъсна само ще го тунинговам двигателя и да карам при павел то по 8 часа мерси много 
Прикачени файлове:
6f94b90900d4f997.JPG [ 172.74 KiB | Прегледано 476 пъти ]
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 12:37 pm |
|
|
|
1800-leone
Регистриран на: Пет Фев 03, 2012 7:38 pm Постове: 263 Местоположение: Варна
Автомобил: subaru leone,mercedes-benz C-180
Телефон: 0878347326
Рейтинг: -27
|
|
Колега слез на земята.Не всичко което лети се яде трябва да пораснеш,да ти дойде акъла в главата и тогава да мислиш за кола с повече от 90 коня,че такива като теб повечето си заминават млади и вземат живота и на невинни хора.Успех
_________________ domiky.com бакшиш
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 12:46 pm |
|
|
|
Impreza2000
|
1800-leone написа: Колега слез на земята.Не всичко което лети се яде трябва да пораснеш,да ти дойде акъла в главата и тогава да мислиш за кола с повече от 90 коня,че такива като теб повечето си заминават млади и вземат живота и на невинни хора.Успех Знам заради несъобразима скорост в града се джаскат в дървета и убиват хора.Колега няма да я карам с 200 в града просто искам да си има блоу офф-че и ако може и турбинка ако 2-те се вклиучват над 4000 оборота да си я карам с 3000-3500 оборота ама не искам да се чуват просто да ги дразня мен много ме дразни глас че вади вади ааама не му дава гас да се чуе как свири блоу оффа- и ако някои тешкарче мине нали вече се фука да я натисна леко да извирят нещата под капака и затова я взимам. Газариика няма постоянно да я държа в критичните леко полеко едвам едвам ще я карам с музичката.Неискам никои да знае какво има под капака искам да ги дразня да кажат леле ония с субарото ли бе еии голям звяр като мина покраи мен хаха.  . Един ден вървя по тротоара и някъв таралясник като мина покраи мен и точно до мен ауспуха му гръмна и ме стресна анти лаг ли кви системи слагат не ги знам и ме стресна и го псувах. Колицата си я зимам за газариика а зимата в карандила :х отивам на трен довечера пак ще си пишем приятен ден. колега
Прикачени файлове:
6f94b90900d4f997.JPG [ 172.74 KiB | Прегледано 467 пъти ]
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 12:57 pm |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
Impreza2000 написа: 1800-leone написа: Колега слез на земята.Не всичко което лети се яде трябва да пораснеш,да ти дойде акъла в главата и тогава да мислиш за кола с повече от 90 коня,че такива като теб повечето си заминават млади и вземат живота и на невинни хора.Успех Знам заради несъобразима скорост в града се джаскат в дървета и убиват хора.Колега няма да я карам с 200 в града просто искам да си има блоу офф-че и ако може и турбинка ако 2-те се вклиучват над 4000 оборота да си я карам с 3000-3500 оборота ама не искам да се чуват просто да ги дразня мен много ме дразни глас че вади вади ааама не му дава гас да се чуе как свири блоу оффа- и ако някои тешкарче мине нали вече се фука да я натисна леко да извирят нещата под капака и затова я взимам. Газариика няма постоянно да я държа в критичните леко полеко едвам едвам ще я карам с музичката.Неискам никои да знае какво има под капака искам да ги дразня да кажат леле ония с субарото ли бе еии голям звяр като мина покраи мен хаха.  . Един ден вървя по тротоара и някъв таралясник като мина покраи мен и точно до мен ауспуха му гръмна и ме стресна анти лаг ли кви системи слагат не ги знам и ме стресна и го псувах. Колицата си я зимам за газариика а зимата в карандила :х отивам на трен довечера пак ще си пишем приятен ден. колега Ммммм да от тук прочетеното,ще е добре да ти инсталират 3-ри бутона: бутон 1. Да си включваш турбото когато ти прецениш. бутон 2. Да ти направят елекрично управлението на блоу офф-а , иначе с жило ще ти е трудно да го задействаш а ако вземе и да запецне нещо,може да пренадуеш мотора и да направиш сериозна беля . бутон 3. Да включваш анти-лаг системата с допълнителен педал,и задължително генерацията трябва да ти е пипната майсторски със заглушители,че да не стреснеш някоя бременна и да направиш беля ! Ето как лека по-лека , можеш да скицираш и да планираш твоят бъдещ автомобил.Прояви креативност и не слушай кой какво ти говори,няма невъзможни неща. Ние с удоволствие ще следим темата,изгаряйки от желението да видим изключителното Субару което ще сътвориш. На времето и аз исках да направя подобно нещо , но не бях достатъчно луд,обаче евала за ентусиазма който имаш 
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
6
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 1:15 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
Impreza2000 написа: и си сбъркал ще го взема 1.6 и мисля да стане 2.0 и с 6 цилиндъра.. но не се знаел. бях чел че по лесно се вдигали конете от 6 цилиндъра отколкото с 4л.  . Пич откажи се
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 2:08 pm |
|
|
|
ilsa
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:17 pm Постове: 460 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2,5 XT AT
Рейтинг: 57 
|
pradabg написа: Ммммм да от тук прочетеното,ще е добре да ти инсталират 3-ри бутона: бутон 1. Да си включваш турбото когато ти прецениш. бутон 2. Да ти направят елекрично управлението на блоу офф-а , иначе с жило ще ти е трудно да го задействаш а ако вземе и да запецне нещо,може да пренадуеш мотора и да направиш сериозна беля . бутон 3. Да включваш анти-лаг системата с допълнителен педал,и задължително генерацията трябва да ти е пипната майсторски със заглушители,че да не стреснеш някоя бременна и да направиш беля ! Ето как лека по-лека , можеш да скицираш и да планираш твоят бъдещ автомобил.Прояви креативност и не слушай кой какво ти говори,няма невъзможни неща. Ние с удоволствие ще следим темата,изгаряйки от желението да видим изключителното Субару което ще сътвориш. На времето и аз исках да направя подобно нещо , но не бях достатъчно луд,обаче евала за ентусиазма който имаш  Колега изпусна още едно копче!!!! И то хич не маловажно! Копче номер 4: За Включване и изключване на 2-та допълнителни цилиндъра към 2-литровия мотор. Включено само за "Гъзарийка" и "ВървЕЖЖЖ" (работят всичките 6 цилиндъра на боксера ) и "Изключено" за икономия и за каране из града кротко без да газим невинни пешеходци  (скопен 4 цилиндров боксер)
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ Няма нищо по-хубаво от лошото време!
|
|
14
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 2:26 pm |
|
|
|
dragoveli
Регистриран на: Пон Юли 16, 2012 4:40 pm Постове: 654 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194    
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 2:50 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
Да, определено си голям ентусиаст, но още ти е много мъгляво всичко и говориш празни приказки. И аз съм правил много откачени неща и съм се хвърлял почти като теб като риба на сухо за повече въздух, ама се осъзнах на време и започнах да гледам на нещата по-мъдро. И аз исках WRX комби като бях на 18 ама успях да си купя Джъсти 1.0 като бях 27, направих го външно да изглежда като съвсем друга кола, не беше 300 коня ама повечето хора си мислеха че е там някъде, куките ме спираха специално да видят каква е тази кола. Жал ми е че искаш да хвърлиш парите на родителите си просто за шоуто. Направи си една проста сметка като дори и да приемем че вземаш 1000 лв на месец, колко е поддръжката на 300-400 кс кола, разхода на гориво и.т.н. Погледни реално на всичко, седни на спокойно с лист и химикалка и направи 2 колони, + и - за всяко нещо. Нямаш си грам на понятие за какво става въпрос и още по-лошото е че не цениш нито труда си нито времето си. Живота е кратък, а ти си готов да го пропилееш просто ей така за купона. Готов си да изгориш като кибритена клечка просто за 2-3 секунди светлина и топлина. Ти използвай времето а не се оставяй времето да използва теб. Ако искаш да си уникален може да бъдеш и без 500 коня кола. Не искам да ти убивам ентусиазма, просто бъди себе си, не се стреми да подражаваш на никой, всеки човек е уникален. Следвай интуицията си, разума винаги ще те подведе. Не очаквам да ме разбереш, но все пак опитай, за твое добро е. Николай Хайтов - "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш." и мога да добавя, пето и шесто - да го поддържаш и съхраниш. Успех ти желая с каквото и да се захванеш и умната!  Прикачени файлове:
425888_10151044569872051_1489899324_n.jpg [ 161.41 KiB | Прегледано 400 пъти ]
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
Последна промяна streetman на Пон Сеп 24, 2012 3:43 pm, променена общо 2 пъти
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 3:06 pm |
|
|
|
ti6onki
Регистриран на: Сря Май 13, 2009 12:20 pm Постове: 213 Местоположение: сливен
Автомобил: субару импреза врх
Рейтинг: 8
|
чудя се ,как все още не е написал .че иска да стане сводник 
_________________ Aпел контра апел, ако не ти дойде завоя ,дърпаш ръчната и левия крак дежурен на спирачката !
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 3:26 pm |
|
|
|
erosito
Автомобил: subaru STI GRB
Рейтинг: 55 
|
|
Xaxaxax,от колело на Субару xaxaxaxaxax,ама ти вярно ли ставаш на 18?
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 6:08 pm |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София Рейтинг: 226     
|
erosito написа: Xaxaxax,от колело на Субару xaxaxaxaxax,ама ти вярно ли ставаш на 18? Пак добре се е насочил, можеше да има и по нереалистична мечта  ))))
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 7:00 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
 This thread, I like it, ANOTHER! 
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 8:21 pm |
|
|
|