| Автор |
Съобщение |
|
pj
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 1:19 am Постове: 127 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
Рейтинг: 25
|
|
Преди време споделих с някои мои познати и приятели, че направо ме е страх от вакуума, който иде след нас. Това което осъзнах обаче, докато четях тези постове, направо ме парализира. Положението е буквално брутално до цинизъм. Ако постовете, които си направихте труда да прочетете и да им отговорите, не бяха стряскащи, щеше да бъде много смешно. Смешно до сълзи и хълцане. Но в момента буквално не знам дори какво да си мисля и дали вече не е време и ние да се вземем в ръце и да започнем да правим нещо за тия деца. Не само нашите! Имам предвид и за другите .... "чуждите".
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
16
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 8:35 pm |
|
|
|
zlost
Регистриран на: Пет Ное 26, 2010 9:58 am Постове: 207 Местоположение: sofia
Автомобил: Mazda 323F MT 2003
Рейтинг: 35
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 9:37 pm |
|
|
|
zlost
Регистриран на: Пет Ное 26, 2010 9:58 am Постове: 207 Местоположение: sofia
Автомобил: Mazda 323F MT 2003
Рейтинг: 35
|
pj написа: Преди време споделих с някои мои познати и приятели, че направо ме е страх от вакуума, който иде след нас. Това което осъзнах обаче, докато четях тези постове, направо ме парализира. Положението е буквално брутално до цинизъм. Ако постовете, които си направихте труда да прочетете и да им отговорите, не бяха стряскащи, щеше да бъде много смешно. Смешно до сълзи и хълцане. Но в момента буквално не знам дори какво да си мисля и дали вече не е време и ние да се вземем в ръце и да започнем да правим нещо за тия деца. Не само нашите! Имам предвид и за другите .... "чуждите". Абсолютно съм съгласен с колегата
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 9:40 pm |
|
|
|
deadman
|
Impreza2000 написа: Колега нали знаеш че не само са бизнесмени родителите му ами и проситутки и дроги и т.н блъснал ораанжевото амг да не съм го виждал еееее колко коли чупи тоя  и си сбъркал ще го взема 1.6 и мисля да стане 2.0 и с 6 цилиндъра.. но не се знаел. бях чел че по лесно се вдигали конете от 6 цилиндъра отколкото с 4л. Прикачени файлове: 6f94b90900d4f997.JPG Мисля, че младежа просто е объркал форума. 2.0 литра 6 цилиндъра трябва да се търси в този форум: http://bmwpower-bg.net/forums/Като гледам постовете обаче май по-скоро посоката е насам: http://www.vwclub.bg/forum/viewforum.ph ... 9d00f3f3f7СъстезателЮ. Както колегата pradabg беше така добър да ти подскаже няколко пъти да къде да попрочетеш, бъди и ти така добър да послушаш съвета му. И аз съм писал простотии като теб от незнание, но след това съм се коригирал след малко четене. Този форум е за фенове на марката и с подобно поведение на това, което ти демонстрираш никой няма да те вземе на сериозно. Ако искаш помощ най добре е да смекчиш тона, да престанеш с малоумието на недорасъл младеж със самочувстиве на екперт по всичко, да прочетеш каквото по-подробно и за да натрупаш точки пред съфорумниците да се върнеш тук когато си готов за нещо конструктивно. ПОВЕЧЕТО ХОРА В ТОЗИ ФОРУМ (СРЕД КОИТО И АЗ) СА БИЛИ НЕЗНАЕЩИ, КОГАТО СА СЕ РЕГИСТРИРАЛИ, НО СМЕ СЕ УЧИЛИ ОТ ЗНАЕЩИТЕ ВЪВ ФОРУМА С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ КЪМ ТЯХ.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
14
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 8:44 am |
|
|
|
neno_11
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 12:02 am Постове: 748 Местоположение: Добрич
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84 
|
Колеги,помага се на човек който иска да му помогнат! Няма как да отворите очите на някой който упорито ги стиска  Много често съм се мъчил да го правя но си е изгубена кауза! Колкото до автора,дано постовете да са от невежество а не просто да се базика някой.
|
|
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 9:13 am |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
neno_11 написа: Колкото до автора,дано постовете да са от невежество а не просто да се базика някой. Да ти кажа според мен е по-добре да е базик, че иначе ..... нещо като масова чалгизация.
|
|
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 9:45 am |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
|
Първо да се извиня на всички във форума,защото малко се поувлякох,но все си мислех,че е някаква шега това което се случва !!!
За момчето от Сливен :
Млади приятелю,при положение,че повечето от нас имат деца нали не вярваш,че ще искаме да ти помогнем да създадеш нещо, което ще убие теб самия или някиго другико. Една не малка част от нас, също са вършили недобросъвесни неща в процеса на своето съзряване . Съвсем не искам да звуча като твой родител, и да ти дам напътствие в живота,но прецени рисковете,дали си заслужава вместо да имаш един прекрасен живот да лежиш някъде потрошен или в затвор или непоправимото.Няма нищо лошо в това моторните спортове да те увличат,но преди да станеш собственик на силов автомобил,ще трябва да натрупаш опит,който става с времето и в годините ! Задължително след курса за шофьорска книжка,премини на професионални курсове + картинг,защото в спорта има много спортсменство и не е важно да си първи, а на колко ще помогнеш на пътя ! Съвсем нормално е в спортното да ви учат да сте лидери, и че няма нищо по-важно от това да си първи,но уличните гонки не са спорт те са самоубийство. Почни да четеш тунинг форума, както и темите тук и съвсем скоро ще разбереш,че с бюджетът с който разполагаш е крайно недостатъчен .
Желая ти късмет в избора на добър автомобил,извини ме ако с нещо съм те обидил,попътен вятър в начинанията и умната !
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
10
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 9:51 am |
|
|
|
valqk
|
pradabg написа: Първо да се извиня на всички във форума,защото малко се поувлякох,но все си мислех,че е някаква шега това което се случва !!!
За момчето от Сливен :
Млади приятелю,при положение,че повечето от нас имат деца нали не вярваш,че ще искаме да ти помогнем да създадеш нещо, което ще убие теб самия или някиго другико. Една не малка част от нас, също са вършили недобросъвесни неща в процеса на своето съзряване . Съвсем не искам да звуча като твой родител, и да ти дам напътствие в живота,но прецени рисковете,дали си заслужава вместо да имаш един прекрасен живот да лежиш някъде потрошен или в затвор или непоправимото.Няма нищо лошо в това моторните спортове да те увличат,но преди да станеш собственик на силов автомобил,ще трябва да натрупаш опит,който става с времето и в годините ! Задължително след курса за шофьорска книжка,премини на професионални курсове + картинг,защото в спорта има много спортсменство и не е важно да си първи, а на колко ще помогнеш на пътя ! Съвсем нормално е в спортното да ви учат да сте лидери, и че няма нищо по-важно от това да си първи,но уличните гонки не са спорт те са самоубийство. Почни да четеш тунинг форума, както и темите тук и съвсем скоро ще разбереш,че с бюджетът с който разполагаш е крайно недостатъчен .
Желая ти късмет в избора на добър автомобил,извини ме ако с нещо съм те обидил,попътен вятър в начинанията и умната ! Не се сдържам вече. Имам една корекция към текста, към който се присъединявам: Цитат: ,че ще искаме да ти помогнем да създадеш нещо, което ще убие теб самия и някой друг. Всеки отговаря за себе си - ако иска да се трепе - ОК. Но, защо трябва да трепе някой друг? На шофьорските курсове трябва да са повече часове и основно да учат на отговорност, защото както е казал поета: "Много други като тебе вече плакаха"... Айде със здраве. Пък ако, видиш ли, си вземеш турбинирана кола, оня горе да те пази!
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 10:04 am |
|
|
|
pj
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 1:19 am Постове: 127 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
Рейтинг: 25
|
|
След всичко, което се изписа след последните постове на юнака от Сливен и не последва отговор ми се струва, че той по някаква причина не може да изкаже мнението си. Дали е баннат не знам!? Това администратора на сайта ще каже. Може би пък толкова да му кипна от нас, че се озлоби още повече и не му пука какво му говорим. Което съще не е добре!!!
Няма да крия от вас, че след последният ми пост водим дискусия през ЛС с колетиге pradabg и valqk. Колеги, съжалявам, че разкривам това без да съм искал съгласието ви, но не мисля, че е някаква тайна, а и с това ще се огранича. Поне за сега! Предлагам на всички вас, ако в бъдеще се появят отново подобни постове в нашия форум да реагираме с малко по-голяма търпимост. Не казвам, че сега сме го обидили. Пък може и да не съм прав и да сме го направили. Нека юнака каже, но нека наистина бъдем малко по-търпими и да се постараем да показваме къде се греши и да се опитаме да накараме човекът отсреща да го осъзнае и да прецени иска ли да се промени или не. Няма нужда да насилваме никого. Има една поговорка ... Мисля, че беше китайска ... "Когато се появат уши да слушат, ще се намери и уста да говори!". Мисля, че не правим услуга на никого, като .... ще използвам тази хубава "българска дума", зор-зорна затапим ушите му и капсулираме и малкото мозък, който е останал след промивките на които всички сме подложени. Това са наши, български деца за които трябва да се грижим и да бъдем отговорни за тяхното развитие. Както сами виждате всяко бездействие, без значение от чия страна, се наказва жестоко. Не вярвам тук да имаме разногласия.
@Impreza2000: Момко, мисля, че няма нужда да се сърдиш и озлобяваш на когото и да било от този сайт. Никой тук не ти желае злото!!! Поне аз не познавам нито един член на форума, който съзнателно да иска да те обиди. Да! Може и някои колеги да не се сдържаха и шегите им да бяха малко по-солени. Но всеки заслужава участта си! Не мислиш ли!? Предлагам ти следното ... нека го нарека експеримент. Копирай всички страници от тази тема, без значение как ... Запази ги на хард дисковете си, направи им скрийншоти, принтирай ги .... Все едно. Запази ги някъде! Остави да мине малко време, когато вероятната ти омраза към нас стихне. Междувременно почети малко книжки ... Добре ще бъде да започнеш от "История славяноболгарская" на Паисий. Прочети също "Сага за древните българи - Прародина и странствания" на Петър Добрев. След това прочети своите постове и кажи намираш ли разлика между писаното от теб и начинът по който се пише на български език в тия две книги. Най-вероятно вече ти иде да гракнеш "Къв си ти вееееее!? Къв си ти, че ша ма поучааш!?" Ще ти кажа кой съм! Аз съм един непознат за теб българин, който най-искрено ти желае само доброто. И ми е болно, като чета, виждам и чувам какво те вълнува и докъде си потънал. Най-вероятно сега не ме разбираш, но нищо! Въпреки всичко запази всички постове оттук и ги прочети след време. Достатъчно време! Колко е то, аз не знам! Сигурен съм, че и ти не знаеш .... Никой не знае! Затова нека бъде достатъчно време! Когато мине това време прегледай пак какво е написано тук. Ако не потекат сълзи от очите ти от срам, значи още време трябва да мине. Разбираш ли колко време трябва да мине и кой ще бъде знакът, че вече е време да кажем, че е минало достатъчно време. Вероятно сега едва разбираш какво ти пиша, казвам и какво имам предвид. Най-искрено ти желая това време, достатъчното време, да е възможно най-кратко, защото нямаш много време да поправиш грешката. Но нямаш нужда и да бързаш! Особено с колата и то по улиците на Сливен или където и да е! Ако търсиш адреналин намери спорт или хоби където да го намериш. Запомни!!! Не всеки, който се движи, кой както може, по улиците на България търси адреналин! Най-вероятно повечето хора искат да се доберат от т. А до т. Б живи и здрави. Най-вероятно са прави, защото това е идеята на пътната инфраструктура. Тя не е за състезания. Има си писти за тази цел. Освен това, преди да стигнеш до състезателните писти, намери си учител, както те съветва колегата pradabg. Имай предвид, че мощните коли могат да ти дадат много, но могат и да ти вземат много. Често - всичко! Не бързай да изгориш. И без това животът е кратък, а особено за теб той все още предстои.
Пожелавам ти късмет и успех. Ако искаш да питаш или да говориш с когото и да е от нас, направи го без да се притесняваш. Мисля, че след като накара повечето от нас да се замислим докъде сме я докарали, едва ли ще има някой, който да не поиска да ти отговори или помогне. Това тук, в този форум, се прави и без да се налага, някой като теб да ни стресне и чак тогава да се решим да подадем ръка. Поне аз ще го направя и ще подам ръка. Стига ти да искаш да я поемеш!
Поздрави.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
7
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 12:44 pm |
|
|
|
deadman
|
pj написа: След всичко, което се изписа след последните постове на юнака от Сливен и не последва отговор ми се струва, че той по някаква причина не може да изкаже мнението си. Дали е баннат не знам!? Това администратора на сайта ще каже. Може би пък толкова да му кипна от нас, че се озлоби още повече и не му пука какво му говорим. Което съще не е добре!!!
Няма да крия от вас, че след последният ми пост водим дискусия през ЛС с колетиге pradabg и valqk. Колеги, съжалявам, че разкривам това без да съм искал съгласието ви, но не мисля, че е някаква тайна, а и с това ще се огранича. Поне за сега! Предлагам на всички вас, ако в бъдеще се появят отново подобни постове в нашия форум да реагираме с малко по-голяма търпимост. Не казвам, че сега сме го обидили. Пък може и да не съм прав и да сме го направили. Нека юнака каже, но нека наистина бъдем малко по-търпими и да се постараем да показваме къде се греши и да се опитаме да накараме човекът отсреща да го осъзнае и да прецени иска ли да се промени или не. Няма нужда да насилваме никого. Има една поговорка ... Мисля, че беше китайска ... "Когато се появат уши да слушат, ще се намери и уста да говори!". Мисля, че не правим услуга на никого, като .... ще използвам тази хубава "българска дума", зор-зорна затапим ушите му и капсулираме и малкото мозък, който е останал след промивките на които всички сме подложени. Това са наши, български деца за които трябва да се грижим и да бъдем отговорни за тяхното развитие. Както сами виждате всяко бездействие, без значение от чия страна, се наказва жестоко. Не вярвам тук да имаме разногласия.
@Impreza2000: Момко, мисля, че няма нужда да се сърдиш и озлобяваш на когото и да било от този сайт. Никой тук не ти желае злото!!! Поне аз не познавам нито един член на форума, който съзнателно да иска да те обиди. Да! Може и някои колеги да не се сдържаха и шегите им да бяха малко по-солени. Но всеки заслужава участта си! Не мислиш ли!? Предлагам ти следното ... нека го нарека експеримент. Копирай всички страници от тази тема, без значение как ... Запази ги на хард дисковете си, направи им скрийншоти, принтирай ги .... Все едно. Запази ги някъде! Остави да мине малко време, когато вероятната ти омраза към нас стихне. Междувременно почети малко книжки ... Добре ще бъде да започнеш от "История славяноболгарская" на Паисий. Прочети също "Сага за древните българи - Прародина и странствания" на Петър Добрев. След това прочети своите постове и кажи намираш ли разлика между писаното от теб и начинът по който се пише на български език в тия две книги. Най-вероятно вече ти иде да гракнеш "Къв си ти вееееее!? Къв си ти, че ша ма поучааш!?" Ще ти кажа кой съм! Аз съм един непознат за теб българин, който най-искрено ти желае само доброто. И ми е болно, като чета, виждам и чувам какво те вълнува и докъде си потънал. Най-вероятно сега не ме разбираш, но нищо! Въпреки всичко запази всички постове оттук и ги прочети след време. Достатъчно време! Колко е то, аз не знам! Сигурен съм, че и ти не знаеш .... Никой не знае! Затова нека бъде достатъчно време! Когато мине това време прегледай пак какво е написано тук. Ако не потекат сълзи от очите ти от срам, значи още време трябва да мине. Разбираш ли колко време трябва да мине и кой ще бъде знакът, че вече е време да кажем, че е минало достатъчно време. Вероятно сега едва разбираш какво ти пиша, казвам и какво имам предвид. Най-искрено ти желая това време, достатъчното време, да е възможно най-кратко, защото нямаш много време да поправиш грешката. Но нямаш нужда и да бързаш! Особено с колата и то по улиците на Сливен или където и да е! Ако търсиш адреналин намери спорт или хоби където да го намериш. Запомни!!! Не всеки, който се движи, кой както може, по улиците на България търси адреналин! Най-вероятно повечето хора искат да се доберат от т. А до т. Б живи и здрави. Най-вероятно са прави, защото това е идеята на пътната инфраструктура. Тя не е за състезания. Има си писти за тази цел. Освен това, преди да стигнеш до състезателните писти, намери си учител, както те съветва колегата pradabg. Имай предвид, че мощните коли могат да ти дадат много, но могат и да ти вземат много. Често - всичко! Не бързай да изгориш. И без това животът е кратък, а особено за теб той все още предстои.
Пожелавам ти късмет и успех. Ако искаш да питаш или да говориш с когото и да е от нас, направи го без да се притесняваш. Мисля, че след като накара повечето от нас да се замислим докъде сме я докарали, едва ли ще има някой, който да не поиска да ти отговори или помогне. Това тук, в този форум, се прави и без да се налага, някой като теб да ни стресне и чак тогава да се решим да подадем ръка. Поне аз ще го направя и ще подам ръка. Стига ти да искаш да я поемеш!
Поздрави. 
|
|
22
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 1:01 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
|
Моторния спорт не е за България! Много е готин, изисква се мисъл, умения, техники, знания, съобразителност и т.н. обаче му трябват и условия. В нашта татковина такива условия няма, освен всичко тва е и най-скъпия спорт. 80% от уличните състезатели, ако не бяха гледали 4-5 филма и играли толкова PC игри въобще нямаше да им се отворят очите кое е възможно и кое не с автомобил. Има толкова мн други спортове които може да се практикуват, които носят не по малко адреналин! Просто е време хората да почнат да си отварят очите и да спрът да благотворят егото си!
|
|
6
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 1:31 pm |
|
|
|
admin
Site Admin
Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 8:08 pm Постове: 264 Местоположение: България
|
pj написа: След всичко, което се изписа след последните постове на юнака от Сливен и не последва отговор ми се струва, че той по някаква причина не може да изкаже мнението си. Дали е баннат не знам!? Това администратора на сайта ще каже.
Здравей, Наистина голяма търпимост имаме в нашия форум и тази тема е пример за това. Авторът и няма бан, макар че негов предишен потребител ANTIXRIST получи преди време. Причината да не бъде баннат сега и изтрита темата не е негова заслуга, а на останалите. От мъдростта на техните отговори може да почерпи акъл някой друг хлапак. Мисля, че достатъчно внимание отделихме!
|
|
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 2:29 pm |
|
|
|
nuHokuo
Автомобил: -
Телефон: ZTE BLADE
Рейтинг: 0
|
Брато, тъй у тъй си в спортното разбрах, вземи си дай малко зор в тренировките с колелото! И след известно време има няма година /тамън и пари за книжка няма да даваш/ ще си толкоз напред с тренировките и матрял, че на това AMG такива бинокли ще му святкаш с куллото че ще го направиш  ! Пък за клапана, малко тренинг с оста и ще го докараш и от към звук, за ремус слагаш една карта /дебитна кредитна нещо от сорта/ да лопа на спиците ти правиш с оста уууум тс. И ластика готов, ест наливаш в шишенцето редбул, да ти даде и крила 
|
|
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 6:40 pm |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
nuHokuo написа: Брато, тъй у тъй си в спортното разбрах, вземи си дай малко зор в тренировките с колелото! И след известно време има няма година /тамън и пари за книжка няма да даваш/ ще си толкоз напред с тренировките и матрял, че на това AMG такива бинокли ще му святкаш с куллото че ще го направиш  ! Пък за клапана, малко тренинг с оста и ще го докараш и от към звук, за ремус слагаш една карта /дебитна кредитна нещо от сорта/ да лопа на спиците ти правиш с оста уууум тс. И ластика готов, ест наливаш в шишенцето редбул, да ти даде и крила  Колега, ако не забелязахте, колегите с предишните няколко поста се опитаха до подскажат на момчето, че е в много голяма грешка в разбирането си за живота. Отклониха темата в една друга, надявам се много полезна за момчето посока, за което мога само да го поздравя. Изведнъж Вие ни в клин ни в ръкав, абсолютно ненужно връщате темата в първоначалната и инфантилна насока, като на всичко отгоре слиате и на неговото ниво по отношение тона. Нищо лично, ама е крайно излишно и неуместно на фона на последните постове...
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 7:17 pm |
|
|
|
nuHokuo
Автомобил: -
Телефон: ZTE BLADE
Рейтинг: 0
|
six_stars написа: nuHokuo написа: Брато, тъй у тъй си в спортното разбрах, вземи си дай малко зор в тренировките с колелото! И след известно време има няма година /тамън и пари за книжка няма да даваш/ ще си толкоз напред с тренировките и матрял, че на това AMG такива бинокли ще му святкаш с куллото че ще го направиш  ! Пък за клапана, малко тренинг с оста и ще го докараш и от към звук, за ремус слагаш една карта /дебитна кредитна нещо от сорта/ да лопа на спиците ти правиш с оста уууум тс. И ластика готов, ест наливаш в шишенцето редбул, да ти даде и крила  Колега, ако не забелязахте, колегите с предишните няколко поста се опитаха до подскажат на момчето, че е в много голяма грешка в разбирането си за живота. Отклониха темата в една друга, надявам се много полезна за момчето посока, за което мога само да го поздравя. Изведнъж Вие ни в клин ни в ръкав, абсолютно ненужно връщате темата в първоначалната и инфантилна насока, като на всичко отгоре слиате и на неговото ниво по отношение тона. Нищо лично, ама е крайно излишно и неуместно на фона на последните постове... Съжалявам! Извинете ме!
|
|
|
|
| Вто Сеп 25, 2012 10:14 pm |
|
|
|
votolom
Регистриран на: Вто Апр 13, 2010 10:07 pm Постове: 953 Местоположение: София Рейтинг: 96  
|
|
Слушай приятелю,
Силно се надявам да си разбрал, това което са ти написали останалите. Седнали са и са ти отделили време най-човешки. А имай предвид, че в този форум времето на хората е пари!
Ако обаче не си ги разбрал напълно, то замисли се за тоя герой с "Мерцедеса" - да не мислиш, че го очаква бляскаво бъдеще? Кара някви коли, които блъска защото толкова може да кара, цялата полиция е на крак заради него (и най-вероятно докато си пишем тук вече е хванат).
Нека не ти бъдат такива хора пример. Насочи си енергията в нещо по-смислено, в спорта например, а не в ламарина на колела. Колата днес я има, а утре не. Друго остава.
|
|
|
|
| Сря Сеп 26, 2012 12:41 am |
|
|
|
deadman
|
|
Съжалявам, че ставам вече досаден, но всички младежи (не само този, мойто създаде темата) трябва да разберат, че пътищата - особено градските - не са сътезателна писта. Ако си мислят обратното значи за потенциалнио масови убийци. За да го разберат обаче трябва хората, на които имат доверие да им го набият в главите.
Робуванете на мнението на хората (този е печен щото кара 500 кс кола и я блъска редивно), желанието да подражаваш на хора извън закона (тоя куките не могат да му направят нищо) и да возиш дългокрака празноглавка (столицата на БГ е Син сити) е част от чалга-културата, която няма място в реалния живот.
|
|
|
|
| Сря Сеп 26, 2012 7:52 am |
|
|
|
FrAnTiC
Регистриран на: Съб Апр 05, 2008 9:58 pm Постове: 74 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
deadman написа: Съжалявам, че ставам вече досаден, но всички младежи (не само този, мойто създаде темата) трябва да разберат, че пътищата - особено градските - не са сътезателна писта. Ако си мислят обратното значи за потенциалнио масови убийци. За да го разберат обаче трябва хората, на които имат доверие да им го набият в главите.
Робуванете на мнението на хората (този е печен щото кара 500 кс кола и я блъска редивно), желанието да подражаваш на хора извън закона (тоя куките не могат да му направят нищо) и да возиш дългокрака празноглавка (столицата на БГ е Син сити) е част от чалга-културата, която няма място в реалния живот. Съгласен! Чалгата трябва да се забрани с шибан закон ама...
_________________ スバル. レガシィ (OO=[][]=OO)
|
|
|
|
| Сря Сеп 26, 2012 7:57 am |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
deadman написа: Робуванете на мнението на хората (този е печен щото кара 500 кс кола и я блъска редовно........ Искам само да допълня, дали тия чести удари и тотализирания на скъпи коли, всъщност не са едни измами, дали просто някои хора, които имат коли с безвизов режим (демек не могат да напускат страната с тях), просто не ги тотализират и така да ги легализират и да им взимат парите? Според мен в голяма част от случаите говорим за чисти измами, а тоя дето ги гледат отстрани викат ей тоя колко "кинти" има, само ги блъска и нови си взима  А относно чалгата, преди имаше един виц за перихидрола - от шишето на косъма, оттам в корена и начина на мислене, та и с нея е така, от устата в микрофона,после в ушите, оттам в главата и начин на мислене.
|
|
|
|
| Сря Сеп 26, 2012 8:09 am |
|
|
|
Impreza2000
|
Прикачени файлове:
6f94b90900d4f997.JPG [ 172.74 KiB | Прегледано 283 пъти ]