Отговори на тема стр <  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 391
Автомобил: Subaru под 13 сек на 402м
Телефон: 0888146602
Рейтинг: 198
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
колега въпросната кола не е удряна по каско е мината предна броня беше одраскана от дясно няма отваряни ербеци и т.н при мен са сменявани спирачна течност,хидравлична течност,масло скорости+диф и антифриз ,колата съм е гледал и на тестер и цялостен оглед на ходовата част колкото до това че ти е мудна колата и на мен твоето Н6 ще мие мудно да не кажа бавно хихи. :beer:
eddy написа:
tony написа:
Гледали ли сте този Бек. Изглежда добре, и се предлага от частно лице.. ;)
Ако може някои да я погледне... :bow:

Така днес я гледах колата, с Тони се чухме, но и за другите да знаят. Сериозни удари не видях, освен че отпред е имала удар в бронята и еърбега шофьорския нещо ми седи накриво и с друг цвят. Волана е доста захабен явно от слънцето или 178К км. Купувана е от БГ, преди е поддържана в Субару сега новия собственик я поддържа в STI. Панела до ск лост е на странни петна, двг е мит. БК не работи. При тръгване от 1-ва нещо ми подритва педала на газта до около 1500об/мин, при спиране и тръгване понякога се чува леко дрънкане като на амортисьор. Колата е с перфектна предница не лопа, не тропа, кожата е запазена, няма следи от сериозни удари има каско, гр, преглед и тн. !Човека ми показа ф-ра за ремонта на предница, рейка-рециклаж нови задни накладки. Сменени са всички течности по колата и предните ремъци, ангренажа според серв книжка ще е за смяна след 20-30К км. Двг работи спокойно, няма шумове в ск кутия. Има сравнително нови гуми Мишелин нов ДОТ с около 80% живот в тях. Колата не е лоша, но за 17500 според мен може да се вземе нещо по-добро. Ако някой иска да я купи според мен задължително тест на амовете и да се прегледа ск. кутия и дифовете, както и маховика. Толкова от мен. Не съм я гледал на канал, както и за мен е доста мудна, но нямам сравнение с друг 2,5, сравнението ми е с моето 3.0 Легаси.

powered by Dkperformance

Съб Сеп 15, 2012 4:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 339
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
DK performance написа:
колега въпросната кола не е удряна по каско е мината предна броня беше одраскана от дясно няма отваряни ербеци и т.н при мен са сменявани спирачна течност,хидравлична течност,масло скорости+диф и антифриз ,колата съм е гледал и на тестер и цялостен оглед на ходовата част колкото до това че ти е мудна колата и на мен твоето Н6 ще мие мудно да не кажа бавно хихи. :beer:

Колега, щом познаваш колата, можеше по-рано да кажеш първо, да не се разхождам да я гледам. Второ не съм казал, че при този собственик е имала удар отпред, но и номера е нагънат, а и както казах бега седи на криво, може дори да се види от снимките, дясната страна е вдлъбната, не съм специалист, не мога да кажа от какво е. А относно мудността, то е по-скоро определение за опциите които би дала за изпреварване в извън градски условия. Както вече казах, за мен и само за мен, колата е ОК, но не за тия пари, ако въпроса е зададен така бих ли си я купил тази кола, на тези цена не бих я купил. Човека ми показа документа за ремонтите и мисля съм написал същите неща, които си казал, даже си забравил задни накладки, ремонт рейка и тампони на предните носачи :beer:

Съб Сеп 15, 2012 5:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
eddy написа:
DK performance написа:

Колега, щом познаваш колата, можеше по-рано да кажеш първо, да не се разхождам да я гледам. Второ не съм казал, че при този собственик е имала удар отпред, но и номера е нагънат, а и както казах бега седи на криво, може дори да се види от снимките, дясната страна е вдлъбната, не съм специалист, не мога да кажа от какво е. А относно мудността, то е по-скоро определение за опциите които би дала за изпреварване в извън градски условия. Както вече казах, за мен и само за мен, колата е ОК, но не за тия пари, ако въпроса е зададен така бих ли си я купил тази кола, на тези цена не бих я купил. Човека ми показа документа за ремонтите и мисля съм написал същите неща, които си казал, даже си забравил задни накладки, ремонт рейка и тампони на предните носачи :beer:

Първо да благодаря на колегата eddy че отдели от времето си да погледне този Бек. :good: Мнението си е негово и описано много разбрано. =D> Така или иначе другата седмица ще я погледнем колата и ще решим какво да вземем. Това че е обслужвана при колега които влиза във форума, също е плюс.
А ако търсехме "не мудна" кола, щях да се насоча в други теми на форума. :beer:

Съб Сеп 15, 2012 5:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: Outback 99
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Да ви попитам за експертен съвет относно ето този Аутбек: http://www.cars.bg/u798533

Гледах я колата. Читава ми се вижда. Гумите са чисто нови зимни, Pirelli. Иначе има разни козметични дефекти, но вози доста добре и изглежда добра оферта. Все пак, вие какво мислите като хора с опит? Благодаря ви предварително. :bow:

Вто Сеп 18, 2012 7:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Швейцарскитре коли винаги са били най-добрите ... дано да е читава УСпех

Сря Сеп 19, 2012 9:13 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 25
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 Classic
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги,някой гледал ли е тези коли?Мнения и сьвети сьщо ще са ми от полза.
До сега все тьрсих Легаси,но се ориентирах кьм Аутбек,че е по висок и заради проблемното вьздушно окачване на Легасито,а и доколкото четох почти няма разлика в подрьжката.
Може да предложите и клубна хубавица стига някой да е решил да я сменя.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
:bow:

Сря Сеп 19, 2012 4:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 127
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
felipenamassa написа:
Да ви попитам за експертен съвет относно ето този Аутбек: http://www.cars.bg/u798533

Гледах я колата. Читава ми се вижда. Гумите са чисто нови зимни, Pirelli. Иначе има разни козметични дефекти, но вози доста добре и изглежда добра оферта. Все пак, вие какво мислите като хора с опит? Благодаря ви предварително. :bow:

Привет, колега.

Искам първо да се извиня в случай, че сметнеш поста ми за СПАМ или флейм. Нека да започна с уговорката, че това не е така, а само изказвам личното си мнение.

Колега, според мен по тази кола не всичко е наред. Просто не може все тия автоджамбази да са такива късметлии. Времената с легендите за старите баби - вдовици, мисля, че отдавна отминаха. Тази кола изглежда безупречна. Факт! Километрите и са никакви за тази марка и модел. Всичко по нея е просто супер и това бижу да се продава за грубо 3200 евра, и то вече от търговец в България, при положение, че в немско тази кола ще струва поне 4000 евра още недокарана? Прости невежеството ми, но аз не мога да се съглася.
Според мен тази кола е за пропускане.

Поздрави и успех в търсенето.

Сря Сеп 19, 2012 8:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Има го този момент, но я взех вече та ще видиме какво ще излезе...Колата вози много стегнато, нищо не тропа, автоматика сменя мазничко скоростите. Предполагам, че парите които ще трябва да налея сега ще са повечко и от там да идва разликата в цената, с което съм ОК, дори до към 2К-3К лв да се стигне само да не е нещо фатално :-~

Чет Сеп 20, 2012 1:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Отговори с цитат
felipenamassa написа:
Има го този момент, но я взех вече та ще видиме какво ще излезе...Колата вози много стегнато, нищо не тропа, автоматика сменя мазничко скоростите. Предполагам, че парите които ще трябва да налея сега ще са повечко и от там да идва разликата в цената, с което съм ОК, дори до към 2К-3К лв да се стигне само да не е нещо фатално :-~
Честито,пожелавам ти много безаварийни километри!На първо време си смени маслата и филтрите на двигателя и скоросната кутия плюс дифовете и ремак комплект с ролки и помпа. :good:

Чет Сеп 20, 2012 3:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Цитат:
На първо време си смени маслата и филтрите на двигателя и скоросната кутия плюс дифовете и ремак комплект с ролки и помпа.

Такова едно обслужване горе доло колко пари излиза и кои сервизи, че тука гледам много противоречиви мнения? Благодаря ти за включването :hello:

Чет Сеп 20, 2012 3:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Отговори с цитат
felipenamassa написа:
Цитат:
На първо време си смени маслата и филтрите на двигателя и скоросната кутия плюс дифовете и ремак комплект с ролки и помпа.

Такова едно обслужване горе доло колко пари излиза и кои сервизи, че тука гледам много противоречиви мнения? Благодаря ти за включването :hello:
Прочети темата за препоръчаните сервизи и в зависимост от къде си(хубаво е да си го попълниш в профила)се обади в който сервиз си избереш и питай.

Чет Сеп 20, 2012 5:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Този Бек вече го купи моя приятел и в момента пътува към Бургас. =D> През почивните дни ще го тествам и покарам! А накрая ще го навия да се включи в клуба.... ;)
Благодаря на всички които помогнаха с коментари, мнения и огледи на набелязаните модели... :good:
Прикачени файлове:
4107631368.jpg
4107631368.jpg [ 105.5 KiB | Прегледано 665 пъти ]

Чет Окт 04, 2012 9:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Да му е честит и безаварийно! Трябва да понавървява доста. Почти колкото Н6 от тея години.

Чет Окт 04, 2012 10:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 53
Телефон: 0898798624
Нов фен
Отговори с цитат
http://www.cars.bg/u818029

Обявата е нова, случайно имах път и реших да се отбия да го видя. Та...колата има добър вид, работи добре(на място). Има газово BRC, джамбазина каза че в документите има фактура за газовата за 1500 евро. Вътре е много леко захабена само шофьорската седалка. Отвън на задна дясна врата се е закъсало уплътнението, този целия светлоотразител на капака на багажника е пукнат, явно подпрян. Декоративната вежда за заден ляв калник мърда, закрепена е лошо след някава процедура, гледах под калниците, нищо необичайно. Предната броня мърда цялата с халогените, джамбазина твърди че я е взел здрава от Италия. Предните дискове имат ръб. Двигателя не е мит, няма течове.

Моето мнение е че трябва да се видят ударите в сервиз, цената е добра, този светлоотразител не знам колко би струвал.

Съб Окт 06, 2012 4:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Задната броня също е сваляна, а светлоотразителя струва (или "дъската") струва 350-400 лв от морга и около 1100лв нов......

Нед Окт 07, 2012 5:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 53
Телефон: 0898798624
Нов фен
Отговори с цитат
Прекалено много струва тази "дъска", бати светлоотразителя.

Нед Окт 07, 2012 5:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
О, ужасно! 13 годишна кола със сваляни брони и боядисвана... Бягайте далече, пичове, това не е на добре...

Нед Окт 07, 2012 7:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 26
Нов фен
Отговори с цитат
Аз се чудих защо ме дразни толкова светоотразителя на този модел, то къде била причината :giggle:

Нед Окт 07, 2012 8:44 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 148
Автомобил: Subaru Forester SH 2.0 MT
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
six_stars написа:
О, ужасно! 13 годишна кола със сваляни брони и боядисвана... Бягайте далече, пичове, това не е на добре...

Мда, а като им ги покажеш на джамбазите (не знам що не им викат манафи, пак е турско :D) тези неща и те затапват - "като искаш нова върви у представителството". Един манаф го питах дали му се случва да го излъжат, той ми каза, че все пак му се е случвало - италианци със фалшива сервизна книжка ROFL

Пон Окт 08, 2012 9:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 259
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Абе хора, защо си мислите, че наште джамбази/манафи ( :good: )са измислили топлата вода и са "най-великите".
И те са се учили от някой.
Наскоро ми се случи да си приказваме с едно бивше гастербайтерче в Холандия, докато ми пастираше колата.
"Стажувало" момчето в шоу-рум на официален дилър - интериор и екстериор на нови и second hand автомобили.
Взело занаят, но такива неща ми разказа...не ви е работа.
Приказките, че жената и колата били въпрос на късмет ще излязат верни.
Без значение дали са нови или стари...

Пон Окт 08, 2012 10:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 157  >