|
Страница 1 от 1
|
|
JDM WRX '93 - намиране на място за помпата на съединителя
| Автор |
Съобщение |
|
DanielzZz
Автомобил: 1JZ-GTE powered
Рейтинг: -29
|
|
Колеги,къде по дяволите стои тая помпа?Колата е обърната с ляв волан и е с жило...искам да сложа оригиналната помпа,но ей сега ми звъни пича,с който я правим и ми казва,че няма място (няма дупки,нищо)...Някой може ли да направи снимка или да даде някаква идея как да стане работата ?
|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2012 2:42 pm |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София Рейтинг: 226     
|
DanielzZz написа: Колеги,къде по дяволите стои тая помпа?Колата е обърната с ляв волан и е с жило...искам да сложа оригиналната помпа,но ей сега ми звъни пича,с който я правим и ми казва,че няма място (няма дупки,нищо)...Някой може ли да направи снимка или да даде някаква идея как да стане работата ? Някакъв пълен правеняк си купил ..... Да не е една чeрвена от София ?
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2012 5:44 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Troshko написа: DanielzZz написа: Колеги,къде по дяволите стои тая помпа?Колата е обърната с ляв волан и е с жило...искам да сложа оригиналната помпа,но ей сега ми звъни пича,с който я правим и ми казва,че няма място (няма дупки,нищо)...Някой може ли да направи снимка или да даде някаква идея как да стане работата ? Някакъв пълен правеняк си купил ..... Да не е една чeрвена от София ? Не е тя, тая ние я купихме  Тя има помпа, но кулера я подпира много лошо и даже капачката не може да се завие 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2012 6:33 pm |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София Рейтинг: 226     
|
|
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2012 7:36 pm |
|
|
|
kochov
Регистриран на: Нед Апр 24, 2011 2:43 pm Постове: 7 Местоположение: Samokov
Автомобил: subaru impreza WRX 2002
Рейтинг: 15
|
|
Колега, помпата на лявата дирекция, стои над педала за газта, тоест движението на съединителя става през цялата ос на двата педала, на теб са ти сложили педали от мотор без турбо, защото само турбо моделите са с хидравличен съединител кам 2005г и атмосферките стават с такива съединители, аз лично съм обърнал моя хубавец WRX 2002, и преди съм пускал тема , че обръщам волани КАЧЕСТВЕНО, но както и да е ако искаш мога да ти реша проблемите с педалите, но трябва да ми докараш колата до Самоков. Успех!
Прикачени файлове:
Коментар на файл: трябва ти това нещо
!CELo-Mw!Wk~$(KGrHqF,!ikE0G0JNUQdBNRGDHf9jw~~_12[1].jpg [ 23.89 KiB | Прегледано 365 пъти ]
|
|
15
|
|
| Сря Окт 10, 2012 8:07 pm |
|
|
|
DanielzZz
Автомобил: 1JZ-GTE powered
Рейтинг: -29
|
Благодаря,колега ! Значи трябва да си купя цялата конзола за педалите. Благодаря и на DK performance,който също ми каза за конзолата,но исках да чуя още мнения преди пак да започна с покупките.  П.С.Някой ако продава такава конзола,да ми пише на ЛС.
|
|
|
|
| Пет Окт 12, 2012 2:53 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|