Отговори на тема
 Теч на масло от скоростната кутия WRX 98 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 116
Автомобил: Subaru Impreza WRX / Subaru Legacy
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
разрових се доста, в нашия форум и нищо не намерих по тази тема ,но в няколко английски форума прочетох за колеги с подобни течове....
Въпросния теч е точно от полуоската(лявата) където влиза в скоростната кутия има и лек луфт там.
Та от това което четох излиза, че вътре би трябвало да има "Axle Seal" който трябва да се подмени?
Ако някой е по запознат нека да сподели, понеже едва ли само аз имам този проблем!
И ако все пак се окаже това проблема, ако може някой да сподели от къде мога да закупя въпросния семеринг ще съм му много благодарен!
Поздрави
Мишо
:beer:

http://img.photobucket.com/albums/v238/mschmidt/DSC05728.jpg

Нед Окт 14, 2012 2:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Този пръстен е на резба и е натегнат колкото трябва има и един стопур зада не се развива ,брои се резбите колко се развиват и си сменяш семеринга Не се чука пръстена е алуминий :beer: Може да си го поръчаш от представител на СУБАРУ от къде то си

Вто Окт 16, 2012 5:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 77
Рейтинг: 40
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пръстена НЕ се пипа. Вади се полуоската,с отвертка се "кърти" семеринга,слага се нов.

Сря Окт 17, 2012 5:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kalin09 написа:
Пръстена НЕ се пипа. Вади се полуоската,с отвертка се "кърти" семеринга,слага се нов.

Този пръстен че не се пипа е твое мнение . Но това с КЪРТЕНЕТО на северинга ми стана интересно .Как ще стане това не ми е ясно :-?

Прикачени файлове:
Untitled-3.jpg
Untitled-3.jpg [ 147.31 KiB | Прегледано 438 пъти ]
 15
Чет Окт 18, 2012 6:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема