Отговори на тема
 Impreza 2.0 wrx прекъсва на 4500 оборота 
Автор Съобщение

Постове: 5
Автомобил: subaru impreza wrx
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте проблема се появи при загрял двигател след едно настъпване изхвърли вода светна check engine намалих колата си върви нормално турбото си върти но прекъсвача сработва на 4500 оборота.Възможно ли е да е прегряла и да е включен предпазен режим или нещата ще са по сериозни.

Нед Ное 11, 2012 11:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: GC8 EJ20GD
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Предположение: Провери си вакумите. При мен веднъж се беше откачил вакума на MAP-a и за управлението на гейта (при мен се намират под дебитомера до предното дясно бомбе). Имаше подобни симптоми - светва check engine и на 4500 забива моцуната (компа вижда прекалено високо налягане заради липсващия вакум и реже). Навръзаваш ги обратно слагаш им по една свинска опашка да не ги плюе и си караш :)
 1

Вто Ное 13, 2012 3:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 858
Рейтинг: 254
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В авариен режим си най-вероятно (ако колата е по-стара от 99-та)

Вто Ное 13, 2012 3:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bad_dog написа:
В авариен режим си най-вероятно (ако колата е по-стара от 99-та)

Не е лошо да си провери грешките :)

Вто Ное 13, 2012 4:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Ами на талона е 2000г.Но имам съмнения не знам къде да проверя със сигурност.Ако е 2000г. трябва да има OBDII букса а такава не открих.Свързах двете черни букси за диагностиката преброих интервалите но не успях да открия кода за грешка кой е.Намерих методиката за изчистване на грешките но се оказа че колата е останала без вода и е прегряла.Понеже е обръщана дирекцията таблото ми не свързано хубаво и стрелката за температурата не мърдаше.На следващия ден сипах близо 4 литра и ми стана лошо.Дано няма повреда никъде защото сигурно ще е сериозна.Благодаря ви.

Вто Ное 13, 2012 6:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Радиатора е спукан в горния край затова е прегряла.Вече имам съмнения за гарнитура на главата.Първо ще сменя радиатора и тогава ще видим дали ще продължи да губи вода и да излизат балончета в разширителния съд.

Вто Ное 13, 2012 10:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема