Напълно! Мерси, не го знаех това. И честно казано малко се съмнявам, че ако те блъсне кола, точно липсата на заборник може да има някакво значение, но това е лично мнение. Това значи ли, че вече ще се монтират челни кулери на wrx/sti?
За съжаление предполагам че ще ги направят като Сантафето, със въздуховоди започващи от решетката под капака до кулера.
Чак днес видях XV на пътя-бяла на СОТ 161, джиткаше горе в Драгалевци. Сектрон бтв не пестят пари за коли...какво да ги правиш, генерали.
Имат и още една сива - пак в тоя район - като се има впредвид клиентите им там и пътната обстановка зимата, явно СОТ-а бързо са разбрали кое ще им върши работа, за да няма оплаквания...
В нашата махала бръмчат с едни малки Дайхацу джипчета, също са готини. А XVто си е екстра количка. Единствено не ми харесва, че губи идентичност - ако ги няма емблемите, може да мине за всякаква дръпната марка.
В нашата махала бръмчат с едни малки Дайхацу джипчета, също са готини. А XVто си е екстра количка. Единствено не ми харесва, че губи идентичност - ако ги няма емблемите, може да мине за всякаква дръпната марка.
Абе добре си е, кажи кой друг прави класически хечбек с клиренс 22. Или са ниски или са претраснформирани в СУВ-чета и то с по-малък просфет.
Абе добре си е, кажи кой друг прави класически хечбек с клиренс 22. Или са ниски или са претраснформирани в СУВ-чета и то с по-малък просфет.
А, щом може да се прави сравнение с Defender, значи колата рулира. Просто казвам, че няма фасона, който аз очаквам да има - чисто естетически погледнато. Практически погледнато съм го казвал вече - XV концепцията е точно моята идея за кола Ако бяха запазили 2006 фейса и го бяха доразвили при XV... ама нейсе, Субару не са по дизайна, наблягат на приложните дисциплини повече.
Ако бяха запазили 2006 фейса и го бяха доразвили при XV... ама нейсе, Субару не са по дизайна, наблягат на приложните дисциплини повече.[/quote]
Иди виж едно на живо, качи се вътре и го огледай по-внимателно - мисля че ще ти се промени мнението...на снимки е едно, на живо - съвсем друго. Гледах едно такова в мола на Карфур преди 2-3 седмици, беше сив металик с офроуд пакет / черни пластмаси около калници и т.н. / , просто си беше много добре на визия и т.н., ама 56 000лв някак си не си пасват при положение че до него имаше Фори на същата цена. XV-то цената му е с 10к надолу и тогава няма да има Тигани, и т.н. псевдо джипета и т.н., че да не споменавам и Шкода Йети дето в Автобилд само "с.ирка" не й направиха от хвалене - аман от кашони на колела с опаковка на бонбони.
Иди виж едно на живо, качи се вътре и го огледай по-внимателно - мисля че ще ти се промени мнението...на снимки е едно, на живо - съвсем друго. Гледах едно такова в мола на Карфур преди 2-3 седмици, беше сив металик с офроуд пакет / черни пластмаси около калници и т.н. / , просто си беше много добре на визия и т.н., ама 56 000лв някак си не си пасват при положение че до него имаше Фори на същата цена. XV-то цената му е с 10к надолу и тогава няма да има Тигани, и т.н. псевдо джипета и т.н., че да не споменавам и Шкода Йети дето в Автобилд само "с.ирка" не й направиха от хвалене - аман от кашони на колела с опаковка на бонбони.
Недей с толкова лошо бре . Мъчат се да угодят на хора които не знаят какво искат и тва е резултата . Ама нас кво ни бърка тая работа. По - добре така, че ти представяш ли си къв срам ще е тия които карат тигани и йетита да карат Субару
Аз миналата седмица видях едно на живо - не знам на мен ли ми се стори, ама е вдигнато като другите марки - отсрани повече и излгежда още по-високо, а не както старите модели - 'равно' и 'скрито' повдигане. Не изглежда зле де
Недей с толкова лошо бре . Мъчат се да угодят на хора които не знаят какво искат и тва е резултата . Ама нас кво ни бърка тая работа. По - добре така, че ти представяш ли си къв срам ще е тия които карат тигани и йетита да карат Субару
Не моа са сопра... както се казва в една чалга песен май...Както и да е - на мен ми беше интересно що за птица ще е ХВ-то, особенно като чета редовно Аутобилд - имаше две статии - една преди 2-3 месеца, дето го сравняваха с Тигани, Купъри и не помня кво - оплюха го че бил стегнат, твърдо окачване и като цяло спортиста от 4-те. Предният брой пишат че бил с меко окачване дето се накланяло в завоите ... Наясно съм че са платено списание и освен Немски производител няма да похвалят друго - ама все пак не може в рамките на два три броя да се пишат диаметрално различни мнения. А и за десерт - не случайно Субару се карало от лесничеи, и то пенсионирани Интериора му бил дървен - че на Йети тогава какъв е?, за Мини купър да не говорим...
Относно Тигана - возих се в такъв - дизел, автомат - возия - дърво, кутията се чуди нагоре ли, надолу ли да включва - въобще не мога да разбера кво е това хвалене - ако кача някой на СВХ-а дето е правен 92-на със архаичен автомат и нищо и никъв софтуерен ъпгрейд за смяна на предавките ще се разплаче още на 2-рия км че е дал 50 и кусур хиляди лева за кашон на колела
Но както правилно е отбелязал колегата - всеки има право на лош вкус и да си харчи парите както иска
Относно Тигана - возих се в такъв - дизел, автомат - возия - дърво, кутията се чуди нагоре ли, надолу ли да включва - въобще не мога да разбера кво е това хвалене - ако кача някой на СВХ-а дето е правен 92-на със архаичен автомат и нищо и никъв софтуерен ъпгрейд за смяна на предавките ще се разплаче още на 2-рия км че е дал 50 и кусур хиляди лева за кашон на колела
Но както правилно е отбелязал колегата - всеки има право на лош вкус и да си харчи парите както иска
Ееее, СВХ-а... нищо не каза все едно. Къде сравняваш тигани, мигани с него Пък да не говорим и за тиган с/у Джъсти с ЦВТ (не съм се возил, ама ми падна ченето преди няколко дни, като ми казаха, че има Джъсти '91 с ЦВТ) Просто за някои хора 'немското' е болна тема и друго не искат... добър вкус.. к'во да прайш. Дали има тест драйв в София на ХВ? Някой да знае нещо по въпроса?