Последно турбото ХТ ще е 250 кс и 350 нМ идващи още при 2000 оборота до 4800.Дизайна няма да го коментирам, въпрос на вкус е. Продължава се обаче с мечето Ръкспин концепцията, а не повдигнато комби , както беше едно време. Сега изникват въпросите- спирачките пак ли ще са с дискчета 294мм и отзад солид..., седалките тип Икеа ли са или са и за шофиране, окачването е Американско или..., електрохидравликата е като на БРЗ или на Киа...
Пет Ное 02, 2012 8:15 am
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
Няма такава грозотия! С тия големите пластмаси изглежда суупер ефтина кола за средностатистическия потребител - като няква KIA. Аз докато успея да си купя форстър сигурно всичките така ще изглеждат https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Пет Ное 02, 2012 9:37 am
Liv
Регистриран на: Пон Мар 12, 2012 2:22 pm Постове: 148 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester SH 2.0 MT
Рейтинг: 60
В линка дето си дал един добре е писал "Not so pretty, looks like a chevy" С таз маска отпред наистина мяза на новата Captiva, която пък прилича на едни GMC-та... Дано не заприличат на немските машини, които хич не се различават едни от други - сутрин юбералеса слага емблемки VW, следобед Ауди, т.н.
Пет Ное 02, 2012 9:50 am
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Имам чувството, че от 2005 г. форестъра все по-малко прилича на горски и все повече добива "градски" черти. Трудно вече може да бъде различен от множеството паркетници, които се навъдиха в последно време. Губи индивидуалност, а е кола с характер. Тази тенденция на някои може да им харесва, но на мен лично не. Нямам нищо против пластмасовите защити на най-ниските места (решетка, картер, прагове, калници), както е при първото поколение. Чувстваш се спокоен ако трябва да излезеш извън асфалта - нали е forester. А дали е форестър сега - ще видим
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
Имам чувството, че от 2005 г. форестъра все по-малко прилича на горски и все повече добива "градски" черти. Трудно вече може да бъде различен от множеството паркетници, които се навъдиха в последно време. Губи индивидуалност...
Така е. Но това е логиката на бизнеса - търсят се начини да се разшири клиентелата понеже трябва да се продава. Нишата на Форестър от първите серии е твърде тясна. Затова Форестър от уникално комби се превръща в обичаен паркетник. В търговско отношение мястото на стария Форестър се заема от Аутбек. Маркетинг...
Бойчо пусни си една снимка на сниженото Фори SH да покажа моя идеал за Фори - не комби, не СУВ, а вагон.
Новият outback е още по СУВизиран, той даже взе и SUV на годината в САЩ, нишата на старото фори по-скоро ще се заеме от XV.
Новото фори е наистина малък СУВ, изглежда като паркетник, но не е. Ще катери и ще върви повече от всякаква конкуренция. Но беше време Форестър да стане автомобил с модерен дизайн, колкото и да не се харесва на феновете традиционалисти. Сегашният някак си има ретро елементи и изостава от 2008+ дизайна на останалите модели. Тук изглежда по-добре:
Според мен Форестър започва да придобива прекалено паркетен вид. Не ми харесва, най-вече предната броня и джантите. Назад ми прилича на Санта Фе. На живо може да е съвсем различно, но съм малко разочарован, не че е важно, де.
Добре де, трябва ли задължително едно субару да е грозно? Започват да ги правят красиви и здрави, аз се радвам. Ще стане па-масова кола, ще паднат цени на части, на коли. Не е лошо, време беше да хвърлят теслата.
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
Нед Ное 04, 2012 3:27 pm
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Няма лошо. Теслата са я хвърлили преди 10-на години мисля, специално що се отнася до forester. Но губи суровия вид на спартански боец готов на всичко. Както и да е, това са доста субективни неща. Едва ли нашите мнения ще повлияят на фирмената дизайнерска политика.
taipan написа:
Бойчо пусни си една снимка на сниженото Фори SH да покажа моя идеал за Фори - не комби, не СУВ, а вагон.
Новият outback е още по СУВизиран, той даже взе и SUV на годината в САЩ, нишата на старото фори по-скоро ще се заеме от XV.
Новото фори е наистина малък СУВ, изглежда като паркетник, но не е. Ще катери и ще върви повече от всякаква конкуренция. Но беше време Форестър да стане автомобил с модерен дизайн, колкото и да не се харесва на феновете традиционалисти. Сегашният някак си има ретро елементи и изостава от 2008+ дизайна на останалите модели. Тук изглежда по-добре:
На 30 ноември дебютира в САЩ, така че ще има детайлна информация.
Така е. Първата генерация на forester е поставен в категорията SUV. Постепенно през годините е тикан към crossover сегмента и в момента за него се говори като за такъв. Мястото му в гамата на марката се заема от аутбека и от части ХV(модел с доста неясно бъдеще за сега). Но някак си ми е трудно да възприема новото фори като кросовър с всичките тези лъскавини. Това естествено съвсем не значи, че е лишен от основните си расови черти под капака и купето. Мнението ми е субективно и не ангажирам никого с него, още по-малко желая да става тема на ненужни спорове.
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness