| Автор |
Съобщение |
|
denjito
Автомобил: Impreza WRX
Рейтинг: 0
|
Здравейте! Искам да попитам някой има ли представа тази импреза пребоядисвана ли е или наистина може да е друг цвета при коша на двигателя фабрично (така казва човекът който я продава)? Благодаря предварително:) това е линк към колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1bv2ul
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 2:00 pm |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
|
Аз лично незнам да има автомобил(не само субару),който да е с различен от основния цвят вътре в коша на двигателя(ако греша моля някой колега да ме поправи).Най-вероятно автомобила от обявата е пребоядисван,което в никакъв случай не го прави автоматично лош.Ако ти хареса нека я погледнат в сервиз.
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 2:23 pm |
|
|
|
denjito
|
Мерси за отговора  И аз мисля, че няма как да е така фабрично, но така твърди човека:) А може да не сам запознат, затова питам  Лошото е ако е пребоядисвана, да не е блъскана и после да са я оправили:(
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 2:31 pm |
|
|
|
bad_dog
|
|
Пребоядисвана е.
Ако гледаш за удар, разгледай за криво следните места:
- отпред - зоната около радиатора; - отзад - под бронята, около резервната гума; - разгледай дали са еднакви луфтовете на калници, врати, капаци;
_________________ Beam me up, Scotty
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 2:34 pm |
|
|
|
denjito
|
oks  Мноого благодаря 
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 2:38 pm |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
denjito написа: Лошото е ако е пребоядисвана, да не е блъскана и после да са я оправили Ми то затова е и пребоядисана.Въпросът е-дали е само козметика, или по-сериозен удар,което от разстояние няма как да се установи.Виж наистина местата които ти е посочил колегата bad_dog.Много зависи и това,ако е имала удар,след това как са я оправили.Ако е закачат и на стенд в читав сервиз,ще си проличи,а и там знаят точно къде да гледат за такива скрити жокери.
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 2:52 pm |
|
|
|
denjito
|
oki:) 10x 
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 2:59 pm |
|
|
|
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103  
|
|
Ако ти я дадат за тест драйв с по висока скорост 80-120 като натиснеш прилично силно спирачката и залюлееш волана ( колата - рязко ляво дясно) ако не те хвърли на страни е малко вероятно да е усукано купето, което всъщност е най-притеснителното при ударите. Иначе с ролетка можеш да премериш диагоналите, но трябва да е на подемник за да хванеш всички диагонали и това пак не е гаранция.
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 5:23 pm |
|
|
|
SCRAPPER
Регистриран на: Пон Яну 16, 2012 10:31 pm Постове: 397 Местоположение: Bulgaria;Sofia/Ireland/Slovenia
Автомобил: Душата ми кара AMG
Рейтинг: 122  
|
denjito написа: Здравейте! Искам да попитам някой има ли представа тази импреза пребоядисвана ли е или наистина може да е друг цвета при коша на двигателя фабрично (така казва човекът който я продава)? Благодаря предварително:) това е линк към колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1bv2ulТо скоро се качи и ела да се видим да погледна колата и да сме спокойни
_________________ Не е важно да губиш красиво,важно е да биеш грозно ! Не е важно колко коня имаш под капака, а какво магаре е зад волана!
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 5:26 pm |
|
|
|
denjito
|
|
ок като дойде момента ще звънна, че сега още продавам моята, но ги гледам да се ориентирам, ако я продам направо да взимам някоя:)
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 5:39 pm |
|
|
|