Отговори на тема
 Ремонт и реглаж на предница 
Автор Съобщение

Постове: 67
Автомобил: Subaru Impreza 2.0 GT Turbo
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, пробвах да намеря подобна тема, но нещо не се задоволих. :)
Та, събирам лека- полека парички, да влизам в бокса и ме интересува, ако някой помни за себе си, колко горе-долу ще излезе да кажем смяна на: карета, маншони, шарнири биалетки ииииии друго, за сега не се сещам (ако някой се сети да добави, аз поне това забелязах :) ) с реглаж.

И отделно се сетих, че пича, дето минах преглед при него, видя и ми показа, че ми изпуска семеринг на рейката. Какво горе - долу ще ми смукнат от джобчето за това :) ?

Колата ми е тази от описанието, а моля и да посочите, кой ще обслужи Скуби добре в София поне по първия проблем на първо време.
Благодаря ви предварително!!!

Сря Ное 28, 2012 6:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 493
Автомобил: XV 2.0 ; Outback B13 H6
Рейтинг: 224
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
части от mimo13 си пазарувам и си ги сменям сам. маншоните на рейката :
Цитат:
Маншона за карето е с размер 87-24-105 милиметра. Тампоните за стаб. щангата с един маншон за каре и един за кормилната рейка, заедно с доставката до софия ще ти струва 52-53 лева.

Тампоните за стаб. щангата са по 8 лева. Маншона за карето е 17 лева/комплекта/ а маншона за рейката струва 13.
и пак цитат от мимо
Цитат:
Биалетки кои ти трябват предни или задни, предните тайвански са по 26лв/бр, оригинални 45лв/бр, задните тайванки са по 45лв/бр, оригинални 65лв/бр

смяната си я извършвам сам и немога да ти помогна със сервиз ;) предполагам са същите, защото за моето легаси 95 2.2 и за на един приятел 2.0 96г. всичко ни е еднакво ;)

това имам като ЛС от мимо ;)

Subaru Outback 2.5 `98 USA
Subaru Legacy 2.2i GX `95
Toyota Corolla D4D `06
Skoda Octavia AXR `07
LR Discovery 300Tdi `96

Чет Ное 29, 2012 11:19 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 67
Автомобил: Subaru Impreza 2.0 GT Turbo
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Мерси много! Значи, около 150лв. за части ако са ми читави каретата :good:
Нека все пак, ако някой знае добър сервиз, да каже, моля.

Чет Ное 29, 2012 9:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега, честито за придобивката. Тези коли са легендарно здрави ако се обгрижват навреме и с качествени части! :)
Обаче понякога трябва да поровиш малко във форума за да намериш твоята информация, а в случая това е елементарно. Ето ти все пак линк към темата с читавите сервизи и за да няма после "... еди кой си е виновен че ме прати еди къде си..." прочети я цялата и сам реши на кой майстор да се довериш! :) Успех и дано всичко да мине безпроблемно, зима иде... :)
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=67

Чет Ное 29, 2012 9:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 862
Автомобил: Pontiac Firebird 5.0 V8
Телефон: 0899164990
Рейтинг: 385
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако случайно се казваш Георги сме колеги в университета :beer:
А иначе аз купих моето Легаси от 1 приятел и той има читав майстор който се е грижел за колата засега. Ще я водя при него да ми сменява маслото на автомата ако искаш мога да те заведа?

Пет Ное 30, 2012 10:04 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 203
Автомобил: Outback B13
Рейтинг: -24
Кофти...
Отговори с цитат
Аз си купувах каре в началото на годината пак от Марин (от Варна) мисля,че 90лв беше цената като не беше оригинално но до момента си е ок.Относно биалетките има един колега който предлага полеуретанови тампони с които можеш да обновиш и удължиш значително живота на старите ти като цената е 55лв за комплект за предни и 65лв за задните :good:

Нед Дек 09, 2012 9:39 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема