То баси и живота, 'земеш кола и след Х (<2, 3 в най-добрия случай) години караш стария модел
Шефовете ни трябва да знаят, че има нов Форко, да се стягат! Въпреки, че колкото повече гледам и се радвам на марката се убеждавам, се Аутбечец ми се кара
Вто Ное 13, 2012 5:19 pm
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Оооо-ДА! След тези материали си обръщам мнението като фурнаджийска лопата на 180 градуса. Определено това е бъдещата ми кола. Колко бъдеща? - дано не много "Кросоувърът вече напълно оправдава името си на „горски“, защото се сдоби и със специален офроуд режим - X-Mode..."
Прикачени файлове:
Forester 2014.jpg [ 94.94 KiB | Прегледано 813 пъти ]
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
Вто Ное 13, 2012 6:38 pm
kris-uk
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 11:59 pm Постове: 228 Местоположение: Пловдив
Автомобил: XV 2.0 CVT 12"
Рейтинг: -15
"Нарочно ли е направен грозен или така се е поличило ? Харесва ми какво предлага като автомобил, но просто не мога да издържа да го гледам в гаража всеки ден"
и още един
"Ако ги наредим 4-те модела в редица няма да мога да кажа кой от коя година е"
Трябва да отчетем, че Форестър си остава автомобил за истински Субару фенове, дори и новия цивилизован модел
На мен също. В крайна сметка затова се казва forester, а не coiffeur например. Следя редовно тест драйва от сайта http://foresterlive.com/ и все повече ми харесва.
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
Пет Ное 30, 2012 9:14 pm
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Забавен коментар към снимката Въобще прави ми впечатление, че екипа от тест драйва е доста учуден като срещнат по-стари модели Дано на корпоративно ниво не решат да правят продукцията си по-бързо оборотна(т.нар. "планирано остаряване") с цел по-високи печалби.
Прикачени файлове:
Коментар на файл: източник - http://foresterlive.com/report/#0090 Untitled.jpg [ 131.89 KiB | Прегледано 401 пъти ]
Незнам дали е грозен, но определено излъчва характер. Което не може да се твърди за осталите конкуренти в класа. Всички са с еднакъв дизайн стил: "крава го е близала". Добре, че им слагат емблеми, защото иначе няма да как да се определи какава е марката.
Прикачени файлове:
All-New-2013-Toyota-RAV4-first-debuts-at-LA-Auto-Show-14.jpg [ 90.15 KiB | Прегледано 372 пъти ]
01-2014-subaru-forester-fd-1.jpg [ 133.96 KiB | Прегледано 372 пъти ]
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".