Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Промоция! Legacy 2.5 УНИКАТ 
Автор Съобщение

Постове: 52
Автомобил: Subaru Outback
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Нов внос от Швейцария. Аз съм и първи собственик в БГ. В момента е със зимни гуми. http://www.cars.bg/u831344 понеже няма снимки на таблото (понеже са над допустимите МВ) който иска му ги пращам веднага на мейл или скайп.

Пет Ное 30, 2012 2:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 256
Автомобил: Subaru Forester 2.0 Diesel MY2009
Рейтинг: 120
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И какво и е "уникалното" на тази кола?

:pardon:

Пет Ное 30, 2012 6:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 768
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Jores написа:
И какво и е "уникалното" на тази кола?

:pardon:

УНИКАТ e типичен жаргон за обява от автоджамбазин, а в случая уникалното е топката на задното стъкло ROFL

Съб Дек 01, 2012 12:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 596
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Много е гот, че има такива обяви отвреме-навреме - развеселяват!
"Всички екстри за модела +++ още няколко" - гот, а?!? :D
А и тоя "нов внос" пък снимки от 2007-а с БГ номера !!! :-~
Готина обява - еваала! ROFL

Съб Дек 01, 2012 11:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 249
Автомобил: Impreza WRX
Нов фен
Отговори с цитат
Може датата на апарата да не е настроена просто ;)

Нед Дек 02, 2012 12:31 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
1-во - не съм джамбазин
2-ро - колата е вкарана преди 3 месеца в БГ
3-то - допълнителни екстри като: реле за фаровете, вдигане на стъклата след заключване и възможност за палене и гасене с дистанционното на алармата я прави "уникат" btw топката отзад също :D
А относно датата на снимките - има талон който доказва датата регистрацията, а ти който се смееш на обявата, карай си дарака и завиждай

Нед Дек 02, 2012 2:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
mimcho написа:
1-во - не съм джамбазин
3-то - допълнителни екстри като: реле за фаровете, вдигане на стъклата след заключване и възможност за палене и гасене с дистанционното на алармата я прави "уникат" btw топката отзад също :D
А относно датата на снимките - има талон който доказва датата регистрацията, а ти който се смееш на обявата, карай си дарака и завиждай

Колега не с лошо ;) Като гледам имаш 12 поста и можеш да публикуваш обяви.В други форуми това става след 100....Та никой тук не те познава. :idea:
Като не искаш такива коментари спести си мързела при пускане на обявата и опиши подробно какво имаш за продаване според правилата на форума.
Нагледали сме се на "УНИКАТИ" та защо ти да си различен.
Успех с продажбата :good:

Нед Дек 02, 2012 3:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Greg4o написа:
mimcho написа:
1-во - не съм джамбазин

Колега не с лошо ;) Като гледам имаш 12 поста и можеш да публикуваш обяви.В други форуми това става след 100....Та никой тук не те познава. :idea:
Като не искаш такива коментари спести си мързела при пускане на обявата и опиши подробно какво имаш за продаване според правилата на форума.
Нагледали сме се на "УНИКАТИ" та защо ти да си различен.
Успех с продажбата :good:

Колега както четеш по-нагоре с нищо никого не съм засегнал. До сега не съм писал други такива обяви и не съм запознат както точно се описва. А като гледам коментарите, май това са хора които въобще не се интересуват от самата обява, колкото от това да се заядът със заглавието или с автомобила ми. Мисля че това се превърна повече в спор, отколкото в тема 'обява' и мисля че аз не съм виновния. Respect

Нед Дек 02, 2012 4:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Като не знаеш как се пуска обява - има си правила на форума и по-специално за раздела, където колегите са описали точно и ясно какво трябва да се напише в обявата. Пускането на линк към външен сайт не е обява и изобщо не е по правилата на форума.
А коментари е ясно, че ще има, когато има неясноти около обявата - прави се с цел да се предпазят евентуални купувачи от форума, които не са толкова запознати с марката и модерната гама, както и техните особености.

Нед Дек 02, 2012 5:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 256
Автомобил: Subaru Forester 2.0 Diesel MY2009
Рейтинг: 120
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мимчо, то по твоята логика всяка кола с добавен блутут и багажник на покрива е "уникат"..
А и научи значението на думата "промоция", защото в твоята обява няма НИЩО, което да е свързано с "промоция" (дори изобщо не коментирам доколко е уместно да се слага тук, по-старите форумци са наясно).

Общо взето това е горублянския стил - там половината коли са "уникати", а 2/3 са "на промоция".

:facepalm:

Нед Дек 02, 2012 11:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А тази обява не е ли "уникална" и тя ? ;)

viewtopic.php?f=12&t=12652&p=158754#p158754

Пон Дек 03, 2012 12:17 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
mimcho написа:
Нов внос от Швейцария. Аз съм и първи собственик в БГ. В момента е със зимни гуми. http://www.cars.bg/u831344 понеже няма снимки на таблото (понеже са над допустимите МВ) който иска му ги пращам веднага на мейл или скайп.

Колега, може и паметта да ме лъже, но ти не пусна ли тема за автоджамбази измамници от Видин дето са те излъгали с тая кола - 2 седмици след като я купи, тема в която предупреждаваше бъдещите собственици на Субару да не се прекарват? :giggle:

Сподели с какво са те излъгали и какво си ремонтирал та колата от 5700 е станала на сегашната цена

Пон Дек 03, 2012 8:30 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Vmax написа:
mimcho написа:

Колега, може и паметта да ме лъже, но ти не пусна ли тема за автоджамбази измамници от Видин дето са те излъгали с тая кола - 2 седмици след като я купи, тема в която предупреждаваше бъдещите собственици на Субару да не се прекарват? :giggle:

Сподели с какво са те излъгали и какво си ремонтирал та колата от 5700 е станала на сегашната цена

Май паметта те лъже колега. Не съм пускал никви подобни теми. На колата са сменени всички консумативи, сложил съм зимни гуми, като прибавиме регистрации, граждански, аларми и т.н. на мен ми е стъпнала над 7000лв. Така че въобще не може да се коментира цената, още повече от хора които нямат интерес, а само си губят времето във форума и се чудат с кой да се заяждат.

Пон Дек 03, 2012 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Сподели с какво са те излъгали и какво си ремонтирал та колата от 5700 е станала на сегашната цена[/quote]
Май паметта те лъже колега. Не съм пускал никви подобни теми. На колата са сменени всички консумативи, сложил съм зимни гуми, като прибавиме регистрации, граждански, аларми и т.н. на мен ми е стъпнала над 7000лв. Така че въобще не може да се коментира цената, още повече от хора които нямат интерес, а само си губят времето във форума и се чудат с кой да се заяждат.[/quote]

viewtopic.php?f=1&t=12252&p=154499&hilit=%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8+%D0%BE%D1%82+%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD#p154499

Да - объркал съм автора - намерих темата - целта не беше да се заяждам. Успех с продажбата.

Пон Дек 03, 2012 10:21 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.