|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Може ли да получа малко инфо за Outback 4AT 2005г.
| Автор |
Съобщение |
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
Да колега,разбрах че лесно се сваля и наистина има две нива на осветеност но не от "DSPL" а от "BRIGHT"-копчето над него.Сега остава да намеря такива диоди и да ги сменя когато имам време.Дреболий са това,но като се знам,ще започне да ме дразни  .
|
|
|
|
| Вто Сеп 18, 2012 9:22 am |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|

Колеги,да не отварям нова тема,реших да попитам тук.Предния капак на Аутбек 2005 г. алуминиев ли е или не?Питам,защото снощи някой пе***ас ми е надрал предния капак на колата с пирон или ключ и то качествено.Идеятя ми е да изчакам до пролетта и да го пребоядисам,също и да пастирам колата.НО сега през зимния период да не хване ръжда на това място.С две думи да го правя веднага,за да не ръждяса или може да изчака до пролетта,ако е алуминиев.Също така някой колега от Варна да препоръча добър автобояджия във Варна(пробвах с търсачката,но не излезе това което търсех).Някъде във форума четох и за хубава боя (или лак),която е по твърда,но не можах да намеря темата.
И още един въпрос-някой зареждал ли е акумулатор AC Delko с око,незнам дали се води обслужваем или не(мисля че не е).Въпроса ми е превантивен-нямам проблем с акумулатора,но купих колата с него и незнам колко ще изкара.Дали вътре е с гел или си е стандартен вътре и може да се долива дистилирана вода и да се зареди ако се наложи (има и такива които се водят необслужваеми,но има възможност да се отворят и вътре са си като напълно нормален обслужваем акумулатор).
|
|
|
|
| Пон Дек 03, 2012 10:52 am |
|
|
|
fluti
|
Пробвай да залепиш магнит на капака - ако е алуминиев няма да залепне  Акумулаторът, щом е с "око", значи е с течен електролит. За зареждането - всеки акумулатор може да се зарежда 
|
|
|
|
| Пон Дек 03, 2012 11:37 am |
|
|
|
DDD
|
fluti написа: Акумулаторът, щом е с "око", значи е с течен електролит .  Това ми беше основната чуденка. А относно зареждането-знам,че всеки може да се зарежда,просто ме интересуваше вътре с какво е.Мерси. P.S.И предния и задния капак се оказа,че са алуминиеви.Остава само въпроса с пребоядисването.
|
|
|
|
| Пон Дек 03, 2012 11:44 am |
|
|
|
Alien Smile
Регистриран на: Пон Дек 12, 2011 11:22 pm Постове: 63 Местоположение: Севлиево/Варна
Автомобил: Subaru Legacy 2.0
Рейтинг: 0
|
|
Капака не е железен определено,магнит не лови.
_________________ SUBARU--->FEEL THE MAGIC
|
|
|
|
| Пон Дек 03, 2012 3:03 pm |
|
|
|
svetvet
Регистриран на: Пон Дек 12, 2011 6:36 pm Постове: 35 Местоположение: Варна
Автомобил: VW Passat
Рейтинг: 0
|
|
Здравей, съжаляам за колата.Мога да ти помогна за боята тази, за която питаш. Ставаше въпрос за PPG боя със специален лак Ceramicleаr мисля, че беше.Телефона на сервиза е 0889631443-тъсиш Жоро.
|
|
|
|
| Пон Дек 03, 2012 3:40 pm |
|
|
|
krismarg
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 7:55 am Постове: 659 Местоположение: Шуменско
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57 
|
|
Иди да ти замерят някъде акумулатора.Има едни "хитринки" примерно за Бош, дават в проценти колко живот остава на акумулатора.
|
|
|
|
| Пон Дек 03, 2012 3:48 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |