На Златните мостове беше хубаво докато не минаха снегорините за втори път и да се заледи всичко. А към Алеко с тия павета беше адска пързалка, слизаш от колата и в следващият момент си в поза шпиц на земята Една пернишка хонда ми взе акъла, на тоя лед с голям наклон отпуска съединителя колата тръгва леко без да боксува и в следващият момент и набива яко газ и тази хонда изчезва а е само на предно. Не видях дали беше със шипове но може и да е шперована.
Вто Дек 04, 2012 9:05 pm
plaskom
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 4:06 pm Постове: 2780 Местоположение: София
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Не знам за Хонда, но имаше едно Рено Клио Williams което раздаваше газ на макс и нагоре и надолу. Аз мога да се похваля, че изтеглих Голф със счупена кутия с блокирали колела нагоре-спрях на баира извадих въжето(пича вика забрави няма начин) влезнах си в колата и го влачих като бръмбар сламка нагоре по леда Чакаме големия сняг
_________________ Кефа цена няма ...
Вто Дек 04, 2012 11:43 pm
joker_brand
Регистриран на: Нед Фев 06, 2011 6:21 pm Постове: 438 Местоположение: +818
Автомобил: The power of dreams ....
Не ...бях със семейното комби да го тествам за първи път как се държи на сняг. Живи здрави да навали още и ще изкарам Зеленото чудовище да го попързалям.
_________________ Кефа цена няма ...
Сря Дек 05, 2012 11:42 am
joker_brand
Регистриран на: Нед Фев 06, 2011 6:21 pm Постове: 438 Местоположение: +818
Автомобил: The power of dreams ....
Не ...бях със семейното комби да го тествам за първи път как се държи на сняг. Живи здрави да навали още и ще изкарам Зеленото чудовище да го попързалям.
Екстра, и аз чакам да навали за да изкарам "дзверо"
Сря Дек 05, 2012 12:46 pm
IvoG
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 7:20 pm Постове: 237 Местоположение: Sofia
Автомобил: WRX Wagon
Не знам за Хонда, но имаше едно Рено Клио Williams което раздаваше газ на макс и нагоре и надолу. Аз мога да се похваля, че изтеглих Голф със счупена кутия с блокирали колела нагоре-спрях на баира извадих въжето(пича вика забрави няма начин) влезнах си в колата и го влачих като бръмбар сламка нагоре по леда Чакаме големия сняг
Мда пича с реното също ми напълни душата. По едно време беше отцепено защото дърпаха един форд и като почнаха да тръгват колите ми направи впечатление как рендето се мъчи на леда ама леко леко без бутане и тръгна бавно, а хондата на същото място газ и черта
Сря Дек 05, 2012 2:04 pm
bobo21
Регистриран на: Чет Апр 26, 2012 3:42 pm Постове: 39 Местоположение: София
Автомобил: Legacy '05 седан H6
Аз се разходих във вторник следобед до Офелиите на Витоша, беше безлюдно и много приятно. Попързалях се на обръщалата около Златните мостове. Само един ентусиаст с хонда се появи по едно време.
Ще минеш да ме вземеш, а аз ще взема да те мина. Поканиха ме на кръчма от 20.30ч, звънни ако искаш към 22ч. и може да те напляскам небрежно пред драгалевските улични кучета.
_________________ Когато на готин човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е гот - това е чалга!
Нед Дек 09, 2012 7:05 pm
dessito
Регистриран на: Чет Окт 14, 2010 7:00 pm Постове: 866 Местоположение: София
Автомобил: Impreza2.2Т ,Impreza H6,Subaru SVX
За жълтата Impreza разбрах кой е ,а другите 3 кои бяха вчера вечерта към 23:30 -24:00 там при снегорините бяхте спрели. Съжалявам ,че не спрях и аз да се запознаем ,но бях тръгнал да спасявам едно приятелче което беше влезнало в някаква канавка,а до като стигна Клиото го беше изтеглило,а и вас на връщане не ви хванах .