Отговори на тема
 Питане за ксенон 
Автор Съобщение

Постове: 79
Автомобил: outback
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравйте,
Малко помощ.Скоро си смених хсенона и сега има един много странен ефект.Като запаля колата и включа фаровете единия се пали за малко и изгасва.След това изгасвам фаровете и ги включвам пак и вече всичко е ОК.Ако първо запаля фаровете и след това запаля колата отново всичко е ОК.В сервиза казаха че крушката и баласта са наред.Ако някой има идея или да знае къде да отида нека сподели.

Пет Дек 14, 2012 10:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 362
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Да не те отчайвам ама или крушката или баласта не са наред. Защо не оставяш фаровете включени, така или иначе като извадиш ключа целия ток по колата спира ?

Пет Дек 14, 2012 10:18 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, ако напишеш в профила си къде живееш и коя година е колата, имаш по-голям шанс да получиш разумни препоръки за майстори по колата ти.
:)

Пет Дек 14, 2012 11:23 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
И аз така съм направил-оставям фаровете включени,ама нали не било хубаво за ксенона да е включен докато палиш колата.Иначе съм от Дървеница.Колата е OUTBACK 2005.По принцип ходя при Любето ама и той не можа да помогне.Той ми взе ксенонките,даже ходи да им ги рекламира,но тия ги тествали и казват че са наред-и баласта и крушката.

Пон Дек 17, 2012 10:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 143
Автомобил: Outback 3.6R 2016
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здрасти Додич, (Стефан съм), на предишната ми кола бях с фабричен ксенон и в един момент и на мен почна да ми прави този номер единия фар. Много време изкара така, но според мен е тръгнала крушката. На моменти леко трептеше и светлината, докато не ги изгася и после отново запаля, смених крушката и всичко заспа. Поздрави! :)

Вто Дек 18, 2012 4:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 28
Автомобил: AUDI S6
Нов фен
Отговори с цитат
dodicha написа:
Здравйте,
Малко помощ.Скоро си смених хсенона и сега има един много странен ефект.Като запаля колата и включа фаровете единия се пали за малко и изгасва.След това изгасвам фаровете и ги включвам пак и вече всичко е ОК.Ако първо запаля фаровете и след това запаля колата отново всичко е ОК.В сервиза казаха че крушката и баласта са наред.Ако някой има идея или да знае къде да отида нека сподели.

Размени само крушките за да видиш от баласт или от крушка е. А колкото и странно да звучи има вероятност и да се оправи...особено ако кенона е около 50 лева.

Вто Дек 18, 2012 6:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 229
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Къде в Дървеница си , щото и аз съм там :D
Иначе и на мен така ми правеше единия баласт, и накрая тотално угасна и го смених за 40лв с нов. Гледам че и другия почна да го прави, т аскоро и него ще го сменя.

Вто Дек 18, 2012 11:10 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Блок 18А на ДСК

Пет Мар 29, 2013 10:09 am
Върнете се в началото
Профил