Отговори на тема
 Въпроси за Impreza I 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички от скоро чета форума защото съм се насочил към марката и се оглеждам за импреза врх моделът който е 1993-2000 година тъй като хондичката вече ми е слаба :( . Чета из форума и разбирам че с годините настъпват доста промени по външния и вътрешен вид даже забелязвам че освен вариантът 211 конски сили има и такъв 218 конски сили. Та искането ми е ако има някой желаещ да помогне на бъдещ колега с обяснение какво точно се променя по колата от 93-та до 2000-та (ако има и снимки още по добре :bow: ) така че да разбера дали ме лъжат с годината при бъдещ оглед. Естествено всякакви насоки и препоръки относно автомобила и покупката му ще са ми от полза. Благодаря предварително и весели празници :santa: !

Съб Дек 29, 2012 5:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Най-сигурният метод за проверка на годината е да вземеш VIN номера и да го провериш в някой сайт.
Код:
http://www.subaru-sale.ru/vin/
http://www.auto-parts.spb.ru/cat/su/su2.mycat

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Нед Дек 30, 2012 12:36 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Да това го знаех но благодаря все пак. Става въпрос за това че една нищожна част от субарутата на пазара са стокови. Ако нищо не е пипано по силовата част на автомобила то те задължително са със смененото табло от СТИ с белите циферблати (ако правилно съм разбрал), друг волан, маншона на скоростния лост и тн.

Нед Дек 30, 2012 12:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема