Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
Greg4o
|
kyka написа: +1 за същия и ако има хора от Сливен моля да споделят впечатления от този автомобил, благодаря! Единствения дизелов бек с ръчни, който видях... Има ги за тази цена в Испания с гаранция за цяла Европа +900€ , учили са ме зимата да гледам дизелите та... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1isuwuАко не го намериш назад: НЕ СТАВА ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Сря Дек 19, 2012 9:07 pm |
|
|
|
Anton Yankov
Регистриран на: Чет Ное 10, 2011 12:21 pm Постове: 463 Местоположение: Burgas/Smolian
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164   
|
+1 за същия и ако има хора от Сливен моля да споделят впечатления от този автомобил, благодаря! Единствения дизелов бек с ръчни, който видях... Има ги за тази цена в Испания с гаранция за цяла Европа +900€ , учили са ме зимата да гледам дизелите та... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1isuwu[/quote Ами то дизел автоматик и да търсиш,няма да намериш.
|
|
|
|
| Сря Дек 19, 2012 9:53 pm |
|
|
|
kyka
Регистриран на: Нед Авг 01, 2010 11:32 pm Постове: 2 Местоположение: Москва
Автомобил: жена, къща, куче...
Телефон: с камера и фенерче
Рейтинг: 0
|

Greg4o написа: kyka написа: +1 за същия и ако има хора от Сливен моля да споделят впечатления от този автомобил, благодаря! Единствения дизелов бек с ръчни, който видях... Има ги за тази цена в Испания с гаранция за цяла Европа +900€ , учили са ме зимата да гледам дизелите та... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1isuwuАко не го намериш назад: НЕ СТАВА ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Колеги редовно чета във форума и следя темите. Пропуснал съм няколко дена и сега гадая коя от публикуваните обяви е била за колата която ме интересува, погледнах и в боксер дизел- намерих друга неактивна обява, която не ми дава възможност да сравня с тази която посочих. Явно има слабо място щом ползваме емотикони с блъскане на глави вместо с чаши  скоро ще се виждаме на срещите ако не си взема XC70 и не ми побелее главата от ремонти... Останалите които търсят модела и четат форума , конкретизирам става дума за обява на "Ауто Комерсиал " http://auto-comersial.mobile.bg/ град Сливен , Subaru Outback 2.0 D- BOXER год.-2008 вероятно тази тема в "Boxer Diesel" е за нея viewtopic.php?f=18&t=11450 където колегата hitmn е описал впечатления, извинявам се за спама- надявам се заедно да избягваме бъдещи заблуждения без ядове. Поздрави от Москва и Наздраве!
_________________ ...не се гаси туй, що не гасне!
|
|
|
|
| Чет Дек 20, 2012 10:00 pm |
|
|
|
brymbrym
Регистриран на: Съб Фев 18, 2012 11:00 pm Постове: 180 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73 
|
|
| Сря Яну 02, 2013 8:15 pm |
|
|
|
stan
Регистриран на: Нед Апр 22, 2012 1:40 pm Постове: 71 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: outback 2.5АТ 2004
Рейтинг: 4
|
|
| Сря Яну 02, 2013 9:19 pm |
|
|
|
brymbrym
Регистриран на: Съб Фев 18, 2012 11:00 pm Постове: 180 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73 
|
Колега сигурен ли си ,че става въпрос за същия автомобил защото в обявата пише за Тип двигател Бензинов, Регион: София 
|
|
|
|
| Сря Яну 02, 2013 9:40 pm |
|
|
|
stan
Регистриран на: Нед Апр 22, 2012 1:40 pm Постове: 71 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: outback 2.5АТ 2004
Рейтинг: 4
|
|
Колега,посочил съм дизеловият бек,за който колегата kyka пита.
|
|
|
|
| Чет Яну 03, 2013 6:57 pm |
|
|
|
Kireto
Автомобил: Currently looking for one
|
Здравейте, От едно известно време чета из форума за два модела на Subaru и по-конкретно Legacy & Outback, но май след прочетеното тук, а и извън форума повече симпатизирам на Outback-а по-простата причина, че е малко по-висок, което се оказва ключово за нашите пътища. Понеже колкото и да чета няма как да знам всичко за автомобила ... искам да ви помоля за съвет. Попаднах на 2 обяви, една от който е със съмнително ниска цена с оглед на предлагания автомобил ... Ето тази е съмнителната - http://www.mobile.bg/11357839592659807А тази ми се вижда нормална - http://www.mobile.bg/11355483731706886 Много е възможно на 2рата да са й надули цената, но според моите наблюдения въпросния автомобил върви 12-17000лв ... та ще съм ви много благодарен ако споделите мнение по въпроса. Сигурно ви е писнало от такива постове, но ... предпочитам да съм малко досаден и много информиран преди да предприема закупуване на такава кола. Благодаря предварително! 
|
|
|
|
| Пон Яну 14, 2013 10:08 am |
|
|
|
krismarg
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 7:55 am Постове: 659 Местоположение: Шуменско
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57 
|
|
Втората на 108к пък е протрит мокета под педалите!
|
|
|
|
| Пон Яну 14, 2013 2:15 pm |
|
|
|
Kireto
|
1вата май я отнесе някой, защото обявата изчезна  Май ще трябва да изчакам още малко за да намеря подходящата кола. Вие като собственици на Субару ... да ми препоръчате автокъща, в която да мога да разгледам или ако намеря някъде кола, която смятам за подходяща има ли сервиз, който бихте ми препоръчали за да я закарам там за диагностика и преглед? Четох за някакъв тип, в Горна Баня, който внасял само Субару-та имаше доста положителни коментари, но и доста негативни като например, че сменял двигателите на колите без да го отбелязва документално, примерно колата по документи е 2.5 ама реално е с двигател 2.0 ... Та информация по този въпрос също би ми била много полезна.
|
|
|
|
| Пон Яну 14, 2013 3:10 pm |
|
|
|
deadman
|
Кола на 100 000 км, карана в Европа и по-стара от 4 години не вярвам да намериш. Масово одометрите ги пипат щото всички харесваме да си мислим, че караме "почти нова кола". Да си купиш кола е все едно да си намериш жена  . Въпрос на късмет. Търсиш по обяви, избираш и отиваш с нея в сервиз на който имаш доверие. Тук ако потърсиш в търсачката ще намериш Митака Сервиз, ДК Перформанс, Джовани Сервиз и т. н. за София. Ако си от друг град питай конкретно за града.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Пон Яну 14, 2013 4:13 pm |
|
|
|
gerchev
Пресен - пресен
|
здравейте, колеги искам да си купя субару и попаднах на тази обява - http://www.cars.bg/u862660 , някой може ли каже за и против понеже не съм от Пловдив, а от Шумен и се колебая дали да ходя чак до там, мерси предварително 
|
|
|
|
| Пон Яну 14, 2013 7:19 pm |
|
|
|
BLUE 1
Регистриран на: Нед Яну 13, 2013 10:49 am Постове: 269 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59 
|
gerchev написа: здравейте, колеги искам да си купя субару и попаднах на тази обява - http://www.cars.bg/u862660 , някой може ли каже за и против понеже не съм от Пловдив, а от Шумен и се колебая дали да ходя чак до там, мерси предварително  Не си прави труда колега, колата е много вехта, вероятно е от морга, то в тия автокъщи до с. Труд са основно от там. Преди нова година случайно я видях не, че търся такава, но нали е Субару я позагледах.....вероятно е на над 500К км.
|
|
|
|
| Пон Яну 14, 2013 9:04 pm |
|
|
|
gerchev
Пресен - пресен
|
мерси за навременния отговор колега 
|
|
|
|
| Вто Яну 15, 2013 7:34 am |
|
|
|
Kireto
|

Получий мейл от пича от 1вата обява, която беше свалена буквално минути след като я видях  Според мен, 100% е някаква шашма ... "Hello, My name is Naven and I am from England. I see that you are interested to buy my car. Let me tell you a few words about the it the car. It’s a Subaru OUTBACK 3.0 H6 in perfect condition, with no need for additional repairs, no scratches, never been involved in any accidents. The interior looks great (NO SMOKING). The car as you saw in pictures is in very good conditions, works perfectly. The price for the car is 5000 EURO including all fees. I am private dealer of cars in England , buy cars only with left hand drive because in England these cars are very cheap and I sell in all Europe. Don't worry about transport because I work with a company for transport cars and bikes very serious and very safe, I work with them of a long time and I not had ever problems. If you're interested and you have the funds, email me back and I am ready to explain you how I can send the car to you in your country using this company. Look once more accurate data: Mark : Subaru Model : OUTBACK 3.0 H6 Transmission : Automatic Fuel: Petrol Year : 10 / 2006 Km : 80,000 Color : Silver Price: 5,000 Euro" Вие как мислите? Колата е брутално яка по снимките ... За съжаление не мога да ги кача за да видите ... Дава ми "Грешка при изображение".
|
|
|
|
| Вто Яну 15, 2013 9:05 am |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
Това си е стара, обсъждана и широко разпространена схема. Изобщо не се хващай, ще пищиш.
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Вто Яну 15, 2013 9:19 am |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
Бягай далече,въобще не се връзвай на такива 100 процентови схеми. Виж тази тема(ако не си я видял вече) viewtopic.php?f=1&t=12252
|
|
|
|
| Вто Яну 15, 2013 10:14 am |
|
|
|
Kireto
|
Дам ... явно това наистина е доста популярна схема. Аз му отговорих на мейла на човека, разбира се, но той ми върна, че в момента преговаря с някакъв македонец и от тогава ни вест ни кост  Жив и здраве ... само дано не му се върже върже някой на лъжите. Продължавам с търсенето  Макар че като прецъквам по-сайтовете осъзнавам, че трудно ще намеря, това което искам ... дано греша!  Благодаря за мненията и съветите. 
|
|
|
|
| Вто Яну 15, 2013 8:04 pm |
|
|
|
plamen_cog
Пресен - пресен
|
|
| Пет Яну 18, 2013 5:02 pm |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
Пролетта още го гледах с един кандидат колега, ужасен е бека и стои много време там. А и цената е много висока и не подлежи на коментар! А и тест драйв там не може, да знаеш 
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Пет Яну 18, 2013 7:13 pm |
|
|
|