Колеги,какво правим с Белмекен тази година? На нова година определено не ставаше за каране,но мерака си стои. Взела съм телефона на управителката на Лесотехническата база. Цените са приемливи ,а и Белмекен не е далече за нашия район. Пишете ако имате интерес ,за да говорим за дати и цени.За да имам време да подготвя в този кратък период,престоя ще помоля за бърза реакция
Моля ,модераторите ако има интерес да сложат темата в актуална година !Мирси!
За желание имам поне аз, но няма да мога да съм с преспиване за съжаление... Но поне за единият ден ще дойда да си тествам новата машина!!! Браво Деси за повдигането на темата За месеца съм по навит за февруари!
_________________ ----------------------------------- Да бъдем вежливи на пътя!!!!
Последна промяна vik на Вто Яну 08, 2013 3:19 pm, променена общо 1 път
Вто Яну 08, 2013 2:38 pm
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Евгени, това ще е срещичка за да се видим и да покараме като миналата зима И ако е този месец ще е по - добре, понеже февруари има друга среща, на която присъстващите ще са повече. Това на Белмекен си е като седмична среща за софианци
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
Вто Яну 08, 2013 3:24 pm
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R