Отговори на тема стр <  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 104  >
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Няма нищо страшно. Аз ходих с една Жигулетка с СС пакет.

Пет Яну 04, 2013 5:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте! Някой случайно да е ходил да гледа или има информация в какво състояние е това субару http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1qooxk ,че ми харесва визуално но не знам как е в действителност.А пък не ми се бие път от 500 км.в зимата за да го видя и да се окаже че не е точно така както е в обявата.Ще съм благодарен на всички отзовали се.

Съб Яну 12, 2013 3:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Хладилна жабка,сензор за дъжд :birthday: ,а за това че е НАПЪЛНО ОБСЛУЖЕНА не се и съмнявай.Някъде май бях писал че от Враца и Монтана кола не вземам,жена може.Иначе ролбара е страшен,хваща око.

Съб Яну 12, 2013 8:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
До 2004 е минавал по 20 000км на година, а след това 50к+ за 8 години?

p.s.Такъв се продаваше до скоро във форума, ама е по-нова година с газ и ясна история, ама нещо се отказа moskow. Питай го поне ти е наблизо.

Нед Яну 13, 2013 9:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 34
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, харесах си ето това Фори : -
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1s4sqm

Какво мислите за автокъща "Ауто Комерсиал" - Сливен и за конкретният автомобил, залужава ли си?

Сря Яну 16, 2013 9:24 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Автомобил: Субару Форестър 2008 г.
Нов фен
Отговори с цитат
Там са две Субарута на същата цена, и аз много се заглеждам в тях и се чудя.

http://www.carmarket.bg/subaru-forester ... 007&sort=1
http://www.carmarket.bg/subaru-forester ... 007&sort=1

Сря Яну 16, 2013 2:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеите,
случайно някой да е ходил да гледа или да има някаква информация в какво състояние е това субару http://www.cars.bg/u918876 защото ми харесва визуално но цената е по ниска от другите за същата година. Освен това някой да знае къде в Сливен могат да го погледнат ако реша да го купя. И разбира се ме интересува ако някой може да ми даде информация за общите консумативи, които се сменят.
Аз се сещам за:
Ангренажен ремък + ролки ~700лв (водната помпа сменя ли се)
Масло двигател
Масло скоростна кутия
Може би накладки...

Другото което се сетих :) виждам, че двигателите които са 125 к.с са до 2005 след това са най вече 158 к.с. Този двигател не е от най икономичните :) но ме интересува дали поне е здрав като събрата му.

Сря Яну 16, 2013 5:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 60
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте, някой дали е гледал това Субару http://www.mobile.bg/11345121323314439
По снимките е трудно да се ориентира човек, затова ше се радвам някой да сподели впечатления преди да бия път до там, благодаря.

Вто Яну 22, 2013 1:16 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 11
Автомобил: Forester 2.0, 2001
Телефон: 089 78 78 366
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, от няколко месеца съм решил да сменя автомобила. Спрял съм се на "горското" Субару :) Почти няма тема тук във форума която да не съм изчел от край до край касаеща форито :) От няколко дни гледам тази обява ... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1wfd42
Все още не съм ходил да я видя на живо как изглежда... Пускам тази тема с молба към някой от вас...така като я гледа на снимки дали забелязва някаква видима забележка. Дайте съвети какво да гледам на живо ... за задницата изчетох доста неща ... така като я гледам не ми изглежда много ... зле :) Дали някой от вас познава търговеца ... смисъл някакви отзиви... ясно че всеки гледа да ти вземе парите... но все пак ... Благодаря ви предварително.

Нед Яну 27, 2013 12:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 122
Автомобил: Subaru Forester 2.0 "00 MT
Рейтинг: 21
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
PAJO написа:
Здравейте, от няколко месеца съм решил да сменя автомобила. Спрял съм се на "горското" Субару :) Почти няма тема тук във форума която да не съм изчел от край до край касаеща форито :) От няколко дни гледам тази обява ... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1wfd42
Все още не съм ходил да я видя на живо как изглежда... Пускам тази тема с молба към някой от вас...така като я гледа на снимки дали забелязва някаква видима забележка. Дайте съвети какво да гледам на живо ... за задницата изчетох доста неща ... така като я гледам не ми изглежда много ... зле :) Дали някой от вас познава търговеца ... смисъл някакви отзиви... ясно че всеки гледа да ти вземе парите... но все пак ... Благодаря ви предварително.

Колата на пръв поглед не изглежда зле, но на мен цената ми идва малко висока
Аз моята я взех 2000-та но е фейслифт
нещата който имам а липсват на тази:
- автопилот
- подгряване на седалките
- газов инжекцион (може да не искаш, но колите с газ са малко по-скъпи)
- подгряване на предното стъкло (поне тази няма копчето, виждам че има само за халогените отзад (заден фар за мъгла)
другите 3 копчета са - халогени отпред, автопилот и подгряване за предния прозорец
- тази е с обикновенния салон

За мен колата е ОК, ако не търсиш тези екстри и колата е ПЕРФЕКТНА откъм техническа част иначе визуално е добре.

екстрите който пише а се съмнявам да има:
- блокаж на диференциала (на това фори блокаж (ЛСД) отпред или отзад доколкото имам информация няма, може да се има впредвид виското на междинния диф, но той пък често прави проблем и блокира след дълго каране (20-тина км лятото, 50-тина зимата) а е скъп. (вероятно си чел за притрисането при обратен завой)
- Система за защита от пробуксуване (освен виското и 4х4, това фори друга система за пребоксуване няма :)
- Лети джанти (тия джанти са оригиналните и макар да мясат на лети - са метални )
- Бордкомпютър (няма)
- Хладилна жабка
- предно дясно миещо на фаровете липсва
хубаво е че има 2 оригинални ключа, и моята дойде с тях, но на тези не виждам дистанционно за аларма/централно

156к същи ми се виждат малко за италианка на 12 години :)

Това са нещата който виждам аз и просто ти ги пиша за да помогна, иначе колата ми харесва и ако някое от тези неща не те смущава, виж я на живо и я грабвай красавицата ;)

TRAIN: FULLTIME 4WD (F4WD)
MISSION: MANUAL TRANSMISSON (MT)

Нед Яну 27, 2013 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 17
Автомобил: Forester '99MY
Нов фен
Отговори с цитат
Ходих да го гледам това декември месец. В момента не си спомням всичко, но колата в никакъв случай не е перфектна. На външен вид имаше дребни забележки (горе-долу нормални за кола на тези години). Това, което не ми хареса, беше работата на мотора - много неравномерно, постоянно си мени оборотите, даже и загряла, като врътнеш кормилото, оборотите скачат...

От съединителя се чуваше един гаден шум - откъм коша на двигателя, но се чува вътре в купето при затворени врати и прозорци...

Покарах я малко, върви нормално, но за тези пари с малко повече търпение сигурно ще намериш по-добро...

Иначе по снимки ми изглеждаше наистина много добре и може би затова се разочаровах като я видях на живо...

Пон Яну 28, 2013 12:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за коментарите, аз днес гледах една за 3700 ... и за малко да се откажа от покупката и да продължа да си карам старата бегачка :) Беше очукана отвсякъде... но за тези пари толкова :) В момента гледам една от човек кара я от 4 години, преди това е купена пак от човек тук негов приятел...Изглежда ми добре показа ми документи за сменени консумативи преди около 200 км ... единственото което ме смущава е ... 370 000 км пробег... знам че тези двигатели издържат доста повече но все пак ... дайте съвет за пробега ...

Пон Яну 28, 2013 7:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 438
Автомобил: The power of dreams ....
Рейтинг: 90
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не може да е максимално нова, да е перфектна, без външни забележки, по възможност на 85000км карана от пенсионер, да е евтина (към 4000лв, че даже и коментар), по възможност и газчица та да се дява и кожица ако може ! Изберете си приоритетите и тогава си купувайте коли ! Цвят кола не кара, както и куп други прищявки ! Вярно тази тема е с цел да си помагаме/съветваме, ама да не забравяме, че всe пак тези коли имат някаква пазарна СТОЙНОСТ . Като търсите перфектното и намирате "кусурите" на 12-14г кола, то тогава си купувайте нови :beer:

Пон Яну 28, 2013 9:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги,
регистрирах се току що и се надявам да задавам въпроса си на правилното място.
Икам да си купя Форестър и да е на газ и бензин. Почти нищо не знам по темата. Не ми се дават пари за нова от магазина.
Хареса ми тази обява:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1wzne1
Каквото и да ми кажете по нея - и добро и лошо - все ще ми е от полза.

Рових се из форума, попрочетох определени неща, но все пак реших конкретно да попитам точно за тази кола какви са отзивите.
Благодаря на всики предварително.

Пон Яну 28, 2013 9:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
За тази не мога да кажа нищо.
Но тази http://www.cars.bg/u933724 с чиста съвест мога да ти препоръчам. Няма газова, но пък като че ли е по-добре ти да си и сложиш ;)

Пон Яну 28, 2013 10:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
тази е автоматик. забравих да кажа, че държа на ръчните :)

Пон Яну 28, 2013 10:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
joker_brand написа:
Не може да е максимално нова, да е перфектна, без външни забележки, по възможност на 85000км карана от пенсионер, да е евтина (към 4000лв, че даже и коментар), по възможност и газчица та да се дява и кожица ако може ! Изберете си приоритетите и тогава си купувайте коли ! Цвят кола не кара, както и куп други прищявки ! Вярно тази тема е с цел да си помагаме/съветваме, ама да не забравяме, че всe пак тези коли имат някаква пазарна СТОЙНОСТ . Като търсите перфектното и намирате "кусурите" на 12-14г кола, то тогава си купувайте нови :beer:

Нали не си мислиш, че хората които питат тук за помощ с пълни идиоти ... конкретно за мен ... аз питам тук понеже вярвам, че можете да ми помогнете в избора със съвети... като например какво е добре да се гледа при покупка...как да познаем че дадената кола има сериозен проблем... и т.н. Специално за моя въпрос с пробега ... мисля че 26 000 км на година е напълно нормално ( 370 000 / на 14 год. ), та аз сега правя по 40 000 с личния си автомобил... въпроса ми е на какви км се налага отваряне на двигател и т.н.

Пон Яну 28, 2013 10:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 438
Автомобил: The power of dreams ....
Рейтинг: 90
Отговори с цитат
PAJO написа:
joker_brand написа:

Нали не си мислиш, че хората които питат тук за помощ с пълни идиоти ... конкретно за мен ... аз питам тук понеже вярвам, че можете да ми помогнете в избора със съвети... като например какво е добре да се гледа при покупка...как да познаем че дадената кола има сериозен проблем... и т.н. Специално за моя въпрос с пробега ... мисля че 26 000 км на година е напълно нормално ( 370 000 / на 14 год. ), та аз сега правя по 40 000 с личния си автомобил... въпроса ми е на какви км се налага отваряне на двигател и т.н.

Както виждаш, моят пост въобще не засяга теб . Никъде не съм ти споменал ника/името ! Аз говоря като цяло . Иначе при този годишен пробег, наистина 370К са доста . Аз да си я купя на по-малко, пък да сам да си ги навъртя до 370К. Търси, има читави в момента на пазара .

успех :beer:

Вто Яну 29, 2013 1:33 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 222
Автомобил: Subaru Forester +Legaci 2.5
Телефон: 08782734sedem pet
Рейтинг: 109
Отговори с цитат
Не ходете да гледате тази кола http://www.carmarket.bg/subaru-forester ... d=2&sort=1
Продавача е дребна душичка колата е германка имаше я в немския сайт за 1800 евра той я е взел поне за 1500
имаше касетофон по снимките в бг. вече няма
отзад е доста загнила и почти навсякъде има забележки по боята иначе е готов да свали до 4500 хи хи веселяк ROFL

Пет Фев 22, 2013 2:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Искам да попитам ако случайно някой е ходил да гледа този форестър,да си каже мнението че свекъра ми го е харесъл а пък във Враца не ми се ходи само за това, http://www.cars.bg/u915880

Вто Мар 19, 2013 8:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 104  >