Нов по-добър разход на Метан 290 км за 19.50 лв по точно 14.28кг метан От София до Рилския манастир през едно село до дупница и обратно до София точно 290 км Перфектен разход Доволно
Колеги искам да ви споделя как се държи OUTBACK на Метан.Тъй като много се колебаех дали газ или Метан,и реших Метана. Предпочетох макар да не видях друго субару на метан за мнение.След като ми монтираха във Плевен Метановият инжекцион (HIDE POWER)От Плевен до София ми изхарчи 19 лв за 180км и 30км градско и тогава ми свърши Метана.Много съм доволен но има едно прекъсвне на ниски обороти при потегляне и след като смених свещите някои може ли да ми каже от Какво може да е??
Бихте ли ми дали координатите на майстора, който ви е поставил метановия инжекцион. Какви компоненети са ви монтирали (марка). Всичко наред ли, след като вече е минало доста време?Благодаря ви предварително! Имеил [email protected]
колеги да споделиа сега на новите цени на метан разхода ми е 27,45лв на 210 км граско което пак е добар разход сравнение сас бензина, вав студа на бензин разхода за 40 лв 110 км.Сравнение сас метана се вижда разликата на 100 кмколеги да споделиа сега на новите цени на метан разхода ми е 27,45лв на 210 км граско което пак е добар разход сравнение сас бензина, вав студа на бензин разхода за 40 лв 110 км.Сравнение сас метана се вижда разликата на 100 км