Здравейте фенове на Субару!
От около 3 години следя темите във форума,за съжаление не толкова редовно, колкото бих искал и вече имам чувството,че познавам голяма част от вас

.Винаги съм харесвал марката Субару основно за това,че не е твърде масова и има собствен чар,на който все по - трудно устоявам.Преди няколко години нямах смелостта да купя Аутбек - моделът,който ми е най-на сърце и послушах "разума"като се спрях на Зафира за семеен автомобил.Не че е лоша или имам грижи с нея,но сигурно ще се съгласите,че при Опел емоцията е равна на нула,а автомобила все пак трябва да вълнува собственика си.Решил съм да си поправя грешката до края на 2013 г.От Варна съм,а тук е пълно с компетентни мнения на варненци ( и не само

),така че се надявам да се запозная с част от тях и евентуално да получа помощ при издирването на "моята" кола.Ориентирал съм се към фейслифта на II -ро поколение 2002 - 2003 година,най-вероятно 2,5 литровия мотор,задължително автоматик.Като се има предвид,че карам и служебна кола и пробегът ми с личната е около 15 000 годишно,мисля да не слагам и газово...Но да се стигне дотам както се казва.
И един въпрос като за финал - Защо от въпросния фейслифт на Аутбек 2,5 л.мотори са много редки,преобладават H6 -ците,както в обяви от България,така и от Европа ?
Поздрави!