Добре дошъл колега и честито ти придобивка!Много безаварийни километри и само консумативи да и сменяш !Тук във форума има доста компетентни и технически грамотни колеги,така че ако се наложи сигурен съм,че ще ти помогнат.Успех и много да те радва машината!
Благодаря ви колеги, ще се свържа със Варненската група да се запознаем. А съединителя вече е сменен веднъж преди около 30-40к километра, надявам се скоро няма да ме тормози
Пон Яну 28, 2013 12:54 pm
plaskom
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 4:06 pm Постове: 2780 Местоположение: София
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Направи ми впечтление че през задното стъкло се вижда вътре в багажника което ме дразни и видях че трябва да имам този "Rear Gate Board". За момента в нета го намирам само горното (в щатите). Ако не го намеря някъде поне из EU просто ще си сложа фолио на задните прозорци(което така или иначе ще стане, че някак съм като аквариум в момента) и ще си реша проблема...
Пон Яну 28, 2013 4:08 pm
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
Честито и много да те радва! Надявам се близките месеци да да донесат подобна радост и на мен,а с тези темпове във Варна броя на Аутбеците ще се изравни с този на Пасатите и Лагуните
Порових се из полезни връзки и google, но така и не можаш да намеря ясен отговор на въпроса как ми работи Symmetrical AWD системата и VDC? Някой ако може да ми даде линк за да се информирам какво точно карам:)
Във awdwiki.com пише че била перманентно 50:50 като при нужда можела да прехвърли от 80:20 до 20:80 % от усилието върху предни/задни гуми....
4estito ,da ima6 mnogo 6tastlivi momenti s neq! i az tarsq takava ot dalgo vreme,ima6e edna v sofiq predi mesec,no q iztarvah. moje i da e tvoita- varnati ot lizing. sega namerih druga i mai 6te q vzema drugata sedmica ne sam imal takava nikoga,ako moje6 da mi kaje6 tvoeto mnenie,kak e? plusove ,minusi, vsqkva informaciq 6te mi e ot polza´.