Отговори на тема
 Off road Forester III, 2.5 XT 
Автор Съобщение

Постове: 29
Автомобил: Forester 2.5 XT SH 4-AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колата е автомат, някои може ли да каже кой режим е OK за тежки пътни условия?За истински Off road е ясно че не може да се говори но все пак:
Direct?
Sport?
или
Manual?
:-?

Съб Фев 02, 2013 7:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А защо всички те да не са ок? ;) Който и от тях да си избереш, би следвало да си безгрижен. В такива условия, аз бих използвал спорт и ръчен режим. А и за лек офроуд си е много приятна колата. Разбира се, няма да минеш от там, откъдето ще мине направен за офроуд Ленд Крузър, но предполагам не ти е и това целта...
:beer:

Съб Фев 02, 2013 10:35 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ами щото ми се случи да се набия в пясък, фреш, като да речем на шофьорския плаж , Дюни, много off road люде го знаят, и тогава усетих че има разлика в режимите и поведението на колата, излязох сам, на директна, с изключена система за стабилизиране или както и да и е името при Субару. На Спорт е трудно , поне при мен, затова и питам. А относно Land Cruser на Тойота , да , няма да се пънем, но нека да се видим on road..!

Съб Фев 02, 2013 11:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
А , и още нещо, какво е според вас, ускорението от 0-100км за този модел? Попадам на данни от 6.0 s до 7.9s :-?

Съб Фев 02, 2013 11:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
SH9 XT 4-AT e 7,9 по офиц. данни, мерил съм го с Торк-а на телефона, там е някъде. Зависи обаче, може и да падне ако тръгнеш с газ и натисната спирачка предварително. На старт с Х1 25d , на което му дават 6,8 0-100 до към 180 са кажи-речи равни.
Специално на този модел големия му проблем е автомата. Ако беше с малко по-бърз и модерен автомат с поне 6 скорости щеше да е убиец.Прекалено са дълги скоростите и не се използва добре потенциала на мотора по този начин.

Нед Фев 03, 2013 2:04 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
може би ако се пробва на ръчен режим нещата да изглеждат по добре :-? маи и окачването е доста меко, което също е от значение според мен за динамиката 0-100км

Нед Фев 03, 2013 10:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 599
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
за пясък бих карал на LOCK.

Нед Фев 03, 2013 7:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема