Отговори на тема стр <  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  >
 Някой има ли информация за тази Импреса (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 76
Автомобил: Subaru Impreza WRX
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
momcho2000 написа:
Колеги интересува ме това SUBARU http://www.carmarket.bg/subaru-impreza- ... 48524?rn=1 някой знае ли нещо за него или да го е виждал в някоя авто-къща, или някой колега ако има желание да я огледа за да не се разкарвам до Пловдив ако не си заслужава да не бия път чак от Видин, но ако е добре да отивам да я гледам и аз и ако е рекъл господ да я спазарим и отново да съм на SUBARU, и като дойда ще има хубава видинска ракия двоен препек за всички от сърце :beer:

Здравей колега, ето същата обява но в карс.бг - http://www.cars.bg/u935391 Аз съм от Карлово и мога да отида да я погледна в какво състояние е ако искаш, но първия ми свободен ден е чак понеделник - 11.02. Ако искаш да я огледам пиши. :)

Сря Фев 06, 2013 8:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 265
Автомобил: Forester 2.5 XT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, не знам колата в какво състояние е но септември месец купих субару импреза от същият продавач от Карлово. Нещата така се случиха набързо че нямаше как да огледам обстойно колата пък и толкова разбирам де. Колата беше в перфектно техническо състояние според продавача. Гледахме я с едни приятели с които бях при покупката и уж всичко беше наред. Като се прибрах като я закарах в истински сервиз и я огледаха внимателно се оказа следното - съединителят беше тотално заминал, предните амортисьори изпущаха, задните също а и бяха пълнени при това. Моторът поне работи перфектно и няма грам теч никъде ( ние това и гледахме основно ) но смяната на съединителя и амортисьорите ми излезе доста солена. Колата беше внос от Германия също като тази, докарана уж на самоход. Значи според мен има два варианта. Или продавачът нищо да не е знаел за повредите и да е мислил че си е наред, или да е знаел. Струва ми се малко вероятно човек който се занимава с това като бизнес да не разбира от работата си ( той постоянно внася субарута от Германия ). Да я кара толкова километри без да забележи че съединителят едва работи едва ли. А в сервиза като я закарах хората казаха че пълнителите на амортисьорите били доста умело замаскирани и при повърхностен оглед може да не се забележат. И мойта беше със сервизна книжка и т.н. и мислех да не зменям ремъци но като видях как са съединителят и амортисьорите реших да ги сменя. Като ги свалиха монтьорът се хвана за главата, то не били преправяни, сглобявани от различни комплекти ролките, ремъкът беше тотално заминал въпреки че уж сменен преди 50 000 км. Абе незнам дали германецът който му я продал е направил всичко това, може и така да е а продавачът тук да си е в неведение .....ама надали. Казаха ми че най-вероятно е тук всичко да е преправено, да са сглобавани и ангренажният комплект и амортисьорите от различни други коли и т.н. Климатикът също работеше само няколко седмици, явно е бил зареден само за продажбата. От изброените екстри липсваше ESP което присъстваше в обявата. Тази която гледаш колега може да се окаже в перфектно състояние пък, а дано, моят съвет е обаче да погледнеш обстойно амортисьорите и съединителят, освен останалите неща де. Сподели после какво е станало, може само аз да съм карък. Не за друго ами доста пари хвърлих по смяна на части де, иначе сега като са сменени субито е в перфектна форма. :)

Сря Фев 06, 2013 9:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 259
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
emoangeliyn написа:
.......... Проблема, е че не искам комби, все към седана ме влече.

Та имам време да мисля, ...... Благодаря.

Нямаш! - viewtopic.php?f=12&t=13268&hilit=impreza :)

Чет Фев 07, 2013 7:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 17
Автомобил: Vectra C20NE
Нов фен
Отговори с цитат
Geo_Plam написа:
Нямаш! - viewtopic.php?f=12&t=13268&hilit=impreza

Супер е, но трябва да се продаде баба Вектра...иначе тва "габровче" го гледах, много хваща окото, пък и предпочитам да взема форумна кола принципно по обясними причини :)

А тая....и в тоя ред на мисли да попитам като стар опелджия, вежди продават ли се за тия маКини?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11352235275222656&f1=details&slink=20xows

Чет Фев 07, 2013 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Отговори с цитат

Тази е форумна на колегата vik. Добра количка. Моята беше същата червена и беше пушка.
В началото снимките са от миналогодишната сбирка на Белмекен, ако не се лъжа.

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Пет Фев 08, 2013 10:37 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
А как се понася с пропан-бутана този мотор?

Пет Фев 08, 2013 1:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 362
Автомобил: Forester '19 2.5i
Телефон: 885 120 277
Рейтинг: 34
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Тази днес замина за Варна! Със здраве :beer:

Пет Фев 08, 2013 4:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Със здраве да си я кара колегата :good:

Пет Фев 08, 2013 6:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 249
Автомобил: Impreza WRX
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги:) Гледах тази обява и ми стана интересно - някой чувал ли е за такава импреза битурбо? Много странно ми се вижда:)
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=233t9p

Сря Фев 13, 2013 4:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Отговори с цитат
denjito написа:
Здравейте колеги:) Гледах тази обява и ми стана интересно - някой чувал ли е за такава импреза битурбо? Много странно ми се вижда:)

Такова описание може да даде само човек, който изобщо не е наясно с колата... :(

Сря Фев 13, 2013 7:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Продавача си няма и на идея за този автомобил. Той явно никога не е виждал как изглеждат автомобилите на Париж-Дакар. А пък за какво са му задни седалки на "фабричен" спортен автомобил и без никакви ролбари.
](*,) #-o :-~ :facepalm:

Сря Фев 13, 2013 8:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
denjito написа:

:bow: :bow: :bow: Мани мани, най-вероятно касТ'фона с многото лампички го смята за втора духалка.... ROFL ROFL

Между другото много съм се зазяпал по твоята, ама чакам едни "екстрички" да ми излязат :good: :good:

Чет Фев 14, 2013 10:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за отговорите :) И аз не бях чувал за такова чудо ама си викам - може да не знам птосто, а да го има :) Изобщо ми е много интересно как лъжат и очакват някой да се върже (вс. измислят година на производство, черна с червен кош - фабрично била така :D и още куп измислици)

Сря Фев 20, 2013 11:46 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Здравйте, дали някой е ходил да гледа следните два автомобила:
http://www.cars.bg/u870608 и http://www.cars.bg/u883084 Това което забелязвам е че на първият цената е доста висока, а вторият ако не се бъркам обявята я има поне от 3-4 месеца.
Поздрави!

Пет Фев 22, 2013 9:17 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 704
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177
Отговори с цитат
http://www.mobile.bg/11355935058978458
http://www.mobile.bg/11358178368206783
Хора, някой зяпал ли е горепосочените самолети отблизо?
Че и двете обяви са от известно време и още никой не ги е отнесъл... :-? По снимки и описание не изглеждат зле.

Нед Фев 24, 2013 9:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Отговори с цитат
Noonelololo написа:
Колега, не знам колата в какво състояние е но септември месец купих субару импреза от същият продавач от Карлово. Нещата така се случиха набързо че нямаше как да огледам обстойно колата пък и толкова разбирам де. Колата беше в перфектно техническо състояние според продавача. Гледахме я с едни приятели с които бях при покупката и уж всичко беше наред. Като се прибрах като я закарах в истински сервиз и я огледаха внимателно се оказа следното - съединителят беше тотално заминал, предните амортисьори изпущаха, задните също а и бяха пълнени при това. Моторът поне работи перфектно и няма грам теч никъде ( ние това и гледахме основно ) но смяната на съединителя и амортисьорите ми излезе доста солена. Колата беше внос от Германия също като тази, докарана уж на самоход. Значи според мен има два варианта. Или продавачът нищо да не е знаел за повредите и да е мислил че си е наред, или да е знаел. Струва ми се малко вероятно човек който се занимава с това като бизнес да не разбира от работата си ( той постоянно внася субарута от Германия ). Да я кара толкова километри без да забележи че съединителят едва работи едва ли. А в сервиза като я закарах хората казаха че пълнителите на амортисьорите били доста умело замаскирани и при повърхностен оглед може да не се забележат. И мойта беше със сервизна книжка и т.н. и мислех да не зменям ремъци но като видях как са съединителят и амортисьорите реших да ги сменя. Като ги свалиха монтьорът се хвана за главата, то не били преправяни, сглобявани от различни комплекти ролките, ремъкът беше тотално заминал въпреки че уж сменен преди 50 000 км. Абе незнам дали германецът който му я продал е направил всичко това, може и така да е а продавачът тук да си е в неведение .....ама надали. Казаха ми че най-вероятно е тук всичко да е преправено, да са сглобавани и ангренажният комплект и амортисьорите от различни други коли и т.н. Климатикът също работеше само няколко седмици, явно е бил зареден само за продажбата. От изброените екстри липсваше ESP което присъстваше в обявата. Тази която гледаш колега може да се окаже в перфектно състояние пък, а дано, моят съвет е обаче да погледнеш обстойно амортисьорите и съединителят, освен останалите неща де. Сподели после какво е станало, може само аз да съм карък. Не за друго ами доста пари хвърлих по смяна на части де, иначе сега като са сменени субито е в перфектна форма. :)
Много неприятно се е получило при теб колега, дано повече да нямаш проблеми, но да споделя какво се случи при моето ходене до там, та заредих аз на тато колата и газ към с. Каравелово от Видин до там са 340 км. :) пристигнахме огледахме колата, беше излъгал за външният вид на колата, беше казал че има ръждички по задните вежди и само това било забележка, но се оказа че са и ожулени и двете брони (малко малко ама дразни) беше демонтирал теглича на колата и така, извади сервизна книжка попълвана редовно за всеки километър и всичко правено по автомобила, само,че на сервизната книжка беше долепил листче на което пишеше, че е сменен ангренажният ремък и километрите оставащи до смяна ( на немски) това много наби на очи, немец да залепи хвърчащо листче за такъв сериозен консуматив, ма както и да е нали това смяната е планувана така че не беше проблем, та наистина се оказа че не са сменени установено след минаване през сервиз, запалихме колата работеше идеално без тресения вибраций и др. климатика работеше и всичко друго по колата, не е удряна или някъде правена или боядисвана (с мен беше човек който боядисва и поправя коли от години), раздвижихме я стабилно по дупките на една полянка малко форс да видим как е AWD-то всичко беше ОК спазарихме цената, айде газ до Пловдив че в Карлово КАТ не работеше в работен ден ама това е БГ все пак :pardon: та така, сега си я карам и всичко е ок колата е в отлично състояние. Нещата за които излъга са външният вид, листчето за смяната на ангренажният ремък и това, че е свалил теглича! Това е от мен. :beer:

Вто Фев 26, 2013 7:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: ?
Телефон: 0884356816
Нов фен
Отговори с цитат
Четох доста но ми се иска да събера мнения само и специално за колата интересува ме разход на този двигател слагане на газов инжекцион и поддръжка.Със страх да си призная подхождам към субаро но ми се иска да карам такава кола така ,че който има мнение да пише ще съм благодарен на всеки. :) http://www.cars.bg/u861327 за тази кола ме интересува.

Сря Фев 27, 2013 1:41 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Отговори с цитат
nqakak написа:
Четох доста но ми се иска да събера мнения само и специално за колата интересува ме разход на този двигател слагане на газов инжекцион и поддръжка.Със страх да си призная подхождам към субаро но ми се иска да карам такава кола така ,че който има мнение да пише ще съм благодарен на всеки. :) http://www.cars.bg/u861327 за тази кола ме интересува.

Двата ти въпроса са коментирани във форума

Сря Фев 27, 2013 8:21 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Отговори с цитат
nqakak написа:

Тая ми се вижда лекичко пребоядисвана, май е била червена :pardon: а и тая обява ми се струва, че доста дълго време виси по нет-а или се лъжа нещо!!! :-?

Сря Фев 27, 2013 7:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Някой да е гледал тази: http://www.mobile.bg/11333997676356424
Първото което ми прави впечатление е, че не е 99 година. За останалото не знам. Ако някой има инфо да вика ;)

Нед Мар 03, 2013 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  >