Отговори на тема стр <  1, 2
 Покупка на Subaru Legacy 
Автор Съобщение

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги!
От известно време съм започнал работа и съм събрал някой друг лев да си закупя така желания първи собствен автомобил. Та от доста време съм в размисли и страсти какъв точно да е той. Гледал съм какво ли не, но в последно време окото ми хвана Subaru Legacy III. Влязох във форума и реших да прочета това - онова, че да се образовам малко на тема Subaru. Четох и в най-общи линии разбрах че това е една наистина здрава кола. Но пък нали всичко не може да е перфектно прочетох мнения че разхода на тези коли не бил много нисък, а за поддръжката не можах да намеря много информация.
В най-общи линии въпроса ми е дали един младеж би могъл да поддържа Subaru Legacy III (седан) с двигател 2.5 156 коня.
Като цяло ме интересува лесно ли се намират частите за тези автомобили и на каква цена? За да мога да преценя дали тази кола ми е по чергата. :pardon:

Съб Фев 09, 2013 7:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Принципно поддръжката на автомобил е като наливането на бензин - колкото сипеш толкова изразходва :D :D :D

Филтър масло, филтър купе и въздушен филтър са около 60 лв от mimo13 тук във форума, а е и от Варна... Агренажен ремък зависи какъв слагаш. По окачването на моето за повече от 30к км не съм сменил нищо.

В крайна сметка зависи и от колата, която ще си намериш (то като на жена да случиш). От съфорумник е най-добре. Ако искаш "нов внос" Бат Буби пак от Варна и от форума.

Късмет с търсенето.

Съб Фев 09, 2013 7:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добър избор! Ако намериш добър екземпляр, разходите ти ще бъдат сведени до минимум. Но така е с всяка марка автомобил, но със Субару ще имаш надежност на пътя и извън пътя.
Успех в начинанието :good:

Съб Фев 09, 2013 8:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
А то щом е толкова здраво окачването би трябвало да е скъпо когато се развали. Може ли да обясните предимно какво се сменя по предното и задното окачване на тези Легасита и съответно на какви цени са частите които се сменят.

Съб Фев 09, 2013 8:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По окачването - оригинални тампони за стабилизираща щанга ~ 10-12 лв. оригинални. Биалетки ~ 20-30 лв.
Сменят се след около 60-100 хил. км. даже и по нашите пътища.
:)

Съб Фев 09, 2013 9:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2