Отговори на тема стр <  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 75  >
 Някой има ли информация за това Легаси (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 18
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Надявам се на съвет.
Ще си сменям колата с по-голяма (в момента карам Тойота Ярис), и ви моля да кажете мнение за 3 Легаси-та, които гледам от 2 седмици.

На някой познати ли са му обявите? Как ви се струват на първо четене, също и като ходя да ги гледам на какво да обърна по-сериозно внимание?

1. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11351537125497362&f1=details&slink=1yh3m4 - нов внос е

2. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11346186042589668&f1=details&slink=1yh3m4 - тази не е нов внос, но това за мен не е минус

3. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11358679964664545&f1=details&slink=1yh3m4 - тази е с метанова уредба, седан, но ми се струва много скъпа

Всеки съвет, който можете да ми дадете ще е от огромна полза.
Благодаря предварително

Пет Фев 01, 2013 3:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега,от къде си?И трите обяви са в София,там има къде да ти направят първоначален оглед на автомобила.Сам можеш да видиш стандартните неща(за удар-фугите на автомобила,да чуеш как работи мотора-да няма неравномерна работа притрисане,прекъсване,покарай малко,за да го усетиш,автомата трябва да превключва плавно без удари) и ако ти хареса някой от автомобилите е най-добре се направи оглед в сервиз от човек,който наистина разбира (прегледай темата "бял списък за сервизи и магазини").Друго за което се сещам е да провериш тази първата обява -вноса от Швейцария,дали е платено всичко по него(мита,такси),защото да не се окаже,че има за доплащане и крайната цена да е по-различна от тази в обявата.Темата с пробега на автомобил на газ от чужбина е дискутирана много във форума и смятам като цяло,че си наясно с това.Това е за което се сещам на прима виста,така че успех :good: .

Пет Фев 01, 2013 4:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, на ваше място бих разгледал колите които се продават тук от колеги. Цената им ще е по-висока, но при всички случаи ще са много по-добри и обслужени от въпросните обяви.
Поздрави.

Пет Фев 01, 2013 4:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря, ще погледна.

Пет Фев 01, 2013 5:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 269
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тази ми изглежда много по-добре от предложенията, а и не виждам да е по-скъпа
viewtopic.php?f=12&t=12760

Пет Фев 01, 2013 6:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: lancia Y
Нов фен
Отговори с цитат
Първо да поздравя.
Чета форума от 2008(Изключително прегледен е на фона на други марки), което едва ли има някакво значение, в общи линии това е 6м. след като си купих настоящата кола, която като всеки италиански автомобил има душа, т.е. върви когато си поиска и винаги има нещо за дооправяне:).
Фен съм на Субару отдавна, но винаги нещо ме е възпирало да се сдобия с такъв автомобил, като основната причина е била финансова.
От 2011г. ми се случи най-хубавото нещо в живота-роди ми се син, понеже живея в София, а аз и жена ми не сме от столицата поне веднъж в месеца ни се налага да посещаваме бабите и дядовците(което с настоящия автомобил си е оферта за "Сървайвър" - ще стигнем ли няма ли да стигнем) и вече ме боли, като ме пита жената - провери ли колата или ще стигнем ли:((. След толкова много време и в редовно четене на форума(не обичам да говоря празни приказки за off topic), най-накрая реших да се регистрирам и да задавам въпроси. Преценил съм, че колата която искам е OUTBACK, но не ми достига финансова грамотност, ех разбира се искам Н-6, е отново не съм толкова грамотен....
Та на въпроса, какво мислите за тази обява, която е от колега със сходна активност във форума, както моята и някой гледал ли е автомобила по-обстойно(видях че е гледана и коментирана в темата, но все пак).
Става въпрос за: viewtopic.php?f=12&t=12760
и "чисто новото" въздушно окачване,.. да уточня не искам да правя реклама или антиреклама на колегата, въпреки че ми се струва че предходния на мен пост има рекламна цел!

Съб Фев 02, 2013 11:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 53
Телефон: 0898798624
Нов фен
Отговори с цитат
Колега по-нагоре в тази тема се похвали че е гледал колата и била добра. Мини през един от форумните сервизи с колата да ти кажат повече. До колкото разбрах собственика няма против. Колата изглежда хубава, като гледам само гумите и струват минимум 700 лв.

Нед Фев 03, 2013 7:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: lancia Y
Нов фен
Отговори с цитат
Мерси колега, определено ако автомобила не си намери нов собственик до седмица ще я прекарам през някой от сервизите.

Нед Фев 03, 2013 8:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 16
Телефон: 0899106999
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги търся си легаси и мисля това да го посетя в Сливен,може ли някой да даде инфо,благодаря предварително :bow: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1zkazg

Пон Фев 04, 2013 1:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 111
Автомобил: Outback 2.5, Suzuki S-Cross 1.4AT
Рейтинг: 81
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте,

Фен съм на Субару и след много чудене и умуване преценихме, че Легаси от 2000-2001 се вписва най-добре в семейните нужди и възможности. Интересува ме дали някой е виждал вече този автомобил и има ли информация/мнение за него?
http://www.cars.bg/u932365

Чет Фев 07, 2013 11:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Logus написа:
Здравейте,

Фен съм на Субару и след много чудене и умуване преценихме, че Легаси от 2000-2001 се вписва най-добре в семейните нужди и възможности. Интересува ме дали някой е виждал вече този автомобил и има ли информация/мнение за него?
http://www.cars.bg/u932365

Моето е същото и е на 290 000 км :( и нямам борд компютър, иначе е лъснато добре и е с въздушно окачване :)
съвета ми е закарай го при Митака на оглед.
иначе имаш разходи по него около 2 к -(обслужване , газ и каско и ако няма проблем с възглавница летиш.)

Пет Фев 08, 2013 4:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 147
Автомобил: Subaru Outback 2.5 99г
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Запътил съм се да ви ставам колега по марка :)
Засега съм пуснал да продавам/бартеросам Хюндай купенцето ми (което ми служи вярно 5г. но е време за смяна). Та намерих една нововноска, която за съжаление е доста далеч от мен - аз съм от Варна, а тя е в Дупница.
http://www.cars.bg/u949450
Става въпрос за тази кола. Няко да е ходил да я гледа? По принцип джамбазина е навит за бартер с купенцето ми, но няма да бия 500км за да видя, че е барутник. Поне на снимките изглебда добре. Била с въздушно окачване, но незнам дали работи и тн.
Та ако някой я е гледал да сподели мнение :)

Нед Фев 10, 2013 6:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 99
Телефон: 0888811914
Нов фен
Отговори с цитат
не знам с какво доплащане ще е бартера, но по принцип за да напишат още в обявата "бартер", значи доста силно искат да махнат колата...

Вто Фев 12, 2013 1:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 87
Автомобил: Форестер SG, 5MT, 125HP
Телефон: 0887969876
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Един познат нещо е започнал да се заглежда по легасита и се интересува тази кола дали някой е ходил да я гледа?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11359220135420905&f1=details&slink=26eyu2

Звънял е по телефона, човека казал че внася само субару, имам спомени че съм чел не много добри отзиви за някакъв севлиевски или габровси търгаш... та някой знае ли какво е състоянието на тази кола? и евентуално да подсети какво беше за габровко-севлиевската авто мафия ;)

Пет Фев 22, 2013 4:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 111
Автомобил: Subaru/Forester/Impreza WRX
Телефон: 0892062008
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Колеги имам интерес да си сменя форито и в момента дилемата е следната, този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=27zbh5
Хавтомобил има ли информация за него, ще бъда много благодарен , ако някои напише едно инфо да е читав автомобила,.
Благодаря ви много

Вто Фев 26, 2013 8:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 325
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Информация нямам,но като я гледам,е отпреди фейс лифта,а той почва 2005-та година.Не може да е 2006-та,както са я обявили.В тази връзка 2.0 мотора не е 165 коня,освен ако не е 2.0R.

Вто Фев 26, 2013 8:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3
Автомобил: Търси се. :)
Нов фен
Отговори с цитат
Привет на всички. :hello:

Първо искам да ме извините ако темата не е за този раздел, но тук ми се стори подходящо. :)

Така, от няколко месеца се оглеждам за нова кола и след безброй огледи се спрях на Субару, просто ме грабна. :)
Първоначално се целих в Импреза, но като седнах в Легаси ... ясно вие е предполагам. :D
Видях ето тази кола: ЦЪК и като се изключи факта, че е автоматик ми се видя прилична.
Може ли да споделите мнение за тази колица и ако имате някакви съвети за самия оглед?

Благодаря ви предварително.

Пон Мар 04, 2013 1:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 879
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей, колега.
Отзиви за конкретния екземпляр не мога да дам, но съвета ми е да прегледаш ТАЗИ тема.
Иначе за прегледа разгледай ТУК и си избери удобно за теб място да свършиш и това, след като си харесаш някой автомобил.
Успех :beer: :good:

Пон Мар 04, 2013 1:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3
Автомобил: Търси се. :)
Нов фен
Отговори с цитат
Хммм, прочетох само първите 2 страници от темата за Петко и ми стана ясно. :) Мерси за информацията.
Търсенето продължава. :beer:

Пон Мар 04, 2013 2:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
sthristov написа:
Привет на всички. :hello:

Първо искам да ме извините ако темата не е за този раздел, но тук ми се стори подходящо. :)

Така, от няколко месеца се оглеждам за нова кола и след безброй огледи се спрях на Субару, просто ме грабна. :)
Първоначално се целих в Импреза, но като седнах в Легаси ... ясно вие е предполагам. :D
Видях ето тази кола: ЦЪК и като се изключи факта, че е автоматик ми се видя прилична.
Може ли да споделите мнение за тази колица и ако имате някакви съвети за самия оглед?

Благодаря ви предварително.

Това,че много народ кара и в България коли регистрирани на инвалиди,въобще не означава,че дедото от далечната 1925 въобще я е виждал тази кола - внук му и е разказал играта :D

Пон Мар 04, 2013 11:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 75  >