Отговори на тема
 Моля за няколко съвета за Subaru Impreza 1.6 2006 
Автор Съобщение

Постове: 7
Автомобил: Subaru Impreza 1.6 2006
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Драго ми е да стана член на този форум. От съвсем скоро съм притежател на дълго мечтаното от мен Subaru Impreza 1.6 седан, модел 2006 г.- вярно, че е най-слабичката модификация на двигателя (95 коня), но пък Subaru :-)
За съжаление, въпреки, че от съвсем скоро го притежавам, за много кратко време успяха да ми откъртят страничното огледало, както и да одерат задната броня, но като чели в София сме си свикнали с тези неща.
Искам да помоля за съвет за следните нещица:

1. Как се "защипва" задната броня, защото изглежда леко "отщипана" от ляво след като днес един сладур реши да се вклини между мен и друг автомобил на светофара.
2. Къде бих могъл да намеря странично ляво огледало и дали е възможно да се смени само пластмасата (с която се закрепя за вратата) на старото.
3. Как се сменя механизма за заключване на задна лява врата, защото поради някаква причина при заключване с централното се чува движението на механиката, но всъщност не заключва.
4. При превключване на скоростите се чува леко присвирване, както и при натискане на съединителя когато още не е загряла- това дали означава смяна на съединител?
5. На колко километра се сменя ангренажен ремък (автомобилът е на 65 хил. км.)

Моля, да ме извините за неточностите, които може би съм допуснал в описанието, но технически съм изключително бос, което вероятно е типично за счетоводител. ;-)

Благодаря,

Пламен

Пет Фев 22, 2013 10:37 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 99
Телефон: 0888811914
Нов фен
Отговори с цитат
4. Сигурен ли си, че не от ремък свиренето.
5. Няма ли "книжка" към колата, в която да видиш схемата за Т.О. Сигурно ли е, че километрите наистина са 65000?

Пет Фев 22, 2013 10:43 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.jdmfsm.info/Auto/Japan/Subar ... WRX%20STI/

Тук би трябвало да намериш инфо. Също така има и търсачка горе в дясно. :beer:

Пет Фев 22, 2013 10:50 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Автомобил: Subaru Impreza 1.6 2006
Нов фен
Отговори с цитат
Тедо, мисля, че не е ремък, защото "присвирва" само когато натисна съединителя и когато превключвам скорости. Автомобилът е на 65 хил. по уверения на предходния собственик, който е първи за тази кола и го познавам индиректно посредством други познати- разбира се няма никаква гаранция за това. Книжката не е попълвана за съжаление.
Deadman, много благодаря за полезния линк.

Пет Фев 22, 2013 11:33 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема